Spausdinti šį puslapį

Biuro reikmenys: popierius, rašymo, dokumentų laikymo priemonės ir kitos kanceliarinės prekės

Biuro reikmenys: popierius, rašymo, dokumentų laikymo priemonės ir kitos kanceliarinės prekės Biuro reikmenys: popierius, rašymo, dokumentų laikymo priemonės ir kitos kanceliarinės prekės

RUTANA, UAB

www.rutana.lt

UAB „Rutana“ – raštinės prekių prekybos įmonė. Kompanijos privalumai – prekių kokybė, patrauklios kainos, patikimumas, aukšta aptarnavimo kokybė. UAB „Rutana“ pristato pasaulinėje rinkoje pripažintas, kokybiškas biuro prekes: „Schneider“, „Esselte“, „Novus“, „3M“, „Faber-Castell“, „Citizen“, „Milan“, „Leitz“, „Colop“, „Zebra“, „Staedtler“, „Durable“, „Tork“, „Parker“, „Waterman“ ir t.t.

UAB „Rutana“ dirba taip, kad Jums būtų patogu pirkti ir dirbti ir siūlo: lanksčią kainų politiką, įvairioms prekių grupėms vykdomas akcijas, kompetentingą aptarnavimo lygį, platų biuro prekių asortimentą (10 000 prekių pavadinimų).

UAB „Rutana“ įsigysite aukštos kokybės popierių ir popieriaus prekes; rašymo ir korektūros priemones; darbo stalo reikmenis; dokumentų laikymo, archyvavimo prekes; konferencinę įrangą ir priedus; spausdinimo medžiagas; kompiuterinę techniką ir priedus; biuro techniką; mokyklines prekes; verslo dovanas; buitines ir higienos prekes.

UAB „Rutana“ taip pat atlieka įvairiausias paslaugas: antspaudų gamyba; laminavimo darbai; dokumentų kopijavimas ir spausdinimas (spalvotas); dokumentų įrišimas spiraliniu būdu; reklaminių užrašų uždėjimas ant įvairiausių daiktų; vizitinių kortelių gamyba.

Visą raštinės prekių asortimentą galite rasti el. parduotuvėje www.rutana.lt - tiesiog užsiregistruokite ir užsakykite prekes ir palengvinkite savo darbą greitai pristatytomis prekėmis.

Rutana

Malonaus pirkimo UAB „Rutanoje“ !

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio