Spausdinti šį puslapį

Dekoratyvinės plokštės 3D - Jūsų išskirtiniam interjerui

Dekoratyvinės plokštės 3D Jūsų išskirtiniam interjerui Dekoratyvinės plokštės 3D Jūsų išskirtiniam interjerui

VN GRUPĖ, UAB

Dekoratyvinės plokštės - tai  modernus ir unikalus sprendimas papuošti namų sienas ir lubas. Dekoratyvinės plokštės 3D (arba trimatės plokštės) priklijuotos prie sienų ar lubų sudaro vientisą sistemą. Jungimo siūlės yra šlifuojamos iki til, kol paviršius tampa vientisas.

Dekoratyvinės plokštės yra gaminamos iš kokoso palmių pluošto arba iš specialaus gipso, sutvirtino stiklo pluoštu. Tai yra netoksiškas produktas, neturintis jokių lakiųjų mineralų. Dekoratyvinių plokščių pluoštas iš kokoso palmių - yra ekologiškas produktas, kuriam būdingas didelis garų ir garso pralaidumas bei ilgaamžiškumas. Pradinis dekoratyvinių plokščių paviršius būna baltas, o priklijuotas plokštes galima dažyti įprastais dažais pageidaujama spalva.

3d-dekoratyvines-plokstes

MDF 3D plokštės idealiai tinka tiems, kurie vertina aukščiausią grožį

MDF 3D plokštės - tai moduliniai skydai su novatorišku dizainu, pagaminti iš MDF ir skirti naudoti kaip komponentai baldų fasadams, sienų ir lubų dekoravimui, bei interjero dizaino elementams. MDF 3D plokštės pasižymi orginaliomis formomis ir puikiu dizainu. MDF 3D plokštės suteikia galimybę išgauti neįtikėtinus vizualizacinius efektus net išrankiausiam interjerui.

mdf-3d-plokstes

Ažūrinės MDF 3D plokštės

azurines-mdf-3d-plokstes

Ažūrinės 3D plokštės radiatorių apdailai

Planuojant interjero erdvę, dedame visas pastangas, kad interjeras būtų unikalus ir suteikiantis visišką pasitenkinimą, laimę ir komfortą. Radiatoriai dažnai tampa kliutis pasiekti šį tikslą. Ažūrinių 3 D plokščių pagalba, įprastas radiatorius gali būti puikiai integruotas į bendrą erdvę.

3d-radiatoriu-apdaila

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio