visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dirbtinė žolė: kaip išsirinkti?

Dirbtinė žolė: kaip išsirinkti? Dirbtinė žolė: kaip išsirinkti?

SVAJONIŲ VEJOS

Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® puikiai tinka įvairiems interjero, eksterjero ir kraštovaizdžio sprendimams: balkonams, stogams ir terasoms, privatiems kiemeliams ir teritorijoms, vaikų žaidimo aikštelėms, kapams. Ši danga plačiai naudojama viešose erdvėse – transporto žiedų salose, miesto erdvėse, pvz., lauko kavinėse, ant pastatų fasadų, aikštėse. Taip pat įvairiems renginiams (madų, kultūros, sporto, laisvalaikio ir kt.). Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® yra naudojama ne tik lauke, bet ir viduje. Ji neturi nemalonaus kvapo, nėra toksiška, todėl puikiai tinka įvairiems interjero sprendimams. Ant jos gali vaikščioti ir žaisti vaikai ir naminiai gyvūnai!

Dirbtinė dekoratyvinė danga, kitaip dar vadinama dirbtine žole, yra pagaminta iš polietileno pluošto. Ją galima kuo puikiausiai kloti vietoj natūralios. ROYAL GRASS® veja yra atspari tiesioginiams saulės spinduliams – turi net 11 metų garantiją nuo UV spindulių bei šalčio, be to, neslenka ir yra atspari dūlėjimui. Būtent dėl dirbtinės žolės praktiškumo jos paklausa pastaraisiais metais ženkliai išaugo.

Dirbtinė žolė: kaip išsirinkti?

Kaip išsirinkti dirbtinę veją?

Dažniausiai žmonės klausia, ar dirbtinės žolė atrodo kaip tikra? Ar labai matosi, kad dirbtinė? Laimei, pažengus technologijoms, dabar yra daug produktų, kurie atrodo kaip tikri – tai išties puikus dalykas rinkoje. Žemiau pateikiame argumentų, kaip išsirinkti tinkamą ir gerą dangą.

1. KOKYBĖ

Dirbtinės žolės kokybė yra labai svarbi, nes prastai pagaminta danga gali „slinkti“ kuokštais, po ko Jūsų gražioje vejoje paliktų plikos vietos. Esant nekokybiškai dangai, ji gali išblukti nuo tiesioginių saulės spindulių. Visa mūsų produkcija testuojama, siekiant užtikrinti aukštą kokybę. Tai yra mums labai svarbus kokybės aspektas, kad ilgus metus turėtumėte gražiai atrodančią veją.

2. REALYBĖ

Verta pažymėti, jog kai kurie rinkoje esantys produktai yra „labai toli nuo tikrovės”. Dauguma žmonių nori tokios dirbtinės vejos, kurios savybės atitiktų natūralios vejos savybes. Mūsų produkcija buvo sukurta ir pagaminta, kad kiek įmanoma tikroviškiau atrodytų ir taip pat jaustųsi po kojom.

3. KAINA

Kaina dažnai yra pirmas dalykas, kurį žmonės naudoja kaip palyginimo priemonę. Kai kurios kompanijos vis dar pardavinėja prastesnės kokybės produktus gerokai išpūstomis kainomis. „Svajonių vejų“ asortimento kainos atspindi produktų kokybę ir mūsų tikėjimą, kad įperkamumas yra raktas skleidžiant informaciją apie didelius privalumus turinčią dirbtinę žolę.

Dirbtinė žolė: kaip išsirinkti?

4. ŽOLĖS AUKŠTIS

Galime Jums pasiūlyti įvairaus aukščio dirbtinę žolę: nuo 24 mm iki 65 mm. 30mm - 35mm yra optimalus vejos aukštis. Didesnio aukščio žolė atrodo kaip nenupjauta veja (bet tvarkinga!), trumpesnė danga suteiks šiek tiek mažiau minkštumo pojūčio po Jūsų kojomis. SILK 25 mm veja, skirta žmonėms, kurie nori trumpesnės vejos, ar ieško dangos savo biurui, balkonui ar terasai.

5. ŽOLĖS STORIS

Renkantis dirbtinę žolę, reikėtų atkreipti į jos plauko storį: plono plauko ir mažo tankio dangos pavyzdys gali atrodyti visai gerai, bet dideliame plote rezultatas gali būti ir nuviliantis.

6. ŽOLĖS TANKIS

Žolyno tankumas yra tikrai svarbus. Produkcijos aprašyme dangos tankis turi būti pateiktas kaip kuokštai vienam kvadratiniam metrui. Mažesnio tankumo produktai ne tokie minkšti, kaip tankesnė veja, o vejos plaukeliai nestovi taip tiesiai, kaip didesnio tankio žolės. Taigi renkantis dirbtinę žolę tankis yra labai svarbus faktorius.

Dirbtinė žolė: kaip išsirinkti?

„Svajonių vejos“ dirbtinių vejų srityje specializuojasi jau devintus metus. Įmonės specialistai konsultuoja visais klausimais: nuo produkto pasirinkimo iki vejos įrengimo, taip pat atlieka klojimo darbus. „Svajonių vejos“ – tai oficialus ROYAL GRASS® atstovas Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus