visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

GUARDIAN kviečia Glasstec lankytojus pasisemti įkvėpimo

Bertranžas, Liuksemburgas, 2016 m. liepos 6 d. Bertranžas, Liuksemburgas, 2016 m. liepos 6 d.

• „Guardian Glass“ stende – dėmesys stiklo gaminių asortimento estetinėms ir eksploatacinėms savybėms;

• Specialiai pagamintas 6 metrų aukščio fasadas „Guardian Clarity™“ „jokio stiklo“ efektui pademonstruoti;

• Naujausių pažangių stiklo gaminių ir sprendimų pristatymas;

• 10 salė, A28 stendas.

Vadovaudamasi „Inspirations in Glass“ šūkiu, „Glasstec 2016“ parodoje (rugsėjo 20–23 dienomis Diuseldorfe, Vokietijoje) „Guardian Glass“ pristatys savo pažangių gaminių ir sprendimų asortimentą, kuris įkvėps ieškoti kūrybiškų stiklo taikymo sprendimų gyvenamųjų ir komercinių pastatų interjero ir eksterjero erdvėse.

„Guardian Glass“ siūlo vieną plačiausių ir universaliausių gaminių asortimentų rinkoje tiek eksploatacinių savybių, tiek estetiniu atžvilgiu“ – teigia Lance Altizer, „Guardian Glass“ Europos regiono rinkodaros direktorius. „Begalė savybių ir galimybių, kurias įmanoma išgauti iš produktų asortimento, gali įkvėpti architektus ir dizainerius kurti neįprastai atrodančius pastatus. Todėl ir GUARDIAN kompanija siūlo dalyvauti „Glasstec 2016 parodoje.“

Lankytojai „Guardian“ stende (10 salė, A28 stendas) galės savo akimis įsitikinti, kokį reikšmingą vaidmenį „Guardian“ aukštos kokybės stiklas atlieka kuriant pastatų, namų ir interjero erdvių vizualinę tapatybę.

„Guardian Clarity™“ sukuriamas „jokio stiklo“ efektas

Efektus, kuriuos galima išgauti taikant „Guardian“ stiklo ir dangos technologijas, pademonstruosime specialiai parodai pagamintame 6 metrų aukščio gaubtame fasade. Fasadas iš 4 lenkto stiklo plokščių buvo pagamintas padengiant „Guardian UltraClear™“ flotacinį stiklą įvairiomis aukštos kokybės dangomis, suteikiančiomis skirtingo lygio atspindį – nuo „Guardian Clarity“ „jokio stiklo“ efekto iki „Guardian SunGuard® HD Diamond 66“ deimantinio blizgesio efekto.

Architektams, dirbantiems su architektūrinio stiklinimo projektais, kuriuose reikalaujama didesnio šviesos pralaidumo ir mažesnio atspindžio, naujasis „Guardian Clarity“ antirefleksinis stiklas suteikia daugiau laisvės neįprastiems pastatams kurti.

„Guardian Clarity“ idealiai tinka tose srityse, kur didelis atspindys yra nepageidaujamas – nuo viešbučių vestibiulių, oro uostų laukimo salių ar sporto arenos tribūnų iki bet kokių gyvenamosios ar komercinės paskirties pastatų, iš kurių atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai.

„Guardian System TEA“ greitesniam ir patikimesniam emaliavimui

Kita „Guardian“ naujovė, kuri bus pristatyta parodoje – „Guardian System TEA“ (True EdgeApplication) – unikali technologija, leidžianti atlikti emaliavimą ant „Guardian“ grūdinamųjų magnetroninių dangų, prieš tai šių dangų nenušlifavus stiklo kraštinių zonoje. Greitesnė ir už įprastus metodus patikimesnė technologija užtikrina idealiai lygų paviršių, puikias optines savybes, tausoja išteklius ir sutrumpina struktūrinių stiklinimo produktų gamybos laikotarpį.

Bus paskelbti studentų dizaino konkurso nugalėtojai

„Guardian“ pasinaudos proga ir „Glasstec 2016“ parodos metu paskelbs studentų dizaino konkurso nugalėtojus, kurio metu dalyviai ieškojo naujų „Guardian Clarity™“ antirefleksinio stiklo pritaikymo galimybių. Dizaino studentų iš viso pasaulio buvo paprašyta atrasti naujų ir kūrybingų antirefleksinio stiklo pritaikymo būdų namų, darbo ir renginių erdvėse.

Apie „Guardian Industries Corp.“

„Guardian Industries Corp.“ – privati įvairius produktus gaminanti pasaulinė kompanija, įsikūrusi Auburn Hills, Mičigane. „Guardian“ ir dukterinėse įmonės dirba 17 000 darbuotojų, o bendrovės padaliniai veikia visoje Šiaurės Amerikoje, Europoje, Pietų Amerikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose ir Azijoje. Kompanijos vizija – kurti pridėtinę vertę klientams ir visuomenei, nuolat diegiant naujoves ir naudojant kuo mažiau išteklių. „Guardian Glass“ – tarptautinis, lyderio pozicijas užimantis float stiklo gamintojas, tiekiantis pridėtinės vertės stiklo gaminius bei sprendimus komerciniams, gyvenamiesiems pastatams, transporto priemonėms, interjerui ir techniniam stiklo panaudojimui. „SRG Global“ – vienas didžiausių pasaulyje pažangių, aukštos kokybės plastiko gaminių su dangomis tiekėjas automobilių, komercinių sunkvežimių bei plataus vartojimo prekių pramonei, siūlantis sprendimus dangų atsparumui, funkcionalumui, automobiliu efektyvumui bei dizaino lakstumui padidinti.

GUARDIAN kviečia į Glasstec parodą, lankytojus pasisemti įkvėpimo ir sužinoti kas taps studentų dizaino konkurso nugalėtojais

„Guardian Building Products“ – pirmaujanti specializuotų statybos produktų platintoja iš JAV.

Stiklinimo ekspertai, architektai ir dizaineriai pasisems įkvėpimo ir žinių apie vizualinus efektus, kuriuos galima išgauti iš plataus „Guardian“ stiklo produktų ir sprendimų asortimento. Norėdami sužinoti daugiau apie „Victoria Tower“ Stokholme (Švedija), aplankykite „Guardian“ stendą „Glasstec“ parodoje (10 salė, A28 stendas).

(Nuotraukos Guardian Industries Corp., GRDPR061)

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus