visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Degi želė židinių įkūrimui ir biožidinių kūrenimui

Degi želė židinių įkūrimui ir biožidinių kūrenimui Degi želė židinių įkūrimui ir biožidinių kūrenimui

SAVINGĖ, UAB

www.savinge.lt

Židiniui ar krosnelei įkurti visai nereikia popieriaus ir susmulkintų malkų. Tai galima padaryti ir naudojant specialią želė. Degi želė „Skystos malkos“ – lietuviškas produktas, gaminamas Kaišiadorių įmonės UAB „Savingė“.

„Mūsų gaminama degi želė yra skirta malkoms, medžio anglims, briketams įkurti židiniuose, krosnelėse, katiluose ir kepintuvuose“, - pasakoja Mindaugas Vaicekauskas, UAB „Savingė“ direktorius. – Taip įkurti ugnį daug patogiau, nei daugelio lietuvių naudojamu tradiciniu metodu – naudojant popierių ir smulkius medžio gabalėlius kaip prakuras “.

Šis produktas gaminamas etanolio pagrindu, juo prekiaujama pusės ir vieno litro talpose.

„Savingės“ gaminama degi želė taip pat puikiausiai tinka kūrenti biožidiniams. „Mūsų gaminamas degus želė „Skystos malkos“ yra vienintelis Lietuvoje gaminamas kuras biožidiniams, - pasakoja UAB „Savingė“ vadovas. – Biožidinį galima kūrenti vien tik degiu želė, litro mūsų gaminio pakanka kūrenti nuo 6 iki 8 valandų“.

Biožidiniams nereikia dūmtraukio, specialių leidimų, jie užima mažai vietos. Nėra ne tik dūmų ar nemalonaus kvapo, bet ir suodžių ar pelenų. Biožidiniai ypač tinka patalpoms, kur neįmanomas įprastų židinių su dūmtraukiu įrengimas, – butams, biurams, klubams, restoranams. Patalpoje, kur įrengtas biožidinys, nereikia papildomo vėdinimo, pakanka paprasto lango ar orlaidės. Degdamas bioetanolis nėra pavojingas ir neišskiria jokių toksinių medžiagų. Jis nesukelia alergijos ir yra saugesnis už veikiančią dujinę viryklę, kuria mes naudojame kasdien. Biožidinį reikia tiesiog pakabinti ant sienos ar pastatyti ant grindų, pripilti biokuro į specialias talpas ir uždegti.

UAB „Savingė“ įkurtos 1991, pagrindinės įmonės veiklos yra organinių chemikalų gamyba ir kitų medžiagų gamyba: bendrovė Kaišiadorių rajone gamina skiediklius statybiniams ir automobiliniams dažams ir lakams, taip pat variklių aušinimo bei langų plovimo skysčius, degius skysčius griliams, degią žele. Įmonė taip pat užsiima didmeninė ir mažmeninė savo pagamintos produkcijos prekyba, taip pat ūkinėmis prekėmis, rankinio darbo ir elektros įrankiais, kitomis statybinėmis ir cheminėmis medžiagomis.

Sparti bendrovės plėtra vyksta nuo pirmųjų jos darbo metų: kuriami nauji padaliniai, plečiamas gaminių asortimentas, siekiama klientams pasiūlyti geriausios kokybės produkciją.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus