visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dekoratyviniai LED vidaus ir lauko šviestuvai OSRAM – šiuolaikinis funkcionalumas

Dekoratyviniai LED vidaus ir lauko šviestuvai OSRAM – šiuolaikinis funkcionalumas Dekoratyviniai LED vidaus ir lauko šviestuvai OSRAM – šiuolaikinis funkcionalumas

LEDVANCE atstovybė Lietuvoje

Dekoratyviniai, ilgaamžiai LED šviestuvai iš „Ledvance“ – tai daugiau nei 50 naujų lauko šviestuvų modelių. Naujieji apvalūs ir kvadrato formos modeliai su daugybe papildomų funkcijų vidaus bei lauko patalpoms.

Mažas energijos suvartojimas, mažesnis išmetamas CO2 kiekis, ilgaamžiškumas ir patraukli išvaizda – visa tai įtikina vis daugiau vartotojų. „Ledvance“ telkiasi į „Osram“ ženklo LED šviestuvų dizainą, idant dar labiau įtvirtintų funkcionalių šviestuvų madą.

„Ledvance“ pristato naujus LED lauko šviestuvus. Prekyboje – daugiau nei 50 skirtingų „Endura Style“ modelių. Linijinio dizaino modeliai ypatingai ištobulinti. Pavyzdžiui, „Endura Style Cylinder“ modelis pagamintas iš nerūdijančio plieno, „Endura Style Lantern Bowl“ – primena juodai baltas geometrines figūras. „Endura Style Lantern Solar“ gaminamas su saulės moduliu, kuris saulės šviesoje iki pusantros valandos įkrauna integruotą bateriją. Todėl šį šviestuvą galima statyti bet kur.

 Patrauklūs vidaus ir lauko šviestuvai OSRAM

„Endura Style Lantern Bowl“ ar kiti modeliai gali būti derinami kartu su 50 ar 90 cm., o „Endura Style“ – su 50 arba 80 cm. stovais.

  Patrauklūs vidaus ir lauko šviestuvai OSRAM

Stačiakampio formos šviestuvus dėl jų dizaino bei praktiškumo šiuo metu itin populiaru rinktis vidaus erdvėms – „Ledvance“ jie vadinami „Osram Planon“ vardu. Šie prie lubų tvirtinami modeliai ypač tinkami darbo patalpoms apšviesti.

Tam tikruose „Planon“ modeliuose valdymo pulteliu gali reguliuoti spalvų temperatūrą – tarp šiltos balto (2700 kelvinų) ir baltos spalvos (6500 kelvinų).

Rinkoje pasirodė ir daugybė variantų apvalių vidaus LED šviestuvų „Osram Silara“. Jų skleidžiamos šviesos srauto spektras svyruoja. Kai kuriuose modeliuose skleidžiamos šviesos spalvą (temperatūrą) galima valdyti jungikliu.

Kaip ir „Planon“, „Silara“ modelio šviestuvai valdomi nuotoliniu būdu, temperatūra reguliuojama nuo 2700 iki 6500 kelvinų. Tam tikri modeliai turi automatinio išjungimo programą, naktinio apšvietimo funkciją.

Apie „Ledvance“

„Ledvance“, veikianti daugiau nei 120 šalių, yra viena pirmaujančių apšvietimo produktų, skirtų profesionaliam naudojimui ir mažmeniniams pirkėjams, tiekėjų pasaulyje. Kilusi iš apšvietimo produktų gamintojos „Osram“, „GmbH“, „Ledvance“ siūlo pažangias LED lemputes, standartinius LED šviestuvus, išmanias, tinklines sistemas išmaniesiems namams ir pastatams, taip pat tradicinius šviesos šaltinius. Nuo 2017 m. „Ledvance“ priklauso konsorciumui, kuriam vadovauja strateginis investuotojas „IDG Capital“. Kiti konsorciumo nariai – pirmaujanti Kinijos apšvietimo produktų įmonė „MLS“ ir finansinis investuotojas „Yiwu“. 2016 finansiniais metais Remdamasi sutartimi su „Osram“, „Ledvance“ ir toliau savo gaminiams naudos patikimus prekės ženklus „Osram“ ir „Sylvania“ (JAV ir Kanadoje).

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus