visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra

Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra

ŠOGUN, J. Purlio IVV

Naujųjų laikų gydovas, šviesos darbuotojas, dieviškasis magas, kosminis kosmetologas, stuburo ištiesinimo specialistas – taip  save vadina ezoterikas Jurgis Purlys. Daugiau nei dvidešimt metų ezoteriniais dalykais besidomintis vilnietis toliau tęsia mokslus Indijos Vienybės universitete, Nikolajaus Peičevo Gydovų akademijoje bei angelo Krajono mokykloje... Taip pat ir per atstumą padedantis žmonėms išsigydyti ezoterikas sako, kad neišgydomų ligų nėra – Dangiškasis Tėvas jau tokiais mus sutvėrė, paprasčiausiai reikia pradėti su Juo bendrauti ir prasidės išgijimai...

– Ne kartą minėjote, kad bendraujate su Dangiškuoju Tėvu - Rojaus Trejybe, archangelais, angelais. Rodos, net sunku tai suprasti. Papasakokite plačiau, kaip įsitraukėte į visus tuos ezoterinius dalykus?

– Pagal profesiją aš – statybos inžinierius-ekonomistas, mano tėvai – netikintys, todėl nuo mažens nebuvau sugadintas jokios religijos ir mano domėjimasis dvasiniu pasauliu prasidėjo nuo švaraus popieriaus lapo. Daugiau nei prieš dvidešimt metų patyriau insultą, jo priežasčių gydytojai nesugebėjo įvardyti. Tuomet ramiai jiems pasakiau, kad gal tegu jie eina į statybas plytų nešioti, o aš pagalvosiu kaip padėti žmonėms išsigydyti. Maždaug 1999 metais iš Sibiro grįžo keli mano pažįstami. Jie netikėtai fanatiškai įsitraukė į dvasinį bažnytinį gyvenimą ir pradėjo baksnoti mane, kad prie jų prisijungčiau. Kai prasitariau, kad nesu skaitęs nei Biblijos nei Evangelijų, išvadino šėtono vaiku. Todėl sykį vis tik nusprendžiau jas perskaityti. Tiesą sakant, šie žmonių rašyti bei daugelį kartų perdarinėjami „kūriniai“ sujaukė mano mintis ir iškėlė labai daug neatsakytų klausimų. Tuomet ir pradėjau domėtis tikruoju dvasingumu plačiau – atsirado tikroji ezoterika...  O pradžia buvo švytuoklės bei virgulės... Ėjau tolyn, gilyn ir nesustodamas pasiekiau dabartines „aukštumas“. Vėliau pamačiau, kaip mano pažįstami liko užsidarę savo dogmose, sustabarėjo savo dvasiniame vystymęsi, o aš, juos palikęs, nuėjau tolyn…

Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra

– Ar Jūsų pojūčiai ir galios atėjo savaime, ar tai įtakojo Jūsų baigti ezoteriniai mokslai įvairiose akademijose? Kaip ir kada supratote, kad turite išskirtinių galių ir galite jas prasmingai panaudoti?

– Įvairūs mano „matymai“, „pojūčiai“ bei „galios“, kaip aš dabartiniu metu suvokiu, atsirado savaime. Nuo maždaug 2000 metų tiktai baigus daugelį įvairių seminarų bei mokymų, Dangiškojo Tėvo man buvo suteiktos dovanos – visa tai, kas  dabar manyje ir yra. Tačiau be tikėjimo, nieko nebūtų buvę. Ezoterinės literatūros studijavimas, mokami seminarai, seminarai, seminarai ir meditacijos, meditacijos, meditacijos...  Ir todėl  kiekvienam gali bet kada ateiti toks suvokimas, jog dabar įmanoma įgytas žinias bei gautas dovanas pritaikyti padedant žmonėms jų šiame vieninteliame žemiškame gyvenime fiziniame kūne. Mes sutverti būti visiškai sveikais, tačiau visi negatyvūs  - ir savi, ir svetimi veiksniai – sukelia ligas. Mes, kiek tai įmanoma, padedame žmonėms šalinti tas susirgimo priežastis. Kiekvienas organizmas pats žino kaip tai padaryti, tačiau kitą kartą jam reikia ir pagalbos. Bet visa tai yra tik įžanga į aiškiaregystės, visažinystės pasaulį, į kurį gali atvesti tik tolimesnė draugystė su Dangiškuoju Tėvu bei Rojaus Trejybe...

– Papasakokite, kaip jūs jaučiate tą energiją?

– Sunku apibūdinti. Tiesiog jaučiu, kad viskas vibruoja – manyje nuolat teka didžiulė energija, ateinanti iš kosmoso. Angelai sako, kad negyvendami Žemėje jie nesuvokia ką tai reiškia sirgti, kas yra skausmas ir pan. -  jiems visuomet vienodai gerai. Norėdami visa tai pajausti, jie ateina kaip fizinis žmogaus kūnas. Betarpiškai bendrauti su Dievu gali tik tie, kurių pasąmonė išvalyta nuo negatyvių taršalų.  Kad tai pasiekti, reikalingos ir meditacijos bei kasdieniniai pokalbiai su Dangiškuoju Tėvu (žr. Algimanto Jakubėno knygas „KALBU JUMS VĖL“ ir „AKIMIRKOS AMŽINYBĖ“ – urantija.lt).  O aš pats esu paprasčiausias laidininkas,  per kurį ir suteikiama pagalba žmonėms.

– Ar kiekvienas žmogus gali tapti ezoteriku ir užsiimti tuo, kuo užsiimate Jūs?

– Taip, kiekvienas tai gali. Bet reikia tik tuo užsiimti, paaukoti, galima sakyti, tam visą savo gyvenimą.

– Kaip reiktų visa tai įvardyti – tai religija, sekta, gyvenimo mokykla ar kas?

– Religinės bendruomenės, ypač sektos, stabdo žmogaus vystymąsi, iš jų ne tiek naudos, kiek pakenkimo. Manasis kelias  – tai  bendravimas su Dangiškuoju Tėvu – Rojaus Trejybe. Tai tiesos kelias, tikrasis kelias.

– Kas yra jūsų dvasiniai mokytojai?

– Mokytojų yra daug, tačiau man labiausiai brangūs – avatarai Šri Amma  ir Šri Bhagavanas, gyvenantys Indijoje. Jų tikslas – per taip vadinamas dikšas pakeisti žmonių sąmonę tiek, kad žmonija būtų pervesta į kitą mąstymo lygmenį, taptų nušvitusi ir, galiausiai, Dieviškai realizuota. Taip pat bendrauju su Dangiškuoju Tėvu – Rojaus Trejybe, Kristumi, Buda, archangelais ir angelais…

– Ar jūs matote dieviškąsias būtybes, kai šnekatės su jomis? Kas yra dieviškoji būtybė? Kas yra archangelai, angelai? 

– Visa tai yra tiesiog šviesa, energija, įvairių dažnių vibracijos – aukšto (angeliškojo) ir žemo (šėtoniškojo). Bendravimas vyksta minties pagalba kol kas man tik viena kryptimi: aš paprašau, o jie nebyliai atsiliepia į prašymą ir ateina į pagalbą.
 
Kaip susidraugavote su visomis Dieviškosiomis būtybėmis?

-- Per meditavimą, besikalbant mintimis.

Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra

– O kaip jūs pats manote, tokios galios – įgimtos, tai – įdirbis ar nušvitimas?

– Ir taip, ir taip. Svarbiausia pozityviai mąstyti, vegetariškai maitintis gyvu maistu pagal savo ląstelių genus, pasportuoti, kasdien neužmiršti pabendrauti su Dangiškuoju Tėvu – Rojaus Trejybe, ir tuomet viskas, kas mūsų viduje jau  ir taip yra, bus mums atverta.

– Galbūt jūs žinote, kuo pats buvote praėjusiame gyvenime?

– Praėjusių gyvenimų nebuvo – yra tik vienas vienintelis šiame fiziniame kūne, o toliau jau begalinis žengimas artinant save jau eteriniu pavidalu link visiško panašėjimo į Dangiškąjį Tėvą – Rojaus Trejybę.

– O jei žmogus netiki Dievu, bet atėjo pas Jus pagalbos, ar galite jam padėti. Kiek svarbus yra to žmogaus tikėjimas Dievu, bei Jumis?

– Mes padedame visiems be išimties žmonėms, atėjusiems pas mus. Jei jau žmogus atėjo, vadinasi jis jau kažkuria dalimi tiki sėkme, kitaip būtų ir neatėjęs. O kokiu laipsniu ateina pagalba – tai jau kitas klausimas, susijęs su daugybe faktorių.

– Ką dar darote be to, kad gydote stuburus? Ar turite dar kokių nors galių?

– Galime užblokuoti bei transformuoti geopatogenines zonas, panaikinti nužiūrėjimus, prakeiksmus, „uždėti apsaugas“, paaiškinti kaip jas išlaikyti kad gyvenimas taptų normaliu. Kol kas esu vienintelis Lietuvoje per kurį magijos angelai atlieka magiškuosius ritualus, iš žmogaus vidaus išprašant negatyvias būtybes bei jas pakeičiant pozityvu. Taip pat gydome depresiją, išlaisviname iš rūkymo bei alkoholio priklausomybių pačiam žmogui to pageidaujant, atliekame atjauninimo procedūras, nustatome tinkamą vartoti gyvą maistą pagal kiekvieno žmogaus ląstelių genus, dieviškai užkrauname vandenį. Valdyti kosmines energijas man padeda mano draugai – kosminės būtybės. Štai pora pavyzdžių iš šimtų. Viena moteris aštuonis kartus skirtingais būdais bandė nusižudyti. Ji pati sakė, kad nesąmoningai jautė, jog turi tai padaryti. Pasižiūrėjau – virš jos ir ant jos – prakeiksmai. Panaikinome juos ir viskas susitvarkė – vėl grįžo noras gyventi. Dar vienas pavyzdys – štai mokinys, labai nenorėjo mokytis, bėgdavo iš pamokų, gaudavo prasčiausius pažymius, dabar, šiam mokiniui magijos angelai užtikrino sėkmę moksluose, ir jam taip atsirado noras mokytis bei geri pažymiai – dabar jau šis vaikas išgyvena gavęs net devynetą.

– Kodėl žmogui reikalingas viso organizmo „Kapitalinis Remontas“?

–vO kas nenorėtų būti sveikas ir gražiai atrodyti, kad jį lydėtų sėkmė?

– Kas yra porča ir kodėl ją reikia gydyti?

– „Porčia“  yra rusų kalbos žodis, kurio atitikmens lietuvių kalboje kalbininkai dar neatrado. Tai būtų panašiai į negatyvų „užkalbėjimą“, blogo palinkėjimą ir pan. Tuo metu kai taip linkima, auroje, mūsų eteriniuose kūnuose o taip pat ir prie pačio fizinio kūno, atsiranda negatyvios eterinės būtybės, kurios naudojasi mūsų gyvybine energija bei savyje neša negatyvų kokios nors nesėkmės gyvenime užtaisą.

– O kaip apsiginti nuo energetinių vampyrų ir kaip juo tampama?

– Apie tai aš pasakoju atvykusiems pas mus į priėmimą.

– Kodėl mums ateinant į šį pasaulį jau yra nulemtos karminės ligos?

– Karminių ligų nėra. Yra taip vadinamos „protėvių paveldėtos genetinės ligos“. Juk protėviai irgi nebuvo idealūs savo gyvenimuose ir absoliučiai sveiki.

Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra



– Ar rengiate mokslo, pažinimo ar kitokius seminarus?

– Retkarčiais,  tačiau pastaruoju metu laiko stygius neleidžia tai daryti.

– Ar visos istorijos baigiasi sėkmingai – visuomet pavyksta padėti žmonėms?

– Yra dalis. žmonių kuriems padėti nepavyksta vien dėl to, kad jie patys nenori tos pagalbos priimti. Jie  žodžiais lig ir sako „noriu“, tačiau gilumoje sako „ne“. Tai kategorija žmonių, kuriems tiesiog „patogu“ sirgti, turėti invalidumo grupę. Jie dejuoja, kad gyvenimas prastas, tačiau mėgaujasi dėmesiu, jiems patinka, kai aplink juos kiti šokinėja, moka invalidumo pensiją. Jie sako: „Man geriau apsimoka turėti nekokią sveikatą ir turėti invalidumo pensiją, nei būti sveikam. Taigi man tuomet reikės eiti dirbti!!!“ Tiems, kurie sako „noriu“, bet viduje visomis „keturiomis“ priešinasi, padėti neįmanoma.

– Yra ligų, kurias sunkiai pavyksta išgydyti ir geriausiems medikams. Kuo jūs geresnis?

– Gydytojas gali pjaustyti, „prifarširuoti“ žmogų vaistais, tačiau jis negydo priežasties, o gilinasi į pasekmes. Čia tas pats, kas užsikišus unitazui purkšti brangius kvepalus, užuot pabandžius jį išvalyti. Liūdniausia, kad žmonės kreipiasi į mane tuomet, kai jau yra viskuo nusivylę  - ir daktarais, ir reabilitacijom, ir tiesiog jau cypia iš skausmo. O DAKTARAS YRA – KASDIEN DRAUGAUKITE SU DANGIŠKUOJU TĖVU-ROJAUS TREJYBE IR LIGŲ NEBETURĖSITE!!!

–  Kaip žmogus saulės pagalba gali savarankiškai pasisemti teigiamos energijos?

–  Gilindamasis į Angelų diktuotes, sužinojau, kaip galima degintis saulutėje nenusvylant odos ir dargi atvirkščiai – netgi ir smarkiai sustiprinant savo Šviesos kūną bei po saulės vonių būti labai energingam. Teisingai deginantis jokios žalos organizmo poveikiui nėra nors ir visus metus būnant saulėje ir toks įdegis išsilaiko labai ilgai. Labai mėgstu degintis, man patinka tamsesnės ir sveikos odos atspalvis, o ne išblyškęs bei sergantį žmogų primenantis kūnas. Daugelis žmonių slepiasi nuo saulės spindulių, užsideda kepures bei tamsius akinius... Tačiau jie nesupranta, kad iš saulės galima pasisemti labai daug teigiamos energijos. Todėl kartais ir atrodo, jog nudegęs saulėje žmogus – gali būti kitatautis…Galiu padėti tiems, kas manęs paprašo pasisemti teigiamos energijos iš saulės, padedu atlikti vieną labai nesudėtingą meditaciją, ir viskas. Deginkis į valias ir nieko tau blogo niekados neatsitiks, dargi atvirkščiai – viskas bus tik į didelę naudą – nereikės jokių kremų, akinių nuo saulės, kepurių ir pan...

– Sakote, kad esate geros energijos transformatoriumi tarp žmogaus ir kosminių būtybių. Savo teikiamoms paslaugoms turite nustatęs atskirus įkainius, o juk paprastai už tokius dalykus neimama rinkliava.

– Pinigų neėmiau tol, kol paprasčiausiai supratau, jog tokie žmonės, ką nors už dyką gavę, visiškai to nevertina, todėl ir gautas dovanas laiko niekinėmis... O niekinis ir yra niekinis. Nors tokios dovanos iš tikrųjų yra daugiau negu aukso vertės ir išvis neįkainojamos... Žmonės visiškai nevertina labai lengvai gautų dalykų. Todėl tik sunkiai sutaupę ir kryptingai išleidę pinigus jie pradeda jausti atsakomybę už tai, kam juos panaudoja. O iki tol žmonės netgi netiki, kad tai ką jie gauna yra iš tikrųjų veikiantys... Ir tiesa, ne viskas yra matuojama šiuo metu pinigais... Dar yra ir sąžinės reikalas. Tačiau šioje materialioje visuomenėje viskas kainuoja. Jeigu aš jums  pasiūlysiu nuvykti į seminarus Indijoje, kurių kaina būtų apie 9000, 7000, 5000 dolerių, ką jūs man į tai atsakytumėte? Ir išvis pinigų žmonės mums nepalieka – jie investuoja kaip tik į save per mus... Štai taip ir yra sąžiningai... Visados visais laikais dosniam būdavo atsilyginama šimteriopai...

– Tačiau ką daryti žmogui, kuriam sutaupyti nepavyksta, bet labai reikia tokio pobūdžio pagalbos? Ar jus konsultuojantys angelai neprieštarauja, kad imtumėte pinigus iš tokių žmonių?

– Atvirkščiai. Jie sako, kad reikia išmokti taupyti. Mano įkainiai, pagal tai ką žmonės gauna, nėra dideli. Įsivaizduokite, jog norite nusipirkti gerą automobilį. Sakot:  tik aš tiek teturiu kiek kainuoja dviratis... (Svajoti juk neuždrausta). Juk galima susimokėti ir dalimis ar dar kitaip – svarbu yra supratimas ir abipusis noras. O visiški ubagai turėtų pagalvoti kodėl taip yra ir ką jie šiame gyvenime neteisingai daro. Juk šiaip sau nieko be priežasties nebūna. Penkiolika metų investavau į seminarus, kuriuose ir gavau dovanas padėti žmonėms save gydyti. Paskaičiavau, kad išleidau daugiau nei 20.000 eurų. O juk ir aš žmogus – ir už butą mokėti reikia, ir kol kas dar valgyt norisi...  Noriu, kad žmonės mumis patikėtų. Tik priimdami pagalbą, atsiųstą iš aukščiau, jie gyvens sveiki ir laimingi.

Vilnius, 2016.08.15

Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra

Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra

Ezoterikas J. Purlys: Neišgydomų ligų nėra

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus