Spausdinti šį puslapį

Šildymo sistemos: Viena talpa visoms šildymo sistemoms, visom kuro rūšims ir kiekvieniems namams!

Šildymo sistemos: Viena talpa visoms šildymo sistemoms, visom kuro rūšims ir kiekvieniems namams! Šildymo sistemos: Viena talpa visoms šildymo sistemoms, visom kuro rūšims ir kiekvieniems namams!

ALTERNATYVI ENERGIJA, UAB

Austriškos multifunkcinės talpos indas inde tipo, skirtas karšto vandens ruošimui, bei šildymo sistemos darbo optimizavimui. Moderni robotizuota gamyba praktiškai panaikina žmogiškąjį faktorių, o tai lemia iki minimumo sumažintą defekto tikimybę, kas leidžia optimizuoti gamybą bei užtikrina aukščiausią gaminių kokybę ir ilgą tarnavimo laiką.

SISS linijos talpos yra tinkamos visoms vandeninėms šildymo sistemoms, nesvarbu koks šilumos šaltinis naudojamas, tai gali būti skysto ar kieto kuro katilai, šilumos siurbliai, saulės kolektorių sistemos ar dujiniai katilai.

Karštas vanduo ruošiamas emaliuotame (DIN 4753) boileryje, panardintame akumuliacinėje talpoje. Gamybos procese palaikoma švara, bei naudojamas aukščiausios kokybės plienas lemia itin kokybišką emalės dangą bei jos sukibimą su plienu. Tokiu būdu dengiamas tik vienas optimalaus storio emalės sluoksnis, ko negalima pasiekti emaliuojant kelis kartus, taip išvengiama emalės trupėjimo dėl per storo emalės sluoksnio. Ilgalaikę boilerio apsaugą nuo korozijos užtikrina įmontuotas magnio anodas.

„Know-how“ dėka talpos suprojektuotos taip, kad pasiekiamas temperatūrinio išsisluoksniavimo efektas, leidžiantis šias talpas naudoti ir žematemperatūrėse šildymo sistemose ir tuo pat metu ruošti karštą vandenį.

Šildymo sistemos termofikatas talpoje gali būti šildomas, netiesiogiai – naudojant talpoje sumontuotą didelio ploto vamzdinį šilumokaitį, taip pat ir tiesiogiai – šildant patį termofikatą. Visos multifunkcinės talpos apšiltintos nuimama ECO SKIN izoliacija, tas ženkliai palengvina talpos transportavimą bei įnešimą į patalpas, kadangi apšiltinimas uždedamas jau pastačius talpą į jos montavimo vietą. ECO SKIN apšiltinimas susideda iš 100mm minkštos vidinės dalies, gaminamos iš perdirbamų medžiagų ir kieto polistireno išorinio apvalkalo. Šis apšiltinimas atitinka B2 priešgaisrinės saugos klasę (pagal DIN4102-1), taip pat sušlapintas greitai išdžiūna.

Apie mus

UAB „Alternatyvi energija“ pagrindinė veiklos kryptis - alternatyvių atsinaujinančių energijos išteklių panaudojimas. Nuo seno žmonės norėdami sušildyti savo būstą, kūrendavo ugnį. Tam naudojo medieną, paskui ir akmens anglį. Galiausiai atėjo ir dujų bei skysto kuro eilė. Taigi, milijonai ugnelių kasdien dega centrinio šildymo katiluose, šildymo krosnelėse ir senovinėse krosnyse. Gal būt tai būtų ir neblogai, jei nereikėtų jų prižiūrėti, "pamaitinti", kiekvieną kartą baimintis gaisro, o svarbiausia: atrėžti kurui didelę dalį savo biudžeto. O ir kuras turi tokią keistą savybę brangti. Teršiama gamta, žiūrėk dar ims ir sugalvos kokį taršos mokestį... 

Saulės šviesa, vėjo energija, žemės šiluma- visa tai mums gamtos nemokamai teikiama energija. Tereikia tik ją mokėti pasiimti. Jei mokėtume (o gal tik norėtume) paimti visą saulės energiją, krentančią tik ant Lietuvos stogų, mums nereikėtų nei atominės, nei kokios kitos elektrinės. 

UAB  „Alternatyvi energija“ komanda į tai žiūri kaip į milžinišką energijos potencialą, kurį reikia išmokti efektyviai paimti. Tuo labiau, kad pasaulinės tendencijos būtent ir yra tokios. Tuo buvo įsitikinta paskutinio vizito pas kinų partnerius metu. Visi stogai net marga nuo saulės kolektorių gausos. Gatvėse irgi jau atsiranda labai ekonomiškas LED apšvietimas, pakraunamas saulės energija. Visas šias idėjas įmonės komanda propaguoja ir "prikelia gyvenimui" čia, konservatyvioje Lietuvoje. Nuolat brangstantis kuras priverčia skaičiuoti, skaičiuoti ir dar kartą skaičiuoti. Tad siūlome ir jums tapti nepriklausomais nuo neprognozuojamai kintančių kastinio kuro kainų ir rinktis alternatyvų šildymosi būdą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio