visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas odontologijos klinikoje ANGITIA

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas odontologijos klinikoje ANGITIA Greitas ir efektyvus dantų implantavimas odontologijos klinikoje ANGITIA

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Kauno odontologijos klinika „Angitia“ teikia aukštos kokybės dantų implantavimo, protezavimo, dantų bei jų šaknų kanalų gydymo, burnos higienos, dantų balinimo, estetinio dantų plombavimo ir kitas odontologijos paslaugas.

Dantų implantavimo srityje odontologijos klinika „Angitia“ taiko efektyviausius, naujausiomis technologijomis paremtus implantavimo būdus. „Angitia“ dirba su kelių gamintojų dantų implantais, jų tarpe, – su ypatingai aukštos kokybės, visame pasaulyje žinomais švediškais implantais, įvairiais jų priedais ir unikaliomis patentuotomis implantavimo metodikomis. Šio ženklo dantų implantų gamintojas, – kartu ir jų išradėjas, – nuolat patentuoja ir tobulina tiek pačius švediškus dantų implantus, tiek unikalias dantų implantavimo metodikas. Visi švediškų dantų implantų kūrėjų išradimai tuoj pat sėkmingai pritaikomi „Angitia“ klinikos pacientams.

Visiems švediškų dantų implantams bei sistemoms, nepriklausomai nuo implantavimo metodikos, suteikiama viso paciento gyvenimo garantija, galiojanti 70-yje pasaulio šalių. Kiekvienoje šalyje dažniausiai yra daugiau, nei po vieną odontologijos kliniką, dirbančią su to paties ženklo švediškais dantų implantais. Tad kur bekeliautumėte, švediškų dantų implantų servisas, galima sakyti, yra visada šalia Jūsų.

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas

Sąlyginai įvardijama „Visi ant 3“ (originalus pavadinimas „Trefoil“) dantų implantavimo sistema – naujausias svarbus kūrėjų išradimas tapęs realybe

Apatinio bedančio žandikaulio implantavimo ant 3-jų dantų implantų per vieną dieną technologiją sukūrė pirmaujanti pasaulyje odontologijos technologijų įmonė „Nobel Biocare“. Viso apatinio bedančio žandikaulio implantavimo ant 3-jų dantų implantų „Trefoil“ sistema, sąlyginai įvardinta „Visi ant 3“ taupo pinigus, sveikatą ir laiką.

Patentuota beprecedentė apatinio bedančio žandikaulio dantų implantavimo ant 3-jų implantų švediška naujovė buvo pristatyta Frankfurte prie Maino 2017 m. spalio 21 d. pirmajai 50-čiai odontologų, pakviestų iš viso pasaulio, – nuo Japonijos, JAV, Azijos iki Europos ir Lietuvos. Su pirmąja sertifikuojamų odontologų grupe buvo pakviestas ir Kauno odontologijos klinikos „Angitia“ vadovas, patyręs odontologas, savo ilgamečiame darbe pasiekęs puikių rezultatų daktaras Mindaugas Gaučys (nuo 1993 m. – dantų gydymo bei protezavimo, nuo 2001 m. – dantų implantavimo patirtis).

Sąlyginai įvardijama „Visi ant 3“ dantų implantavimo sistema - idealus pasirinkimas žmonėms, kurie vertina implantavimo kokybę, tačiau negali sau leisti dažnų apsilankymų klinikose. Pasitelkus šį metodą odontologijos klinikoje „Angitia“ apatinio bedančio žandikaulio implantavimas atliekamas vos per vieną dieną.

Paslauga ne vien greita ir kokybiška, bet ir patogi pacientui. Taip yra dėl to, kadangi dantų protezo konstrukcija sudaryta iš specialaus titano karkaso, – sijų, dantų implantų ir bazinės vainikėlių dalies. Dėl šių medžiagų sudėties, protezo konstrukcija paciento burnoje prisitaiko tiesiog idealiai.

Metodo dėka, pacientui nereikės gaišti laiko naudojant laikinus dantų protezus. Kad prigytų tarpiniai protezai gali reikėti net kelių mėnesių laikotarpio! Visų bereikalingų procedūrų  jums pavyks išvengti apsilankius odontologijos klinikoje „Angitia“. Procedūra truks nuo 6 iki 8 valandų, tačiau jūs sutaupyte apie šešis mėnesius, per kuriuos būtų tekę nešioti laikinąjį dantų protezą.

Be to, visos implantavimo procedūros kaina yra beveik perpus žemesnė, nei ligšiolinių apatinio bedančio žandikaulio implantavimo metodikų.

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas



Sąlyginai įvardijama „Visi ant 4“ dantų implantavimo technologija

Švediškų dantų implantų „Visi ant 4“ sistema – tai plačiai žinomas ir visame pasaulyje taikomas dantų implantavimo į bedančius žandikaulius sprendimas – užtenka vienos dienos, ir žmogus jau gali turėti stabilius, nenuimamus laikinus dantis, galinčius sėkmingai tarnauti keletą metų. Ši metodika su švediškais dantų implantais buvo visapusiškai ištirta ir dokumentuota Švedijos MALO klinikoje jau nuo 1990 m.  Kaip ir technologija „Visi ant 3“, ji ženkliai pranašesnė už kiekvieno danties tvirtinimą ant atskiro implanto. Nuo metodo „Visi ant 3“, ši technologija skiriasi tuo, kad visų prarastų dantų vainikėliai arba tiltas yra tvirtinamas ant keturių dantų implantų. Tai labai operatyvus ir ekonomiškas dantų atkūrimo būdas, ypač vyresniojo amžiaus senjorams.

2001 – 2011 metais atlikti apatiniojo žanikaulio medicininiai tyrimai, įrodė, kad šis metodas visiškai pasiteisino. Asmenys, kuriems pritaikyta tokia implantavimo technologija net 10 metų nesiskundė lūžusiais ar iškritusiais dantimis. Jau per 100 000 pacientų visame pasaulyje džiaugiasi savo nauja šypsena, kurią suteikė švediškas dantų implantavimo metodas „Visi ant 4“.

Kauno klinika „Angitia“ viena iš pirmųjų pradėjo taikyti šią implantavimo techniką ir sėkmingai ją naudoja dabartiniu metu. Odontologijos klinika tokį metodą naudoja jau 12 metų, todėl galite neabejoti teikiamos paslaugos kokybe.
Iki šios dienos sėkmingai pritaikytos dantų implantavimo procedūros džiugina pacientus.

Pasaulinio garso dantų implantų išradėjas MALO klinikos steigėjas prof. Paulo Malo nuolatos dalijasi ypatingai vertingomis žiniomis bei patirtimi ir su Kauno odontologijos klinikos „Angitia“ vadovu. Tai viena priežasčių, dėl kurių „Angitia“ klinikos pacientams užtikrinama labai aukšto lygio dantų implantavimo kokybė su viso gyvenimo dantų implantų garantija. Kita Kokybiškų „Angitia“ klinikos dantų implantavimo priežastis – daktaro implantologo kruopštumas, profesionalumas ir patyrusios, precizišku tikslumu atliekančios šį atsakingą darbą rankos.

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas

Kiti švediškų dantų implantavimo patentuoti išradimai, taikomi Kauno klinikoje „Angitia“

Ilgieji skruostikauliniai dantų implantai – operatyvus dantų implantavimo ir atkūrimo būdas sunykusiame viršutiniame žandikaulyje, pakeitęs sudėtingą kaulo priauginimo operaciją, bent pusmečiu sutrumpinęs implantavimo trukmę ir sumažinęs kainą. Ilgųjų dantų implantų unikali patentuota metodika pirmą kartą buvo pritaikyta 1990 m. Švedijoje, o klinikoje „Angitia“ – vienoje pirmųjų Pabaltijyje.

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas

Unikalios dantų karūnėlės, arba vainikėliai – 3-jų dalių vainikėlio iš cirkonio monoblokas. Vainikėlio bazinė dalis, apdaila ir atrama – viskas vienoje nedalomoje monolito detalėje, kuri yra ir visada bus patvaresnė, nei sujungta iš atskirų kelių dalių. Dar tobulesnio danties vainikėlio ir atramos sprendimo būdo kol kas odontologija nežino.

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas

Specialiosios dantų implantų atramos, – unikalus sprendimas, apsaugantis dantenas nuo jų sudirginimo danties primatavimo ir protezavimo ant implanto metu. Pritaikius šią atramų sistemą, lengviau ir greičiau sugyja dantenos, nes visų implantavimo etapų metu dirbama ant šios atramos kaklelio. Pasaulio odontologams ši sistema buvo pristatyta 2016 m. birželio mėn., ir po kelių dienų panaudota „Angitia“ klinikos pacientams.

Dantų protezavimas visų rūšių protezais ir metodikomis

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas

Įvairūs šiuolaikiniai dantų protezai, – fiksuoti ir išimami, daliniai ir pilni, mišrūs ir taikomi kiekvieno paciento burnos situacijai, – alternatyvus sprendimas negalintiems skirti lėšų dantų implantams. Dantų protezai be implantų nepakeis visų implantuotų dantų funkcijų, tačiau dėka jų atkuriamos vienos svarbiausiųjų, t.y. – šypsena ir maisto kramtymas. Išimama dantų plokštelė gaminama ne tik visiems arba keliems prarastiems dantims, bet ir vienam dantukui.

Greitas ir efektyvus dantų implantavimas

Tradiciniai, arba plokšteliniai, dantų protezai, tvirtinami dažniausiai ant 2 (dviejų) dantų implantų, – puikus ir patikimas sprendimas, nenumačiusiems implantuoti bedančio žandikaulių dantų. Pritvirtinti dantų protezai ant implantų, – skirtingai nuo fiksuojamų specialiais klijais, – laikosi stabiliai, netrina gomurio ir neslankioja jokiomis kryptimis: pirmyn – atgal, aukštyn – žemyn ir į šonus. Dantų protezai ant implantų – palankus visų žandikaulio dantų atkūrimo sprendimas.

Kauno odontologijos klinika „Angitia“ tūkstančiams pacientų per daugiau nei du savo veiklos dešimtmečius, sėkmingai sugrąžino visas dantų funkcijas, patrauklią šypseną ir visavertį gyvenimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus