visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Daugiasluoksnės SANDWICH tipo plokštės - greitas ir lengvas montavimas, puikios šiluminės charakteristikos, geros mechaninės savybės ir plati spalvų gama

Daugiasluoksnės SANDWICH tipo plokštės - greitas ir lengvas montavimas, puikios šiluminės charakteristikos, geros mechaninės savybės ir plati spalvų gama Daugiasluoksnės SANDWICH tipo plokštės - greitas ir lengvas montavimas, puikios šiluminės charakteristikos, geros mechaninės savybės ir plati spalvų gama

JEŽVITAS, UAB

UAB "JEŽVITAS" įkurta 2000m. Nuo įmonės įsikūrimo pradžios pagrindinė įmonės veikla yra daugiasluoksnių plokščių gamyba. Šios plokštės naudojamos pramoninių pastatų statyboje: stogų dengimui, fasadų formavimui, pastatų šiltinimui, termosinių bei šaldymo kamerų įrengimui.

Daugiasluoksnės plokštės



2014 m. UAB "JEŽVITAS" įsigijo naują nepertraukiamos gamybos automatinę liniją, kurios dėka pradėta naujos kartos stoginių bei sieninių plokščių gamyba. Modernios linijos ir kokybiškų medžiagų dėka pasiekta labai gera plokščių kokybė, kurią jau įvertino klientai.

Daugiasluoksnės plokštės



Pagrindiniai UAB "JEŽVITAS" veiklos principai: kokybė, priimtina kaina ir visapusiškas klientų aptarnavimas. Įmonės klientams sudaromos palankiausios sąlygos užsisakyti ir įsigyti bendrovės gaminius. Bendrovės specialistai konsultuoja ir suteikia visapusišką informaciją apie medžiagas, kainas, matmenis, statybines charakteristikas, pateikia klientą dominančių gaminių pavyzdžius, priima užsakymus.

Šiuo metu įmonės veikla išsiplėtusi. Be gaminamų plokščių gali pasiūlyti profiliuotos skardos, įvairių skardos gaminių, termoizoliacinių durų, skirtų šaldymo patalpoms, taip pat komplektuoja pridėtines dalis bei aksesuarus, teikia transporto paslaugas.

Daugiasluoksnės plokštės


Lietuvos statybose pastebima tendencija, kad ankščiau komercinių ir pramoninių pastatų statybose naudotą profiliuota skardą iš rinkos baigia išstumti kita lengva atitvarinė konstrukcija - daugiasluoksnės statybinės plokštės. Per trumpą laiką šios plokštės išsikovojo pripažinimą Lietuvos statybų rinkoje ir šiuo metu yra vienos populiariausių pramoninių bei komercinių objektų statybinių medžiagų. Lietuvai tapus Europos Sąjungos nare išaugusios užsienio investicijos dar labiau išplėtė šios srities statybų rinką.

Daugiasluoksnės plokštės



Daugiasluoksnės plokštės yra šiuolaikiškas produktas, atitinkantis aukštus architektų, rangovų ir investuotojų teikiamus reikalavimus. Jų estetinė išvaizda, gausi spalvų gama, profilių įvairovė, geros šiluminės savybės suteikia galimybę įgyvendinti pačius įvairiausius architektų sumanymus.

Plokščių konstrukcija leidžia lengvai ir greitai jas montuoti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai. Montavimo darbų neįtakoja sezoniškumai, oro sąlygos, tai taupo laiką ir mažina investicijų realizavimo išlaidas. Plokščių mechaninio atsparumo savybės leidžia naudoti mažiau laikančių konstrukcijų, tai šiuo metalų brangimo laikotarpiu yra labai svarbu.

Daugiasluoksnės plokštės

DAUGIASLUOKSNIŲ PLOKŠČIŲ SPECIFIKACIJA

Daugiasluoksnės plokštės sudarytos iš dviejų žemo profilio plieno lakštų, su šiltinamuoju akmens vatos arba polistireninio putplasčio sluoksniu. Jos atlieka šilumos izoliacijos, apsauginę, apdailos iš dviejų pusių, taip pat ir atraminę funkcijas.

 

 

Daugiasluoksnės plokštės

IŠORINIAI PLIENO LAKŠTAI

Plieno lakštų paviršius yra atsparus atmosferos poveikiui, agresyviai aplinkai ir korozijai. Paviršių saugo aukštos kokybės dangų sistema. Dažniausiai naudojama 0,51nm, 0,61nm plieno skarda iš išorės padengta 25 u storio poliesterine danga. Dėl savo lygaus ir švelnaus paviršiaus tinka tiek vidaus apdailai, tiek išorės sienoms ir stogams. Ši danga tinka maisto pramonės objektų vidaus apdailai. Ji yra sertifikuota (šiai paskirčiai) Lietuvos valstybinio visuomenės sveikatos centro. Siekiant plokštės paviršių apsaugoti nuo mechaninių pažeidimų transportavimo, pakrovimo, sandėliavimo ir montavimo metu, plokštės iš Vienos pusės yra padengtos apsaugine plėvele.

Be šio standartinio padengimo galimi kiti padengimų tipai bei storiai.

Poliesterinis padengimas:

 

Daugiasluoksnės plokštės


Plokščių gamybai naudojama plieno skarda, kuri atitinka visus plienui keliamus reikalavimus: S320GD 2275 MB EN 10 143 (matmenų tolerancijos reikalavimai), EN 10 142 (plieno paviršiaus reikalavimai), EN 10 147 (statybinio plieno reikalavimai), EN 10169 (ritininio plieno reikalavimai).

Plokštės paviršių lengva nuvalyti bei plauti vandeniu. Sunkiai nuvalomas purvas gali būti valomas paprastomis buitinėmis plaunamosiomis priemonėmis. Plovimas aukšto spaudimo srove nerekomenduojamas dėl galimo pratekėjimo į fasado konstrukciją. Esant būtinybei, plauti aukšto spaudimo įrenginiu, naudoti ne didesnį kaip 50bar slėgį ir stengtis išvengti tiesioginės vandens srovės.

SPALVOS:

Spalvų įvairovė (pagal RAL spalvyno registrą) suteikia daugiau galimybių jas pritaikant.

Spalvų asortimentas pagal RAL

Daugiasluoksnės plokštės

ŠILUMINĖ IZOLIACIJA

Daugiasluoksnės plokštės pasižymi puikiomis termoizoliacinėmis savybėmis, kurios išlieka beveik nepakitusios per visą naudojimo laiką. Plokštės su akmens vatos užpildu pasižymi dideliu atsparumu ugniai (60—120min), geromis mechaninėmis savybėmis. Akmens vata yra atspari drėgmei ir pelėsiui. Plokštei su akmens vatos užpildu naudojama kieta izoliacinė akmens vatos plokštė, neįgerianti drėgmės bei vandens. Šių plokščių pluošto plaušeliai yra orientuoti vertikaliai viena kryptimi, tai suteikia plokštei geras mechanines savybes.

Tankis 85 kg/m3 117 kg/m3 atitinka EN 1602
Šilumos laidumo koeficientas  0,0395 W/mK 0,043 W/mK atitinka EN 13162
Degumo klasė A1 A1 EN ISO 118

Plokštei su polistireniniu putplasčio užpildu naudojamas Lietuvos gamintojų gaminamas kokybiškas polistireninis putplastis, sutrumpintai vadinamas EPS. Jis sudarytas iš tarpusavyje susijungusių tuščiavidurių granulių. Jame yra 98% oro ir 2% polistireno. EPS gaminamas iš naftos perdirbimo produktų stirolo ir pentano. Polistireninis putplastis yra labai lengva medžiaga, turinti geras šilumos izoliavimo savybes, nedidelį vandens įgertį. Lyginant su kitomis šilumą izoliuojančiomis medžiagomis, EPS turi labai gerą mechaninį stiprį. Polistireninis putplastis yra inertiškas, nekenksmingas, jo sudėtyje nėra chlorfluoranglies junginių, hidrintų chlorfluoranglies junginių ir formaldehido.

Jis nesudaro pelėsiniams grybams palankios terpės, degdamas išskiria mažai nuodingų medžiagų (kelis kartus mažiau negu degant spygliuočiams). Polistireniniame putplastyje yra specialių ugnį slopinančių priedų, dėl ko jis priskiriamas prie sunkiai užsiliepsnojančių gaminių.

Tankis 15 kg/m3 17 kg/m3 LST EN 13163
Šilumos laidumo koeficientas 0,0363 W/mK 0,0353W/mK STR 2.01 .03: 1999
Degumo klasė B1 B1 ISO 11925-2

DAUGIASLUOKSNIŲ PLOKŠČIŲ TECHNINIAI DUOMENYS

UAB "JEŽVITAS" siūlo šiuos skirtingų profilių plokščių paviršius:

 

Daugiasluoksnės plokštės



UAB "JEŽVITAS" įgyvendinti objektai:

Daugiasluoksnės plokštės

Daugiasluoksnės plokštės

Daugiasluoksnės plokštės

Daugiasluoksnės plokštės

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus