visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Į ką svarbu atsižvelgti renkant darželį savo vaikui?

Į ką svarbu atsižvelgti renkant darželį savo vaikui? Į ką svarbu atsižvelgti renkant darželį savo vaikui?

Kiekvieno vaiko gyvenime ateina toks etapas, kai laikas šiek tiek artimiau susipažinti su plačiuoju pasauliu ir pradėti lankyti darželį. Ta diena dažniausiai būna šiek tiek bauginanti ir vaikams, ir tėvams. Tai nauja patirtis, kuri abiems pusėms sukelia nemažai streso ir nerimo, tad reikia tinkamai pasiruošti tam laikotarpiui. Tačiau, tam, kad patirtis darželyje būtų kuo sklandesnė ir apsiribotų kuo mažiau neigiamų emocijų, svarbu tinkamai išrinkti darželį.

Rinkdami darželį savo vaikui būtinai atkreipkite dėmesį į tai, ar vienoje grupėje yra to paties amžiaus vaikai. Kai kurie darželiai sudaro vieną grupę iš skirtingo amžiaus vaikų ir tai gali neigiamai paveikti jūsų atžalos patirtį. Vaikams gali būti neįdomu su žymiai jaunesniais ar daug vyresniais vaikais ir tada jie jausis vieniši, neturės su kuo žaisti. Tai prives prie daug ašarų ir streso, o galiausiai vaikas gali iš vis nebenorėti eiti į darželį. Vaikai nori eiti į darželį tik tada, kai ten jie turi draugų ir jiems linksma.

Rinkitės tokį darželį, kuriame yra skiriamas dėmesys vaikų asmenybės ugdymui. Šiomis dienomis galima išsirinkti specializuotą darželį, kuriame vaikai papildomai mokytųsi anglų kalbos, muzikos ar kitų disciplinų. Tai padės vaikui lengviau pasiruošti mokyklai ir ilgalaikėje perspektyvoje atneš daug naudos.

„Mano Darželis“ – https://manodarzelis.lt/

Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus