visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL – tinkama visų tipų grindims

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL – tinkama visų tipų grindims Garso izoliacija perdangoms PAVISOL – tinkama visų tipų grindims

UAB „PALZIV BALTIC“ atstovauja Italų kompaniją „MAPPY ITALIA SPA“ ir pristato efektyvią smūginio garso izoliaciją – „PAVISOL“. „PAVISOL“ yra idealus produktas perdangų garso izoliacijai, tinkamas visų tipų grindims. Izoliacija gali būti montuojama tiesiai po parketu, laminatu ar plytelėmis. Naudojant „PAVISOL“ dangą, garso izoliacija pagerinama net Δ =27 db.

„PAVISOL“ garso izoliaciją galima klijuoti arba kloti po plaukiojančiomis grindimis, taip pat tarp betoninių perdangos plokščių. „PAVISOL“ paklotas taip pat tinkamas karkasinių namų medinių konstrukcijų perdangoms. „PAVISOL“ yra atspari drėgmei izoliacija, kurią galima naudoti drėgnose patalpose, baseinuose bei vonios kambariuose. Taip pat „PAVISOL“ izoliacija gali būti naudojama kaip grindų išlyginamasis sluoksnis.

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL

„PAVISOL“ (730 kg/m3) garso izoliacija yra pagaminta iš ilgaamžių ir nekeičiančių savo savybių bėgant laikui, perdirbtų gumos granulių.

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL

Standartiniai matmenys: storis nuo 3 mm iki 10 mm, ritinio plotis: 1000 mm, ritinio ilgis priklauso nuo storio.

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL

„MAPPY ITALIA SPA“ Europos rinkoje veikia nuo 1974 m. Ji yra šilumos ir garso izoliacijos lyderė ne tik Italijoje. Bendrovė gali pasigirti daugiau nei keturiasdešimties metų patirtimi šioje srityje. Iš įvairių medžiagų, skirtų garso izoliacijai, gaminamas platus termoakustinių sistemų asortimentas.

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL

Daugiau informacijos: www.akustiniaisprendimai.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus