visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Frontaliniai krautuvai iš CASE G-serijos – didesnė apkrova bei komfortas

Frontaliniai krautuvai iš CASE G-serijos – didesnė apkrova bei komfortas Frontaliniai krautuvai iš CASE G-serijos – didesnė apkrova bei komfortas

INTRAC Lietuva, UAB

www.intrac.lt

UAB „INTRAC Lietuva“ siūlo profesionalią savaeigę sunkiąją ratinę ir vikšrinę techniką ir jos aptarnavimą Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje. Įmonė pristato „CASE G-serijos“ frontalinius krautuvus, skirtus kelių tiesimui, darbui karjeruose bei krovimui. Naujos serijos krautuvai užtikrins didesnį darbo našumą ir mažesnes eksploatacines išlaidas.

Frontaliniai krautuvai CASE G-serijos

Naudojant plačias naujoviškas investicijas ir inovacijas, „CASE“ mašinos tapo pasauliniu lyderiu statybų sektoriuje daugelyje rinkų visame pasaulyje. Siekiant patenkinti vartotojų rinkas, „CASE“ siūlo įvairiausią profesionalią techniką.

„CASE G-serijos“ frontaliniai krautuvai garantuoja didesnį pelningumą ir darbo našumą, mažesnį degalų sunaudojimą ir eksploatacines išlaidas. Šie krautuvai taip pat užtikrina aukštą operatoriaus komforto lygį.

Frontaliniai krautuvai CASE G-serijos

„CASE G-serijos“ frontaliniai krautuvai – tai:

  • komfortas ir matomumas;
  • patobulinta krautuvo kabina;
  • didesnė apkrova, tačiau mažesnės degalų sąnaudos.

UAB „INTRAC Lietuva“ savo veiklą Lietuvoje skaičiuoja nuo 1994 metų. Įmonės veikla – naujos ir naudotos technikos pardavimai, atsarginių dalių tiekimas ir servisas, pagalba projektų finansavimo klausimais, konsultacijos.

Daugiau informacijos apie frontalinius krautuvus: https://www.intrac.lt/frontaliniai-krautuvai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus