Spausdinti šį puslapį

Pėsčiųjų takų, pėsčiųjų tiltų, vidaus kiemų ir laisvalaikio parkų danga Deckshield NW

Pėsčiųjų takų, pėsčiųjų tiltų, vidaus kiemų ir laisvalaikio parkų danga Deckshield NW Pėsčiųjų takų, pėsčiųjų tiltų, vidaus kiemų ir laisvalaikio parkų danga Deckshield NW

SVIRPLYS, UAB

svirplys.lt

pro-tech.lt

Pėsčiųjų takų, pėsčiųjų tiltų, vidaus kiemų ir laisvalaikio parkų danga Deckshield NW (4 – 5 mm). Lauko ir vidaus paviršiams, įmonė UAB "Svirplys" pristato "Flowcrete" gamintojo, poliuretano pagrindo, besiūlę, neslidžią sistema su natūralaus arba spalvoto kvarcinio smėlio užpildu - Deckshield NW. Deckshield NW buvo sukurta tam, kad pėsčiųjų takeliai ir didelės aikštės atspindėtų natūralų lauko grožį. Deckshield NW yra idealiai tinkama tiek lauke, tiek viduje esantiems pėsčiųjų takeliams, pėsčiųjų tiltams, rampoms, vidaus kiemams, laisvalaikio parkams, parodų plotams,  taip pat paviršių ženklinimui.

Privalumai:

Suteikia puikų neslidų paviršių.

Gerai išlaiko pėsčiųjų ir automobilių eismą.

Atspari UV ir įvairioms oro sąlygoms.

Gali būti naudojama kaip dekoratyvi danga

Gali būti naudojama kaip sprendimas pašalinti įtrūkimus, kur kaupiasi purvas ir auga piktžolės.

Deckshield standartines-spalvos

Deckshield sistemos-konstrukcija

Gamintojas: "Flowcrete" Švedija.

Flowcrete Group plc yra pasaulinio lygio gamybos specialistai pramoninių ir komercinių grindų sistemų gamyboje. Klientui siūloma plati grindų sistemų įvairovė: sistemos šildomoms grindims, hidroizoliacinės membranos, dekoratyvinės dangos, automobilių stovėjimo aikštelių dangos, antistatinės dangos gamybinėms patalpoms, korozijai atsparios sistemos – ir tai tik keletas pavyzdžių. Mūsų tikslas yra patenkinti visus kliento poreikius grindų dangų srityje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio