visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Graplingo sezono užbaigtuvėse – kovos menų centro SMAUGLYS triumfas

Graplingo sezono užbaigtuvėse – kovos menų centro SMAUGLYS triumfas Graplingo sezono užbaigtuvėse – kovos menų centro SMAUGLYS triumfas

Lietuvos graplingo federacija (Lithuanian Grappling federation)

www.grappling.lt

www.grapplingfederation.com

Lietuvos graplingo rinktinės trenerio Ričardo Piepolio treniruojami sostinės „Smauglio“ graplingo imtynininkai triumfavo paskutiniame 2016 metų graplingo turnyre, kuriame kovodami dėl absoliučios įskaitos išsidalino pirmąsias tris vietas.

Metų uždarymui į Šakius susirinko 96 graplingo atstovai iš dvylikos Lietuvos miestų bei svečiai iš Lenkijos. Turnyras, kaip įprasta, startavo vaikų ir merginų varžybomis, o finišavo kovomis dėl absoliučios įskaitos nugalėtojo vardo. Atvirasis Šakių graplingo čempionatas buvo paskutinis reitinginis metų turnyras.

„Jau nieko nenustebinsiu sakydamas, jog viskas praėjo sklandžiai ir jokių nusiskundimų nebuvo. Tiek dalyviai jau priprato prie mūsų turnyrų, tiek mes stengiamės tenkinti visus dalyvių poreikius“, – pasibaigus turnyrui kalbėjo šakietis Lietuvos graplingo federacijos generalinis sekretorius Erikas Kazlauskas.

Savo gimtajame mieste kaip turnyro globėjas pasirodė ir buvęs federacijos prezidentas, dabar Seimo narys Kęstutis Smirnovas. Pastarasis neslėpė turnyrams jaučiantis didžiulę nostalgiją.

„Kai keletą metų gyveni vienu ritmu, tau viskas yra įaugę į kraują, tada net negali įsivaizduoti, kad viskas gali būti kitaip. Ir staiga viskas pasikeičia. Neišvengiamai, tu galvosi apie tai, kaip sekasi tavo bendražygiams, ką jie nuveikė naujo. Tikrai nuoširdžiai noriu pasidžiaugti už dar vieną gerą turnyrą“, – sakė K.Smirnovas.

Absoliučios įskaitos nugalėtoju tapo vilnietis Danielius Grebliūnas, finale nugalėjęs dukart Europos jaunių čempioną Deividą Matusevičių. Trečias liko Tomas Smirnovas.

Smirnovo, o tiksliau Smirnovaitės pavardė figūruoja ir merginų grupėje, svorio kategorijoje iki 53 kilogramų. Ieva finale po gražios, atkaklios kovos skausmingu veiksmu privertė pasiduoti Medą Ancerytę.

Artimiausiu metu Lietuvos graplingo federacija pristatys naujo sezono kalendorių, o pagal pradinį planą, naujuosius 2017 metus atidarys turnyru sostinėje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus