visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Daukšiagirės dvaro sodyba DVARO BRAVORO MENĖ - atvira svečiams ištisus metus

Vestuvių, šeimos švenčių organizavimas, jauki pobūvių salė iki 100 žmonių - DVARO BRAVORO MENĖ Vestuvių, šeimos švenčių organizavimas, jauki pobūvių salė iki 100 žmonių - DVARO BRAVORO MENĖ

DVARO BRAVORO MENĖ

dvarobravoromene.lt

Daukšiagirės dvaro sodyba „Dvaro bravoro menė“ įkurta vaizdingose Prienų rajono apylinkėse, buvusio Daukšiagirės dvaro spirito gamybos patalpose. Sodyba yra apsupta visžalių augalų tvora, randasi kairiojo Nemuno kranto viršutinėje terasoje, kuria iš šiaurės ir pietų riboja Kuonės ir Šaltupio upelių slėniai. Vykstant į sodybą, iš Pakuonio miestelio pro bažnyčia, pastatytą 1744 - 1794 m., veda kelias apsodintas liepomis. Pietinė šio kelio dalyje yra reprezentacinė dvaro dalis - parkas su tvenkiniais ir rūmais, bei pagalbiniais ir gyvenamaisiais pastatais.

Į sodybą atvykusius svečius pasitinka savininkė Nijolė Lukoševičienė, plėtojanti šeimyninį kaimo turizmo verslą, rengianti įvairius pobūvius. Bravoro istorija besidomėjusi N.Lukoševičienė sako, kad jo pastatą ir miestelio bažnyčią statė tie patys meistrai. Bravoras veikė nuo 1882 metų iki tarybinių laikų. Po karo jo cisternos iškeltos į Stakliškes.

Vestuvių, šeimos švenčių organizavimas, jauki pobūvių salė iki 100 žmonių - DVARO BRAVORO MENĖ

Apgriuvusį ūkio sandėlio pastatą iš pajininkų įsigijusi N.Lukoševičienės šeima suremontavo, sukūrė jaukią ir išmoningai apželdintą aplinką, kurioje yra tvenkinys, pirtis, pavėsinė, lauko židinys, sūpynės. Kieme suformuoti alpinariumai, gausu įvairių lauko puošybos elementų. Joje naudojama saulės energija, kurią gamina jėgainė, įrengta ant pastato stogo.

Vestuvių, šeimos švenčių organizavimas, jauki pobūvių salė iki 100 žmonių - DVARO BRAVORO MENĖ

„Dvaro bravoro menėje“ vienu metu gali svečiuotis iki 100 asmenų, veikia trys pokylių menės, puikiai tinkančios konferencijoms, pristatymams, pasitarimams ar mokymams. Sodyboje organizuojamos vestuvės, šeimos ir kitos šventės, taip pat galimos ilgalaikės ir trumpalaikės apgyvendinimo paslaugos su visais patogumais. Poilsiui pritaikyta erdvi aplinka su supynėmis, maniežas, „tarzanke“, krepšinio, tinklinio ir futbolo aikštelės, pavėsinė su židiniu. Pirties mėgėjus pasitiks pirtis, šalia kurios yra tvenkinys maudynėms.

Vestuvių, šeimos švenčių organizavimas, jauki pobūvių salė iki 100 žmonių - DVARO BRAVORO MENĖ

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus