visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Fototapetai - sienų danga išskirtiniam interjerui

Fototapetai - sienų danga išskirtiniam interjerui Fototapetai - sienų danga išskirtiniam interjerui

TAPETŲ IR DAŽŲ STUDIJA, A. Guščios privati firma Diora, IĮ

www.tapetai.lt

Jei norite pribloškiančio interjero, klijuokite fototapetus. Dabar fototapetai labai populiarūs, tuo labiau, kad ir pasirinkimas tiesiog beribis. Temos pačios įvairiausios:

- Gamta

fototapetai-gamta

- Miestas

fototapetai-miestas
 

- Menas

fototapetai-menas
 

- Įvairios tekstūros
fototapetai-ivairios-teksturos

- Vaikiški

fototapetai-vaikiski

Fototapetai praplečia patalpos erdvę, sukuria tam tikrą nuotaiką. Dažniausiai jie klijuojami ant sienos, kuri yra atviriausia, neužstatyta, normaliai apšviesta.

Rinkdamiesi fototapetus, pirmiausia apsispręskite, kokios kainos ir kokybės norėsite.

Jei planuojate pigiai „prasisukti“, teks rinktis iš popierinių fototapetų. Jie spausdinami ant popieriaus pagrindo, o pats fototapetas suklijuojamas iš atskirų dalių (nuo 1 iki 8 arba dar daugiau). Klijuojant klijais tepamas pats fototapetas, siūles rekomenduotina 1-3 mm užleisti vieną ant kitos, didesnes pūsles pasistengti išlyginti, o mažos pūslelės džiūdamos dažniausiai išsilygina. Žiūrint iš arti į popierinius fototapetus matosi sujungimai, raštas ne taip gerai susileidžia, nors atspausdinimo kokybė gera, spalvos ryškios ir iš toliau žiūrint vaizdas tikrai įspūdingas. Popieriniai fototapetai puikiai tiks vaikų kambariams ar nebrangiems interjerams.

Popierinių fototapetų klijavimas:

popieriniu-fototapetu-klijavimas

Kokybiškiems interjerams rinkitės tik fototapetus flizelino pagrindu. Tokie fototapetai dažniausiai klijuojasi iš atskirų vertikalių juostų, tas juostas glaudžiant kraštas prie krašto. Klijais tepama tik siena, o fototapeto juosta glaudžiama prie jos sausa. Flizelino pagrindas yra stabilus, klijuojant jis nesipūslėja, džiūdamas nesitraukia. Siūlės labai gerai susileidžia, jų praktiškai nesimato. Pats flizelino pagrindas yra storesnis už popierinį pagrindą, paviršius kokybiškesnis, atspausdinimo kokybė labai gera. Tiek iš arti, tiek iš toli flizelininiai fototapetai žiūrisi kokybiškai ir įspūdingai.

Flizelininių fototapetų klijavimas:

flizeliniu-fototapetu-klijavimas
 

Tapetų ir dažų studijoje galite įsigyti įvairiausių fototapetų. Iš pigių popieriaus pagrindo fototapetų populiariausi yra KOMAR (Vokietija), o vaikiški -  KOMAR (Vokietija) ir WALLTASTIC (Anglija). Flizelininių fototapetų pasirinkimas platesnis: FOR WALL (Lenkija), KOMAR (Vokietija) pigesni fototapetai ir Munich Design Book serijos brangesni fototapetai, AS CREATION (Vokietija) AP Digital ir XXL serijos, RASCH (Vokietija).

Tapetų ir dažų studija

Olandų 6, Vilnius ( I-V  10-19 val , VI  10-15 val )

Tel. 8 686 27 522

http://www.tapetai.lt/fototapetai/

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus