visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dekoratyvinis LED lauko apšvietimas - inovatyviems apšvietimo projektams

Dekoratyvinis LED lauko apšvietimas - inovatyviems apšvietimo projektams Dekoratyvinis LED lauko apšvietimas - inovatyviems apšvietimo projektams

LEDVANCE atstovybė Lietuvoje

2018 m. „Ledvance“ pristato modernius LED lauko šviestuvus inovatyvių apšvietimo projektų įgyvendinimui. Šį dekoratyvinį apšvietimą įvertins dizaineriai ir architektai kurdami viešbučių fasadų, biurų parkavimo aikštelių, komercinių bei gyvenamųjų pastatų aplinkos apšvietimo projektus.

Dekoratyvinis LED lauko apšvietimas profesionalams

„Ledvance“ sukūrė naują produktų seriją, sudarytą iš devynių naujų modelių, pasižyminčių mažu energijos suvartojimu, ilgu tarnavimo laiku ir elegantiška išvaizda.

Dekoratyvinis LED lauko apšvietimas profesionalams

Dauguma produktų iš naujojo asortimento yra skirti fasado apšvietimui. Didžioji dalis šviestuvų yra padengti tamsiai pilka arba balta aliuminio danga, o kai kurie modeliai taip pat padengti nerūdijančiu plienu. „Outdoor Belt“ šviestuvo modelį galima rinktis iš dviejų skirtingų dizainų – su apvaliu arba stačiakampiu difuzoriumi.

Dekoratyvinis LED lauko apšvietimas profesionalams

Šviesos srauto diapazonas apima nuo 360 liumenų „Outdoor Pole“ modelyje iki 740 liumenų „Outdoor Edge“ modelyje. Visuose modeliuose šviesos temperatūra yra  3000 kelvinų šiltos baltos spalvos 3000 kelvin. Jų galiojimo trukmė yra iki 30 000 valandų. Be to, visiems šviestuvams suteikiama 5 metų gamintojo garantija. „Outdoor Edge“ ir „Outdoor Pole“ šviestuvai gali būti derinami su dienos šviesos ir judesio jutikliu.

Dekoratyvinis LED lauko apšvietimas profesionalams

„Otudoor Lantern“ modelyje papildomai ant paviršiaus montuojamoje versijoje galima derinti koloną, kuri yra 500 mm aukščio, o tako versijoje ji yra yra 900 mm aukščio. „Outdoor Pole“ modelyje tako versijoje kolona yra 800 mm aukščio. „Outdoor Pole“ modeliui „Ledvance“ taip pat siūlo derinamą sienų ir lubų apšvietimą netiesioginiam apšvietimui. „Outdoor Spot“ ir „Indirect“ modeliuose šviestuvo galva gali būti pasukama taip, kad šviesa būtų nukreipta ten, kur reikia.

Šie lauko šviestuvai turi IP54 arba IP44 klasės apsaugą, todėl yra apsaugoti nuo vandens.

Dekoratyvinis LED lauko apšvietimas profesionalams

„Ledvance“ gamina „Osram“ elektros lemputes ir šviestuvus, įvairius LED apšvietimo sprendimus bei LED lempas. LED – tai ateities šviesa.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus