Spausdinti šį puslapį

Architektūrinis apšvietimas: Prekybos ir pramogų centre AKROPOLIS - nauja originali dinaminės spalvotos šviesos idėja

Architektūrinis apšvietimas: Prekybos ir pramogų centre AKROPOLIS - nauja originali dinaminės spalvotos šviesos idėja Architektūrinis apšvietimas: Prekybos ir pramogų centre AKROPOLIS - nauja originali dinaminės spalvotos šviesos idėja

GAUDRĖ, UAB

Nauja originali dinaminės spalvotos šviesos idėja panaudota naujame prekybos centre „Akropolis“ Vilniuje. Įspūdingo dydžio – 45 metrų ilgio ir 7 metrų pločio – šviestuvas-chameleonas, sukurtas architekto Valerijaus Starkovskio ir apšvietimo įmonės „GAUDRĖ“, keičia savo spalvą pagal pateiktą programą.

Galingas, bet taip pat ir dailus šviestuvas pagamintas iš specialia  technine plėvele padengto grūdinto stiklo, už kurio paslėptos daugiau kaip tūkstantis trijų pagrindinių spalvų (raudonos, žalios ir mėlynos) liuminescencinės lempos. Šviesos spalvas reguliuoja ir jų dinaminį keitimą panaudojant „RGB“ principą atlieka speciali šviestuvų aparatūra ir EIB valdymo sistema, leidžianti sukurti įspūdingą šviesos spalvų žaismą: raudona, magenta (mišinys grynų raudonos ir mėlynos), violetinė, mėlyna, žalia, balta ir pan. Aplinkos šviesos spalvos dinaminis pasikeitimas interjere atrodo neįprastai bei viliojančiai ir taip patraukia lankytojų dėmesį.

UAB "GAUDRĖ" yra viena iš pirmaujančių įmonių, dirbančių elektrotechnikos rinkoje Lietuvoje. Mūsų siekiamas tikslas yra kompanijos kompetencija, profesionalumas, patikimumas, gera teikiamų gaminių ir paslaugų kokybė. Tai apima visas mūsų veiklos sritis: apšvietimą, EIB ir DALI valdymo sistemas, elektros instaliaciją, elektrinį šildymą. Mes siūlome šiuolaikinius kompleksinius sprendimus ir su jais susijusias paslaugas, kurių efektyvumą užtikrina aukšta darbuotojų kvalifikacija, profesionalumas bei dėmesys klientui. Siūloma produkcija geriausiai tenkina projektams keliamus techninius reikalavimus, pasižymi optimalia kaina, puikia kokybe ir ekonomiškumu.
Mes pateikiame Jums kvalifikuotus sprendimus

Kvalifikuoti sprendimai — daugiau nei geras dizainas ir techniškai tvarkingos prekes. Tai yra kūrybinis procesas, reikalaujantis geru šviesos teorijos, žmogaus psichologijos ir elektrotechnikos žinių bei praktinių sprendimų. Mūsų žinios leidžia įgyvendinti architektų bei užsakovų projektų vizijas, atskleidžia šviesos panaudojimo galimybes. Mūsų sprendimai yra ilgalaikiai ir ekonomiškai naudingi, priklausantys nuo daugiau nei modernaus meno ir technologijos — jie reikalauja gamybinės ir projektavimo patirties.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio