visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Fermentai, mielės, fermentacijos aktyvatoriai ir skaidrinimo medžiagos stipriųjų gėrimų gamybai

Fermentai, mielės, fermentacijos aktyvatoriai ir skaidrinimo medžiagos stipriųjų gėrimų gamybai Fermentai, mielės, fermentacijos aktyvatoriai ir skaidrinimo medžiagos stipriųjų gėrimų gamybai

VORTO GAMA, UAB

Stipriųjų gėrimų ir spirito pramonei UAB "UAB "VORTO GAMA"" siūlo aukštos kokybės fermentus, mieles, fermentacijos aktyvatorius, skaidrinimo medžiagas, filtravimo medžiagas, bei gamybos įrengimus.

Fermentai:

Endozym Alphamyl SB1 - termostabilus aukštų temperatūrų bakterinės kilmės alfa-amilazės fermentas, krakmolo skaldymui iki smulkesnių dekstrinų ar gliukozės. Suteikiami privalumai: greitesnis krakmolo kleisterio suskystinimas, didesnė išeiga.

Endozym Alphamyl SB2 - žemų temperatūrų bakterinės kilmės alfa-amilazės fermentas, krakmolo skaldymui iki smulkesnių dekstrinų ar gliukozės. Suteikiami privalumai: greitesnis krakmolo kleisterio suskystinimas, didesnė išeiga.

Endozym AMG - tai gliukoamilazės fermentas, aukštam mentalo apcukrinimui pasiekti. Gilesnis krakmolo suskaldymas ir apcukrinimas užtikrina aukštesnį sufermentavimo laipsnį.

Endozym AGP 120 - fermentų kompleksas sudarytas iš gliukoamilazės, grybelinės alfa-amilazės ir puliulanazės, naudojamas fermentacijos metu.
Suteikiami privalumai - gilesnis krakmolo ir dekstrinų suskaldymas ir apcukrinimas – aukštesnis sufermentavimo laipsnis.

Endozym Glucacel UHT - termostabilus beta-gliukanazės fermentas, su antriniais celiuliaziniais ir ksilanaziniais aktyvumais, skirtas nekrakmolinių polisacharidų suskaldymui. Suteikiami privalumai: mažesnis mentalo klampumas, geresnė ekstrakcija, didesnė išeiga.

Mielės:

Zymasil Distiller - tai Saccharomyces cerevisiae mielių štamas, skirtas alkoholio pramonei, turintis aukštą atsparumą didelei alkoholio koncentracijai. Zymasil Distiller turi trumpą inkubacinį periodą, taigi greitai pradedama fermentacija, ir mielės greitai įsivirauja tarp natūraliai esančios mikrofloros. Mielės atsparios aukštoms temperatūroms, ir netgi prie 36 °C, išlieka didelis skaičius gyvybingų ląstelių. Tai užtikrina gerą ir reguliarią fermentacijos kryptį ir aukštą išeigą.

Duonos mielės alkoholinei fermentacijai.

Mielių ir mitybinių komponentų mielėms mišiniai skirti alkoholinei fermentacijai.

Fermentacijos aktyvatoriai

Kad alkoholinė fermentacija vyktų maksimaliai sklandžiai, mielės turi gauti pakankamai reikalingų mitybinių komponentų, tokių kaip įsisavinamas azotas, vitaminai, mikroelementai ir kt. medžiagos.

Enovit - išbalansuotas azoto, mikroelementų ir vitaminų mišinys, gerinantis mielių darbą. Naudojamas fermentacijos pradžioje ar fermentacijos proceso metu.

Fermoplus Integrateur - specialus mielių mitybinis priedas skirtas fermentacijoms pasiekti aukštą alkoholio koncentraciją. Sudėtis amonio fosfatas, vitaminas B1, mielių lastelių sienelės, Mielių ląstelių sienelės tai nepamainomas sterolių šaltinis,- mielės jų negali pačios pasigaminti anaerobinėmis sąlygomis. Steroliai užtikrina, kad mielės galėtų sintetinti sienelių riebalų rūgštis. Sienelės ilgiau išlieka atsparios aukštesnėms alkoholio ir cukraus koncentracijoms.

Fermoplus Energy priedas skirtas aktyviam mielių išdauginimui (rehidratacijos metu) arba problemiškais atvejais (žemose temperatūrose, esant didelei cukraus koncentracijai).

Skaidrinimo medžiagos

Bentogran - granuliuotas natrio bentonitas skirtas ekonomiškam ir greitam baltymų stabilizavimui vyne, sultyse ar kt. gėrimuose. Šis bentonitas yra nedulkus, labai greitai paruošiamas ir pasižymi labai aukštu baltymų adsorbciniu pajėgumu.

Gelsol - skysta maistinės rūšies želatina, skirta vyno skaidrinimui ir stabilizavimui, naudojama kartu su Spindasol'iu. Ši želatina yra labai patogi naudoti, - nereikia išansktinio paruošimo. Produktas yra stabilus ir turi aukštą polifenolių pritraukimo indeksą, greitai suveikia ir nusėdusios nuosėdos sudaro labai kompaktišką sluoksnį.

Decoran CX-H - nedulki aktyvinta anglis, skirta spalvos koregavimui. Dėl specifinio aktyvaus didelio paviršiaus ploto (900-1100 m2/g), anglis adsorbuoja iš produkto spalvą įtakojančius junginius.

Deodal - aktyvinta anglis, skirta skonio ir kvapo koregavimui.

UAB "VORTO GAMA" nuo 1995 m. sėkmingai bendradarbiauja su maisto, gėrimu, farmacijos ir industrijos įmonėmis, Baltijos šalyse, tiekdama joms gamybines medžiagas ir įrangą, spręsdama techninius ar technologinius klausimus. Bendrovės sėkmės garantas - tvirti verslo ir prekybos ryšiai, patikimi ir ilgalaikiai užsienio partneriai, profesionalūs darbuotojai. Bendrovės kolektyvas nuolat dalyvauja įvairiuose mokymuose, seminaruose bei parodose Lietuvoje ir už jos ribų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus