visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Eustomų puokštė turi privalumų, palyginti su kitomis gėlėmis

Eustomų puokštė turi privalumų, palyginti su kitomis gėlėmis Eustomų puokštė turi privalumų, palyginti su kitomis gėlėmis

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Žavi, pavasariška ir gaivi eustomų puokštė pradžiugins kiekvieną moterį ir merginą, šios gėlės mėgiamos visame pasaulyje. Jos kilo iš Šiaurės Amerikos ir jau daugiau kaip 20 metų yra paplitę Europoje ir kitose šalyse. Eustomos gali būti įvairių spalvų, jos primena moterišką trapumą ir eleganciją, puikiai tinka papuošti kambarius, dekoruoti šventes.

Jeigu norite daugiau pavasariškos gaivos namuose, keliose vazose galite pamerkti po vieną žiedą eustomų. Daugiau puošnumo suteiks eustomų puokštė. Šios gėlės gražiai atrodo ir vienos puokštėje, tačiau jas galima derinti su įvairių rūšių žiedais – rožėmis, bijūnais, narcizais, ramunėmis, orchidėjomis, irisais ir kt.

Eustomų priežiūra

Skintų eustomų puokštė gali išsilaikyti nuo savaitės iki dviejų. Puokštė ilgiau išliks, jeigu dar ne visi joje esantys žiedai yra išsiskleidę. Norint, kad gėlės ilgiau žydėtų, prieš merkiant į vazą reikėtų įstrižai nupjauti kotų galiukus ir nuskabyti apatinius lapus. Eustomos puikiai tinka gimtadieniui, motinos dienos proga, namų ir biurų puošimui.

Kodėl eustomos tampa vis madingesnės?

Šių gėlių grožis prilyginamas rožėms, tačiau eustomų puokštė turi ir daugiau privalumų, palyginus su kitomis gėlėmis. Išvardinsime keletą jų:

  • Šviežių eustomų puokštė laikosi net iki 2 savaičių.
  • Šios gėlės turi įvairią spalvų paletę, nuo baltos, rožinės, violetinės, mėlynos iki dvispalvių žiedų, todėl sau mėgiamą spalvą atras kiekviena moteris.
  • Eustomos niekada nenusibosta ne tik dėl spalvų įvairovės, bet ir todėl, kad jas lengva derinti su kitomis gėlėmis ir sukurti unikalias puokštes.
  • Jos tinka puošti ne tik namus, bet ir dekoruoti šventes, ypač vestuves vasaros metu. Vasarą, esant dideliems karščiams, floristams tenka rūpestis kaip papuošti vestuvių šventes, kad gėlės nenuvystų. Tam puikiai tinka eustomų puokštės, kurios yra atsparios karščiams.
  • Eustomų puokštė savo elegancija pakerės kiekvieną moterį gimtadienio ir kitomis progomis.

Eustomų puokštė „Flower Shop“ parduotuvėje

„Flower Shop“ parduotuvėje Vilniuje galite įsigyti prabangią šviežių eustomų puokštę. Ji bus skoningai suderinta su kitais smulkiažiedžiais žalumynais. Taip pat galite pasirinkti eustomų ir rožių, eustomų ir gvazdikų puokštes, kurios atrodo išties šventiškai. Jeigu turite savo idėją ją galite išsakyti puikiai floristei Inesai ir kartu atrasite unikalų puokštės sprendimą. Gėles galite užsakyti internetu, o gėlių pavyzdžių rasite interneto svetainėje flowershop.lt. Vilniaus mieste eustomų puokštė ir kitos gėlės bus pristatytos nemokamai.

Pradžiuginkite gėlėmis savo mylimą žmogų net neišėję iš namų su „Flower Shop“ komandos pagalba.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus