visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Greitaeigiai vartai: Kodėl verta rinktis HORMANN greitaeigius vartus su SoftEdge profiliu?

Greitaeigiai vartai: Kodėl verta rinktis Hormann greitaeigius vartus su SoftEdge profiliu? Greitaeigiai vartai: Kodėl verta rinktis Hormann greitaeigius vartus su SoftEdge profiliu?

HÖRMANN BALTIC, UAB

Bendrovės „Hörmann“ greitaeigiai vartai naudojami pastatų viduje ir išorėje, eismo srautui optimizuoti, patalpos klimatui pagerinti ir energijai taupyti. „Hörmann“ siūlo vertikaliai ir horizontaliai atsidarančius vartus su lanksčia danga, taip pat greitaeigius vartus derinyje su segmentiniais ir susukamais vartais bei galingais ir lengvai techniškai prižiūrimais spiraliniais vartais su lygaus paviršiaus aliuminio profiliais. „Hörmann“ ekonomiškai transporto logistikai pristato saugius bei atsparius vartus su SoftEdge profiliu.

SoftEdge - naujosios vartų kartos privalumai:

Hörmann greitaeigiai vartai - tai daugiau nei vien tik greitis

Greitesni ir pažangūs: Nuolat mūsų aukštos kvalifikacijos technikų atliekami patobulinimai, taip pat ir platus rinkos reikalavimų žinojimas įgyvendina ekonomiškų greitai besidarinėjančių konstrukcijų pripažinimą. Geriausias to pavyzdys yra naujoji SoftEdge vartų karta.

Apgalvoti sisteminiai sprendimai: Vartai, pavaros ir valdymo įrenginiai yra tiksliai vieni su kitais suderinti. Šis kokybės reikalavimas pasiekiamas tikrinant atskirus komponentus kiekviename gamybos etape iki pat paskutinio patikrinimo.

hormann-greitaeigiai-vartai-daugiau-nei-greitis1 pav. Greitis, patikimumas, saugumas ir ekonomiškumas - tuo pasižymi Hörmann pramoninių vartų sistemos.

Kompetentinga konsultacija: Patyrę savo srities specialistai-konsultantai lydės Jus nuo objekto planavimo pradžios aiškinantis techninius aspektus iki statybos objekto pridavimo.

Greitas servisas: Plačiai išvystyto mūsų serviso tinklo dėka mes visada esame šalia Jūsų. Tai didžiulis privalumas, norint Jūsų vartus patikrinti, atlikti techninį aptarnavimą ar remonto darbus.

10 metų garantija atsarginių dalių tiekimui: Garantija, kad originalias Hörmann atsargines dalis vartams, pavaroms ir valdymo įrenginiams galėsite įsigyti dar 10-ties metų laikotarpyje.


vertikaliu-greitaeigiu-vartu-panaudojimo-variantai2 pav. Du vertikalių greitaeigių vartų panaudojimo variantai: permatomas paviršius, esant normaliai aplinkos temperatūrai ir su uždara varčia šaldymo sandėliuose.

Nuo nebrangaus bazinio modelio iki nepriekaištingos angų apsaugos

Klientams siūlome permatomus vartus su vertikaliai arba horizontaliai besidarinėjančia lanksčia varčia, taip pat susukamus, segmentinius bei sulankstomus vartus – patikimam angos uždarymui.

Norint angą uždaryti dieną ar naktį mes siūlome rinktis lanksčius greitaeigius vartus. Juos taip pat galima derinti ir su susukamais bei segmentiniais vartais. Hörmann greitaeigiai vartai atitinka aukštus Europos normos DIN EN 13241-1 saugumo standartus.

greitaeigiai-susukami-vartai

3 pav. Greitaeigiai susukami vartai HSR - greitis ir puiki išvaizda.

Hörmann greitaeigiai vartai - platus pasirinkimas vidui ir išorei

greitaeigiai-vartai-platus-pasirinkimas-vidui-ir-isorei
4 pav. Greitaeigiai vartai su lanksčia varčia - greiti ir atsparūs. Greitaeigiai segmentiniai vartai - gera izoliacija ir daug variantų. Greitaeigiai sulankstomi vartai AFA - tvirti aliumininiai vartai.

Greitaeigiai vartai su lanksčia varčia - tvirti, greiti ir ekonomiški

Hörmann greitaeigiai vartai pasižymi aukšta medžiagų kokybe ir saugiu ilgalaikiu veikimu. Priklausomai nuo to, ar Jūs norėsite sureguliuoti transporto srautą, pagerinti klimatą patalpoje ar taupyti energiją greitaeigius vartus galėsite eksploatuoti tiek viduje, tiek išorėje.

Dauguma bazinės įrangos vartų turi kontaktoriaus valdymo funkciją. Kad vartai suteiktų kuo daugiau komforto ir veiktų kaip galima ilgiau, mes Jums siūlome naudoti kintamo dažnio valdymo įtaisą

greitaeigiai-vartai-su-lankscia-varcia

5 pav. Greitaeigiai vartai su lanksčia varčia - tvirti, greiti ir ekonomiški

Dar didesnis lanksčių vartų varčios stabilumas

Tokiu būdu Jūsų vartai bus atsparesni didesnei vėjo keliamai apkrovai

didesnis-lanksciu-varciu-stabilumas

6 pav. Aliuminio profiliai vartų tipui V5015 SE - Nebrangūs varčios stabilizatoriai suteikia galimybę remonto metu greitai ir lengvai pakeisti varčios segmentus.

Apsauga nuo vėjo iš elastingo plieno vartų tipams V5030 SE, V6030 SE su šoniniais dvigubais ratukais varčioje, kad vartai veiktų tyliai ir apsaugotų nuo ko stipresnio vėjo.

Apsaugos nuo vėjo profilis iš aliuminio vartų tipui V6015 TR Esant didelei vėjo apkrovai ar subatmosferiniui slėgiui, mes Jums rekomenduojame šiuos papildomus aliumininius apsaugos nuo vėjo profilius.

soft-edge-privalumai

7 pav. Lankstūs vertikaliai - Vertikalioje padėtyje šis minkštas SoftEdge profilis yra ypatingai lankstus, todėl žmonių sužalojimai ir turto apgadinimai beveik neįmanomi.

Stabilūs horizontaliai - Horizontalioje padėtyje su pertvaromis sutvirtintas kelių kamerų profilis užtikrina aukštą stabilumą.

SoftEdge minkšta briauna su integruota apsauga profilio centre. Svarbūs privalumai: apsauga nuo purvo ir drėgmės, jokiu apgadinimų po atsitrenkimo. Priežiūros nereikalaujanti sistema!

soft-edge-privalumai2

SoftEdge - neginčijamų privalumų turintis profilis

SoftEdge minkštos briaunos su integruota apsauga nuo kritimo ar atsitrenkimo dėka Hörmann greitai besidarinėjantys vartai SE yra dar saugesni ir ypatingai ekonomiški.

Taip geriau apsaugomi žmonės, išvengiama apgadinimų ir prastovų, nereikalingas brangiai kainuojantis remontas.

Užtikrinamas nenutrūkstamas darbas ir gamybos procesas.

Dar vienas argumentas renkantis šią ekonomišką vartų sistemą:

dėl greito atsidarymo ir visų pirma dėl greito užsidarymo žymiai sumažėja šilumos nuostoliai ir darbo vietoje jaučiamas mažesnis skersvėjis.

8 pav. Standus uždarymo profilis

SoftEdge profilio vertikalaus lankstumo dėka geriau apsaugomos produkcija ir žmonės.

 

Vidinių vartų apsaugos nuo atsitrenkimo sistema su vienpusiu įsistatymu

vidiniu-vartu-apsauga-nuo-uzsitrenkimo9 pav. Vertikalus lankstus profilis vartų kritimo metu išvengiant apgadinimų išstumiamas iš kreipiančiosios. Vartai tuoj pat sustoja.

Esant reikalui, SoftEdge uždarymo profilį galima grąžinti į vidinę pusę (įstatymo pusę). Dėl jo lankstumo tai padaryti visiškai paprasta. Po to valdymo sistemos pagalba vartai įjungiami.

Varčia viršuje palaikoma šepetėlių automatiškai įsistato ir vartai vėl pasiruošę darbui.

SoftEdge profilių dėka vartai po jų išmušimo iš kreipiančiųjų gali vėl veikti po kelių sekundžių. Ar tai būtų išoriniai vartai su rankiniu paleidimo mechanizmu ar vidiniai vartai su apsaugos nuo atsitrenkimo sistema su vienpusiu įsistatymu.

Atsitrenkimo į išorinius vartus apsauga

atsitrenkimo-i-isorinius-vartus-apsauga

10 pav. Net ir atsitrenkimo į išorinius vartus atveju SoftEdge profilis išlieka lankstus.

Keliais rankų judesiais uždarymo profilis grąžinamas į šonines kreipiančiąsias.

Tokiu būdu išvengiama prastovų.

Hörmann - kokybė be kompromisų

Hörmann - vienintelis gamintojas tarptautinėje rinkoje, galintis pateikti daugybę kompleksinių sprendimų kiekvienam statybiniam projektui. Hörmann produkcija pagaminta modernių technologijų gamyklose pagal naujausius technikos standartus. Hörmann pardavimų ir serviso tinklas paplitęs visoje Europoje, kompanijos gamyklos veikia Kinijoje bei JAV.
Hörmann - Jūsų patikimas partneris, užtikrinantis aukščiausią kokybę ir ilgaamžiškumą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus