visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dekoratyvinio klinkerio ir dirbtinio akmens plytelės – ilgaamžė ir estetiška fasado apdaila

Dekoratyvinio klinkerio ir dirbtinio akmens plytelės – ilgaamžė ir estetiška fasado apdaila Dekoratyvinio klinkerio ir dirbtinio akmens plytelės – ilgaamžė ir estetiška fasado apdaila

STONESTA, UAB

www.stonesta.lt

Dekoratyviniu klinkeriu papuoštas fasadas namams suteikia prabangumą ir išskirtinumą. Akmeniu gali būti puošiama pats fasadas, tvoros, vartų stulpai, pamatai. Taip pat akmens puošyba naudojama kaip nedideli pastato fasado akcentai.

Tokiam fasadų įrengimui vis daugiau klientų renkasi dekoratyvinio klinkerio ar kito dirbtinio akmens plyteles. Ir nebe reikalo. Dekoratyvinis akmuo išoriškai mažai kuo skiriasi nuo gamtinio akmens, o eksploatacinėmis savybėmis netgi lenkia natūralų akmenį.

Dekoratyvinio klinkerio ir dirbtinio akmens plytelės

Apdaila iš dirbtinio akmens – tai ekonomiškas sprendimas, norintiems turėti kokybišką ir ilgaamžį gaminį už patrauklią kainą. Fasadų, cokolių, pamatų, išorinių mūro sienų, kolonų, atskirų sienų fragmentų, tvorų, laiptų, atraminių sienelių, lauko židinių ar palangių dekoravimui, galite rinktis klinkerio, klinties, dolomito, smiltainio imitacijos dekoratyvinį akmenį.

Dekoratyvinio klinkerio ir dirbtinio akmens plytelės

Dekoratyvinis akmuo visiškai atkartoja natūralių akmenų faktūrų, spalvų ir reljefų įvairovę. Gaminio spalva priklauso nuo panaudotų spalvinių pigmentų. Pigmentai įmaišomi gamybos metu, dėl to spalva pasiskirsčiusi tolygiai visame akmenyje. Nuskėlus dirbtinį akmenį jis nesiskirs nuo bendro paviršiaus. Naudojami pigmentai neblunka, yra atsparūs naudoti namų fasaduose kurie yra netoli jūros.

Dekoratyvinio klinkerio ir dirbtinio akmens plytelės

Dirbtiniu akmeniu apdailintas fasadas taip pat padidina pastato tarnavimo laiką. Dekoratyvinis akmuo yra atsparus šalčio poveikiui. Įprastai dirbtinis akmuo atlaiko 100 - 150 ciklų. Gaminys efektyviai apsaugos paviršius nuo purvo, pažeidimų ir tarnaus kaip apsauga nuo karščio ar šalčio.

Dekoratyvinio klinkerio ir dirbtinio akmens plytelės

Sumontuoti dirbtinių akmenų fasadą nesunkiai galima ir pačiam. Dekoratyvinis akmuo yra jau paruoštas montavimui ir darbas su juo vyksta greitai ir paprastai.

Dekoratyvinio klinkerio ar kito dirbtinio akmens plyteles galima montuoti prie daugelio lygių  paviršių: betoninių, tinkuotų, be papildomo paruošimo. Tuo tarpu, naudojant natūralaus akmens ar kitą apdailą, paviršių gali reikėti papildomai tvarkyti. Belieka išsirinkti labiausiai Jums estetiškai tinkantį sprendimą ir kibti į darbus. Gautas rezultatas Jus ir aplinkinius džiugins ilgus metus!

Dekoratyvinio klinkerio ir dirbtinio akmens plytelės

UAB „Stonesta“ ilgiau nei 10-tį metų gamina dekoratyvinį akmenį. Bendrovė didžiuojasi savo ekologiška ir novatoriška gamybos technologija. Dekoratyvinis akmuo gaminamas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Naudojamas baltas danų gamybos „Aalborg“ cementas, aukščiausios klasės lietuviškas smėlis, ekologiški „Bayer“ pigmentai. Kiekvienas pagamintas gaminys yra kruopščiai tikrinimas, kad atitiktų tiek Lietuvoje tiek užsienyje galiojančius aukštus standartus. Gaminys turi kokybės atitikties sertifikatus.

Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams – nepavaldūs laikui eksterjero sprendimai
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus