visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dropson nukalkiklis pritaikyme

Dropson nukalkiklis pritaikyme Dropson nukalkiklis pritaikyme

EMI įrenginiai jau naudojami šiose įmonėse:

  • Baseinų kompleksas Sitges mieste netoli Barselonos, Ispanija (2 vnt. EMI 9000).
  • Sporto centras „Gran Via“ Alikante mieste, Ispanija (1 vnt. EMI 8000).
  • 4 žv. viešbutis „Marvel“ Tarragona mieste, Ispanija (3 vnt. EMI 9000).
  • "Luxury Apartment“ Bahia mieste, Alžyras.
  • 4 žv. viešbutis „Hvide Hus“ Kogenhaga mieste, Danija (2 vnt. EMI 9000).


 Savivaldybės baseinas Sitges

 

  • Savivaldybės baseinas Sitges, Barcelona, (Ispanija) turėjo rimtų gamybinių prastovų sanitarinio karšto vandens kontūre dėl kalkių kaupimosi šilumokaičiuose, debito problemų, mechaninių elementų gedimų ir t.t.

Dviejų DROPSON EMI 9000 sistemų lygiagretus sumontavimas išsprendė visas problemas, susijusias su kalkių nuosėdomis.


Savivaldybės sporto centras Gran Via

  • Savivaldybės sporto centras "Gran Via" yra viena iš didžiausių sporto kompleksų Alikante, (Ispanija). Plokšteliniai šilumokaičiai buvo nuolat valomi, nes kaupėsi kalkių nuosėdos. Dušų galvutės ir maišytuvai buvo reguliariai užkemšamos ir energijos vartojimo efektyvumas buvo nepakankamas.

Su DROPSON EMI 8000 sistemos įrengimu buvo išspręstos visos, veiklos nuostolius ir aptarnavimo pertraukas, sukeliančios problemos.

  • Marvel Hotel yra 4 žvaigždučių viešbutis, įsikūręs Coma RUGA, Tarragona (Ispanija), turi 236 kambarius 5-iuose aukštuose. Šis viešbutis siūlo treniruoklių salės paslaugas, SPA, uždarą bei lauko baseinus. Vandentiekio vanduo šiame mieste yra ypač kietas. Sanitarinio karšto vandens sunaudojamas kiekis yra milžiniškas ir, nepaisant tradicinių druskinių minkštintojų panaudojimo, kalkių nuosėdos šilumokaičiuose sukeldavo gamybos prastovas, taip buvo gadinamas viešbučio įvaizdis.

Trys DROPSON EMI 8000 buvo įdiegta lygiagrečiai į pagrindinę vandens tiekimo magistralę ir tai panaikino visas apkalkėjimo ir šilumokaičių darbo našumo problemas.

Hvide Hus viešbutis

  • "Hvide Hus" yra keturių žvaigždučių viešbutis, įsikūręs 100 metrų nuo Køge įlankos, apie 45 km nuo Danijos sostinės Kopenhagos. Jame yra 121 kambarys, treniruoklių salė, sauna ir terasa su vaizdu į įlanką. Šiame regione vandentiekio vanduo yra ypač kietas. Įrangos gedimai, ir iš to kylančios problemos, gadino viešbučio įvaizdį.

Du Dropson EMI 9000 įrenginiai buvo įdiegti lygiagrečiai ir apsaugoti aukštos kokybės nuosėdų filtru. Po metų eksploatacijos šilumokaičiai neturėjo jokios kalkėjimo problemos ar darbinio našumo sumažėjimo. Vožtuvai, dušo galvutės ir maišytuvai vis dar veikia be priekaištų.

Chich Khan viešbutis

  • 2014 m. liepos mėn. „Dropson“ kompanijos atstovas apsilankė Tuniso Hammamet mieste dėl eksperimentinio projekto viename iš šio regiono viešbučių. Buvo pasirinktas viešbutis „Chich Khan“, įsikūręs Yasmine Hammamet, 200 metrų nuo jūros pakrantės. Prabangus kurortas suprojektuotas šaliai būdingu maurų - berberų stiliumi. Jame yra 247 dviviečiai kambariai, jis apsuptas puikiais dideliais sodais, kuriuose yra įvairių baseinų ir žaidimo aikštelių.

Vizito į „Chich Khan“ viešbutį metu nutarta pradėti eksperimentinį projektą, siekiant išspręsti svarbiausias kalkių keliamas problemas. Tunisas yra šalis, kurioje vanduo yra gana kietas, todėl minėtas objektas buvo pasirinktas dėl perteklinio kalkių susidarymo įvairiose vandens sistemose.

Didelis vandens kietumo lygis sukeldavo daug problemų. Kietosios kalkinės nuosėdos vamzdynuose iššaukdavo cirkuliacijos problemas karšto vandens ruošimo sistemoje bei dažnus santechninės įrangos gedimus.

Dėl problemų, kurias sukelia kietas vanduo, buvo labai svarbu rasti veiksmingą sprendimą apsaugai nuo kalkių nuosėdų. Viešbučio vandentiekio sistemoje buvo lygiagrečiai pastatyti du EMI 9000 įrenginiai, o dar vienas EMI 9000 įdiegtas į karšto vandens recirkuliacijos liniją prieš akumuliacinę talpą, prieš įrenginius sumontuoti mechaniniai nuosėdų filtrai.

Įdiegus ir pradėjus eksploatuoti vandens nukalkiklius Dropson, kurie remiasi EMI (elektromagnetinio impulso) patentuota technologija, viešbutis žengė svarbų žingsnį siekiant išspręsti didžiulio masto kalkių problemą, kuri įtakojo buitinio karšto vandens ruošimo efektyvumą ir ekonomiškumą

LIETUVOJE:

Liutauro Čepracko GASTRONOMIKA (žiūrėti video žemiau, arba čia: https://www.youtube.com/watch?v=XpWl0o8v0p8)

„Jau keletą metų girdžiu klausimą, kur ir ką atidarysiu, - sako Liutauras Čeprackas. – Pagaliau toji diena atėjo. Ilgai užtrukome, nes norėjau sukurti iš tiesų įspūdingą virtuvės studiją, surinkti geriausią virtuvės techniką, pagal "protingo namo sistemą".

„Tai bus kur kas įdomiau nei restoranas“, – tikina garsus virtuvės šefas Liutauras Čeprackas madingame Vilniaus loftų rajone Naujamiestyje pristatantis kulinarijos ir menų loftą "Gastronomika“.

http://www.delfi.lt/pramogos/zmones/zinomi-zmones-atidare-l-cepracko-kulinarini-lofta.d?id=67150186#ixzz3RXRDxAJa

Liutauras Čeprackas:

“...kalbant apie vandenį, aš reikalauju 3 esminių sąlygų:

Pirma: kad jis būtų gerai nukalkintas ir saugotų mano "Gastronomikos" brangią virtuvės įrangą, baldų paviršius ir indus.

Antra: kad nereikėtų JOKIOS nukalkintojo priežiūros (druskų pilti ir pan.).

Trečia: kad išliktų VISOS natūralios vandens savybės.

Rinkoje radau vienintelį tokį naujos kartos vandens nukalkiklį Dropson, todėl drąsiai rekomenduoju tiems, kam aktualu.

Plius – itin ekonomiškas.

Oficialus „Dropson“ atstovas Baltijos šalyse – UAB „Absoliuta“.
Tel. +370 5 240 51 10, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., www.dropsona.lt

Liutauro GASTRONOMIKA: gaminsim pažangioje virtuvėje
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus