visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dirbtinio lieto akmens DURA STONE panaudojimas interjere

Dirbtinio lieto akmens DURA STONE panaudojimas interjere Dirbtinio lieto akmens DURA STONE panaudojimas interjere

BALTIJOS MARMURAS, UAB

www.baltijosmarmuras.lt

Jei kurdami interjerą ieškote originalių idėjų ir dar  neišbandytų  medžiagų, puikią gaminių kokybę, įvairių formų ir originalios vizualizacijos darbų galite atrasti pasidomėję lieto akmens technologijos niuansais. Pasaulyje būdas formuoti vonios, virtuvės įrangos dalis, eksterjero elementus žinomas jau labai seniai.

Dirbtinio lieto akmens Dura Stone panaudojimas interjere

Nuo 1998 metų lieto marmuro gaminiai buvo pradėti gaminti ir Lietuvoje – daugelis vilų, namų, butų savininkų jau spėjo įvertinti bendrovės Baltijos marmuras gaminių iš lieto akmens, marmuro, granito kokybę ir naudojimosi jais privalumais. Lietas akmuo „Dura Stone“ – visame pasaulyje žinomai „Solid Surface“ medžiagų grupei priklausantis dirbtinis akmuo, gaminamas pagal JAV sukurtą technologiją, puoselėjamą jau daugiau nei keturiasdešimt metų.

Dirbtinio lieto akmens Dura Stone panaudojimas interjere

Šis lietas akmuo savo ypatybėmis panašus į Corian ir Cristalan medžiagas. Tai vienas patvariausių ir moderniausių natūralios ir sintetinės medžiagos junginių. „Dura Stone“ akmens masę sudaro aliuminio trihidratas, išgaunamas iš boksito rūdos, homogeniškai sujungtas su modifikuota derva. Dėl to lieto akmens spalva ir struktūra per visą medžiagos storį išlieka nepakitusi. Šis lietas akmuo atsparus dėvėjimuisi, o lygaus paviršiaus monolitinė medžiaga yra puiki natūralaus akmens imitacija.

Dirbtinio lieto akmens Dura Stone panaudojimas interjere

„Dura Stone“ medžiagai būdingos geros estetinės ir higienos ypatybės.

Lietą akmenį „Dura Stone“ galima pritaikyti įvairiose srityse. Medžiaga naudojama restoranų, kavinių, barų, viešbučių, bankų, biurų interjerams, virtuvės, plautuvės, vonios kambario stalviršių, laboratorijų stalviršiams gaminti, sienų plokštėms, dekoratyviniams elementams įrengti. Įvairūs atspalviai ir galimybė sukurti įmantriausias formas suteikia gaminiui masyvumo ir solidumo, puikiai derančio ir prie modernaus, ir prie klasikinio interjero.

Dirbtinio lieto akmens Dura Stone panaudojimas interjere

Naudojant „Dura Stone“ virtuvinių stalviršių dydžiui, pločiui, storiui ir formai ribų nėra, taigi baldų projektuotojams ir dizaineriams suteikiama visiška fantazijos laisvė. Su lietu akmeniu „Dura Stone“ galima įgyvendinti individualiausius dizaino sprendimus, nes paviršiai yra vientisi – be jungiamųjų siūlių (atskiroms lieto akmens dalims sujungti naudojamas besiūlis jungimo būdas). Neporinga medžiagos struktūra nesugeria skysčių, todėl nelieka dėmių, nesidaugina bakterijos. Gaminius paprasta prižiūrėti ir atnaujinti – įbrėžimai pašalinami šlifuojant. Todėl net ir po daugelio gaminių ekspluatacijos metų galima atkurti pirminę išvaizdą be restauravimo žymių.

Dirbtinio lieto akmens Dura Stone panaudojimas interjere

Lietas akmuo atsparus temperatūros pokyčiams ir kaitrai (atsparus net iki 220 laipsnių karščio). Į lieto akmens virtuvės stalviršius be jungiamųjų siūlių galima įmontuoti (įlieti) tos pačios spalvos plautuves. Dėl besiūlio plautuvės ir stalviršio sujungimo nesikaupia nešvarumai ir drėgmė. Lietas akmuo Dura Stone taip pat naudojamas sienų apdailai. Jis suteikia sienoms nepriekaištingos švaros ir išskirtinio dizaino įspūdį.  

 

Dirbtinio lieto akmens Dura Stone panaudojimas interjere

„BALTIJOS MARMURO“ gaminamos produkcijos panaudojimo sritis gali riboti ne pačios medžiagos savybės, o tik žmogaus fantazija. Fantazijai, aišku, nėra ribų, tad ir šios patvarios, gražios, lengvai prižiūrimos medžiagos panaudojimo galimybės dar tikrai nėra išnaudotos, juolab, kad „BALTIJOS MARMURO“ gaminiai yra taip pat lengvai derinami su kitomis medžiagomis, pavyzdžiui metalu, keramika, mediena... Visus aukščiausius kokybei keliamus reikalavimus atitinkanti UAB „BALTIJOS MARMURAS“ gaminama produkcija yra sertifikuota Lietuvoje.

 

Dirbtinio lieto akmens Dura Stone panaudojimas interjere

Straipsnis publ. supernamai.lt; Dirbtinio akmens panaudojimas interjere

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus