visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektros energijos tiekimo linijų projektavimas bei statyba ir vėjo jėgainių priežiūra

Elektros energijos tiekimo linijų projektavimas bei statyba ir vėjo jėgainių priežiūra Elektros energijos tiekimo linijų projektavimas bei statyba ir vėjo jėgainių priežiūra

Enersense, UAB

enersense.lt

Elektros tiekimo linijų darbus UAB „Enersense“ (buvusi UAB „Empower-Fidelitas“) įgyvendina efektyviai ir tvariai, atsižvelgiant į aplinkosaugos problemas. Bendrovės projektų valdymo modelis suteikia lanksčius resursus projektų įgyvendinimui, o saugos kultūra užtikrina, kad kiekvienas darbuotojas po darbo dienos grįžti namo sveikas.

Elektros energijos tiekimo linijų projektavimas bei statyba ir vėjo jėgainių priežiūra

Elektros energijos tinklo paslaugos

UAB „Enersense“ specialistai sugeba įgyvendinti įvairaus dydžio projektus, nesvarbu, ar tiesiamos naujos elektros perdavimo linijos, ar atnaujinamos esamos, modernizuojama pastočių įranga ar atliekami veikiančių pastočių techninės priežiūros darbai.

Per pastaruosius kelerius metus bendrovė sparčiai plėtėsi energetikos pramonės statybos rinkoje. UAB „Enersense“ paslaugos apima elektros energijos perdavimo linijų projektavimą, pamatų įrengimą, polių tiekimą bei montavimą ir kabelių darbą.

Elektros energijos tiekimo linijų projektavimas bei statyba ir vėjo jėgainių priežiūra

Vėjo jėgainių paslaugos

Vėjo turbinų gamintojų ar operatorių užsakymu UAB „Enersense“ sertifikuotų vėjo turbinų technikų komanda atlieka planinę ar korekcinę vėjo turbinų techninę priežiūrą. Jie tikrina, prižiūri ir remontuoja vėjo jėgaines, išbando visas mechanines, elektrines ir hidraulines vėjo jėgainių dalis.

Siekdami patenkinti užsakovų poreikius, vėjo jėgainių technikai užtikrins, kad vėjo jėgainių parkas veiktų kuo ilgiau, kad klientas pasiektų savo verslo tikslus.

UAB „Enersense“ paslaugų paketas „iki rakto“ apima projektavimo darbus, konstrukcijų tiekimą, visus statybos darbus, įrangos montavimą bei statybos užbaigimo procedūrų įforminimą, elektros perdavimo tinklo darbus. Įmonė atlieka periodinę ypatingų statinių, vėjo jėgainių techninę priežiūrą, o taip pat tiekia, montuoja bei prižiūri apsaugos nuo kritimo sistemas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus