visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dviračiai, dviračių dalys ir aksesuarai dviračių parduotuvėje Ovelo

Dviračiai, dviračių dalys ir aksesuarai dviračių parduotuvėje Ovelo Dviračiai, dviračių dalys ir aksesuarai dviračių parduotuvėje Ovelo

ANJESĖ, UAB

Dviračių parduotuvėje „Ovelo“ Jūs tikrai išsirinksite sau patinkantį dviratį bei dviračių dalis, aksesuarus ir priedus saugiam važinėjimui. Apsilankykite pas mus ir apžiūrėkite siūlomus dviračius gyvai adresu: Lygioji g. 3, Kaunas. „Ovelo“ konsultantai padės išsirinkti tinkamą dviratį, aksesuarus ar priedus.

Elektroninėje parduotuvėje ovelo.lt Jūs galite apžiūrėti mūsų turimus dviračius, dalis ir aksesuarus. Informacija parduotuvėje nuolat atnaujinama. 

dviraciai-ir-kitos-sporto-prekes-dviraciu-parduotuveje-adviratis-anjese

Be plentinių, kalnų, CROSS/hibridinių, Touring/kelioninių, City/miesto, jaunimo, vaikiškų, BMX/Freestyle, sulankstomų, CycloCross, Fitness dviračių, siūlome įsigyti ir elektrinius dviračius, įvairias dviračių dalis: balnelius, kameras, miniklio velenus, padangos, pakabas, pavarų sistemas, ratus, stabdžių, vairo sistemas, važiuokles ir kt. Taip pat prekiaujame dviračių aksesuarais: apsaugomis, gertuvėmis, kompiuteriams, krepšiais, dviračių laikikliais, pompomis, šalmais ir t.t.

dviraciai-ir-kitos-sporto-prekes-dviraciu-parduotuveje-adviratis-anjese2

Taip pat „Ovelo“ dviračių parduotuvėje galite įsigyti sporto aprangą, įrankius, ėjimo lazdas, žiemos prekes bei naudotus dviračius. 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus