visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Distiliuotas vanduo – švariam ir sklandžiai riedančiam automobiliui

Distiliuotas vanduo – švariam ir sklandžiai riedančiam automobiliui Distiliuotas vanduo – švariam ir sklandžiai riedančiam automobiliui

Distiliuotas vanduo yra skirtas aušinimo koncentratui skiesti. Jis taip pat gali būti naudingas siekiant užtikrinti sklandų akumuliatoriaus darbą ir kėbulo švarą. Distiliuotas vanduo skiriasi nuo paprasto, nes jis savo sudėtyje neturi kalkių.

Kalkės, kiti paprastame vandenyje esantys mineralai kenkia tiek automobilio dalims, tiek išorės išvaizdai.

Kalkėms nusėdus ant automobilio dalių sienelių, ima kaisti variklis. Jei paprastas vanduo naudojamas ir langų valymo priemonėms skiesti, užkalkėja langų apipurškimo sistema.

Automobilį plaunant paprastu, nedistiliuotu vandeniu, šio vandens mineralai gali palikti dėmeles ant jūsų automobilio kėbulo, o jų nenuvalius – neigiamai paveikti dažus. Įsisenėjusias vandens dėmes pašalinti galima valant moliu ar poliruojant.

Paprastame vandenyje esantys mineralai gali trukdyti arba pakeisti apsauginės kėbulo dangos sukibimo su paviršiumi procesą.  Produktas tinkamai nepadengs paviršiaus. Be to, gali susidaryti vandens dėmelės. Norint jas pašalinti, reikės nuimti dangą ir, naudojant distiliuotą vandenį, apsaugine danga automobilio kėbulą dengti dar kartą.

Ar distiliuotą vandenį naudoti visada?

Yra automobilio kėbulo dangų ir hermetikų, kurie yra drėgni, todėl papildomas vanduo šiems produktams visai nereikalingas.

Jei Jūsų vandentiekio vanduo yra minkštas, juo savo automobilį plauti galite. Tik reikėtų įsitikinti, kad po plovimo kiekviena automobilio sritis tinkamai išdžiūtų. Tuo tarpu plauti automobilį kietu vandeniu nerekomenduojama.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus