visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Atnaujinta elektros instaliacija – investicija, suteikianti ne tik saugumo jausmą

Atnaujinta elektros instaliacija – investicija, suteikianti ne tik saugumo jausmą Atnaujinta elektros instaliacija – investicija, suteikianti ne tik saugumo jausmą

MOLEKTRA, UAB

www.molektra.lt

Už lango XXI amžius, naujos technikos ir technologijų gausa pasižymintis laikas. Nuo „Iljičiaus lemputės“ laikų, elektros energijos suvartojimas išaugo n-kartų, o elektros instaliacija dar daug kur likus nuo „senų“ laikų.Taip ji veikia, atlieka savo funkciją, bet ar viskas dirba saugiai?

Jeigu darote cecho, biuro, namo, buto renovaciją, neužmirškite investicijų sąmatoje numatyti punkto elektros instaliacijos pakeitimui. Tai investicija, kurį suteiks Jums saugumo jausmą.     

UAB „Molektra“ įmonės meistrai greitai ir kokybiškai atlieka elektros montavimo, silpnų srovių sistemų (televizijos, telekomunikacijų, kompiuterinių tinklų ir pan.) įrengimo, elektros instaliacijos rąstiniuose namuose montavimo ir matavimų darbus.

Elektros instaliacija įrengiama pagal užsakovo pateiktą projektą, techninius brėžinius ir pan. Jeigu užsakovas neturi galimybės pateikti jokių brėžinių, UAB „Molektra“ padės Jums rasti optimaliausią sprendimą įrengiant elektros instaliaciją, apšvietimą.

Esant būtinybei, Jums bus pasiūlytus projektuotojas ar dizaineris, kuris padės profesionaliai realizuoti Jūsų viziją.

elektros-montavimo-darbai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus