visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektrinės tarkavimo mašinos bulvėms tarkuoti ir sunktuvai skysčiui nusunkti MIGIRIS

Elektrinės tarkavimo mašinos bulvėms tarkuoti ir sunktuvai skysčiui nusunkti MIGIRIS Elektrinės tarkavimo mašinos bulvėms tarkuoti ir sunktuvai skysčiui nusunkti MIGIRIS

MIGIRIS, UAB

www.migiris.lt

Pagrindinė Mažeikių UAB „Migiris“ produkcija - šeimininkių puikiai įvertintos tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje - tai elektrinės tarkavimo mašinos bulvėms ir daržovėms tarkuoti. Taip pat maisto ruošos darbui palengvinti UAB „Migiris“ siūlo sunktuvus tarkių masei nusunkti, čirvinių blynų ir „Grybų“ keptuves.

Kiekvienos šeimininkės svajonė - elektrinė tarkavimo mašina daržovėms. Kažkada atrodęs ilgas ir sunkus darbas, ruošiant visų mėgstamus cepelinus, vėdarus, kugelį ar kitus daržovių patiekalus, dabar, įsigijus Mažeikių UAB „Migiris“ tarkavimo mašiną „BETM“, vienas malonumas!

Tarkavimo mašina labai naši, ja galima per valandą sutarkuoti net 80 kg daržovių, ji veikia tyliai, mažai vibruoja, sunaudoja nedaug elektros energijos, išvalyti labai lengva, nes puikiai išsiardo, o svarbiausia - nebrangi.

Sunktuvas tarkuotų bulvių skysčiui nusunkti ir spausti sultims iš sutarkuotų daržovių arba vaisių yra pritaikytas darbui su UAB „Migiris“ gamybos elektrine bulvių tarkavimo mašina. Patogiai išrenkamas ir surenkamas, lengvai valomas, paprastas ir efektyvus naudoti. Pagamintas iš aukščiausios kokybės plastiko.

sunktuvas-bulviu-skysciui-nusunkti-migiris

 

UAB „Migiris“ gaminius galyte įsigyti įmonės parduotuvėje kuri randasi Gamyklos g. 31E, Mažeikiuose o taip pat ir įvairiuose prekybos centruose visoje Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus