Spausdinti šį puslapį

Brangiai perkame mišką visoje Lietuvoje: stataus miško pirkimas, miško su žeme pirkimas, miško pirkimas iškirtimui

Brangiai perkame mišką visoje Lietuvoje: stataus miško pirkimas, miško su žeme pirkimas, miško pirkimas iškirtimui Brangiai perkame mišką visoje Lietuvoje: stataus miško pirkimas, miško su žeme pirkimas, miško pirkimas iškirtimui

AMBER FOREST, UAB

www.amberforest.lt

Įmonė UAB „Amber forest“ – patikima ir ambicinga miškininkystės įmonė, įkurta 2008 m. Įmonė perka mišką su žeme ir iškirtimui, atlieka miško tvarkymo darbus - sanitarinius ir einamuosius kirtimus, ruošia miškotvarkos projektus, rėžia biržes, konsultuoja investuojant į didelius miško ir žemės sklypus, parduoda apvaliąją medieną, gamina ir parduoda malkas bei uždegimo pagaliukus.

„Amber forest“ nesivaiko trumpalaikės naudos, o įvertina visus miško teikiamus privalumus ir investuoja ilgam laikui, todėl daug metų sėkmingai dirba su privačių miškų savininkais ir valstybinėmis įmonėmis.

Parduodant mišką klientai renkasi ir rekomenduoja „Amber forest“, nes:

„Amber forest“ greitai ir sąžiningai įvertins Jūsų turtą;

„Amber forest“ pasiryžę Jums sumokėti daugiau nei kiti;

„Amber forest“ atsiskaito iš karto;

Paskambinkite - įsitikinsite, kad „Amber forest“ moka daugiausiai. Jūsų miškas bus įvertintas per 24 valandas! +370 612 43743; +370 686 87355

brangiai-perkame-miska-visoje-lietuvoje

Kvalifikuotas įmonės kolektyvas, turintis ilgametę patirtį miško ir medienos pramonės srityje, garantuoja darbų kokybę ir savalaikį prisiimtų įsipareigojimų įvykdymą. Todėl pasitikėjimas UAB „Amber forest“ stiprėja, o darbo apimtys nuolat auga. Tai padeda mums pirmauti ir užtikrinti palankias kainas ir sąlygas miško sklypų pardavėjams bei stabilų medienos gaminių tiekimą pirkėjams.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio