visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dienos pietų pristatymas įmonėms ir maitinimas verslo renginių metu - KRISTINOS POBŪVIAI

Dienos pietų pristatymas įmonėms ir maitinimas verslo renginių metu - KRISTINOS POBŪVIAI Dienos pietų pristatymas įmonėms ir maitinimas verslo renginių metu - KRISTINOS POBŪVIAI

KRISTINOS POBŪVIAI

Dienos pietų pristatymas įmonėms

Kiekvieną darbo dieną Jūsų įmonės kolektyvui siūlome skanius, sočius ir šviežius pietus. Garantuojame visada tik šviežią maistą, nes gaminame tik tokius patiekalus ir tiek porcijų kiek yra užsakyta prieš vieną dieną.


Dienos pietų pristatymas įmonėms
Kiekvieną dieną sudaromas naujas meniu. Stengiamės pasiūlyti vis naujus patiekalus ir pataikyti kiekvienam skoniui. Jūsų pasirinkimui sriuba arba sultinys su kibinu, šaltas patiekalas arba salotos, vienas iš dviejų karštų patiekalų. Ir, žinoma, nepamiršome skanutėlio deserto prie kavos ar arbatos .

Priimami tiek individualūs, tiek užsakymai didesnėms darbuotojų grupėms.

Maistas tiekiamas specialiuose induose, palaikančiuose maiste esančią šilumą ir šviežumą.

Pietus pristatysime į Jūsų darbo vietą.


Dienos pietų pristatymas įmonėms

Maitinimas verslo renginių metu

Jei Jums reikalingas skanus, estetiškai patiektas maistas įmonės vakarėliui ar kitiems verslo renginiams – mūsų kolektyvas su dideliu malonumu tuo pasirūpins. Rengiami banketai, furšetai, organizuojamas maitinimas seminarų, konferencijų ir kitų renginių metu Jūsų pasirinktoje vietoje.

Dienos pietų pristatymas įmonėms

KRISTINOS POBŪVIŲ darbuotojams maisto gamyba pirmiausia yra ištisas kūrybinis procesas. Svarbu viskas: ir vaizdas, ir skonis, ir kvapas. Be abejo tai malonumas, o kartu ir  darbas, į kurį sudedama meilė maistui, gera nuotaika bei ilgametė patirtis. Įmonė Jūsų renginiui pasiūlys savo sudarytą meniu arba paruoš tiek karštus patiekalus ar šiltus užkandžius, lengvas vieno kąsnio užkandėles pagal Jūsų pageidavimus. Prie kavos ir arbatos bus pasiūlytas pyrago gabalėlis.


Dienos pietų pristatymas įmonėms

KRISTINOS POBŪVIAI myli maistą ir gerą skonį, todėl savo klientams siūlo aukščiausios kokybės šviežių produktų patiekalus.

Dienos pietų pristatymas įmonėms

KRISTINOS POBŪVIAI

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus