Spausdinti šį puslapį

Perkame mišką su žeme, statų mišką iškirtimui, tvarkome mišką visoje Lietuvoje

Perkame mišką su žeme, statų mišką iškirtimui, tvarkome mišką, ruošiame miškotvarkos projektus visoje Lietuvoje Perkame mišką su žeme, statų mišką iškirtimui, tvarkome mišką, ruošiame miškotvarkos projektus visoje Lietuvoje

DZŪKIJOS MEDIENA, UAB

UAB „Dzūkijos mediena“ teikia miško su žeme pirkimo, stataus miško išsikirtimui pirkimo, miško kirtimų (plyni, atvejiniai, retinimai ir sanitariniai), miškotvarkos projektų rengimo, miško apsaugos ir priežiūros, kirtaviečių želdinimo, medžių ženklinimo ir biržių rėžimo, dokumentų kirtimui tvarkymo, taip pat medienos, miško kirtimo atliekų, šakų biokurui pirkimo paslaugas visoje Lietuvoje. Įmonė suteiks nemokamas konsultacijas miško priežiūros klausimais.

Jei neturite laiko ar galimybių užsiimti miškininkyste patys, naudos iš miško galite gauti parduodami mišką su žeme arba statų mišką iškirtimui. Parduodant mišką su žeme įmonei UAB „Dzūkijos mediena“ gausite sutartą pinigų sumą iš karto, nereikės mokėti pajamų mokesčių valstybei (jei miškas yra susigrąžintas / paveldėtas, ar nuosavybėje daugiau nei 5 m.), nereikės toliau rūpintis mišku ir užsiimti miško želdinimu.

Jei nusprendėte parduoti statų mišką (medieną) išsikirtimui Jūs išlaikysite nuosavybę, kuria toliau galėsite naudotis, ateityje galėsite vykdyti kitus kirtimus ir laikui bėgant didės nenukirsto miško prieaugis.

Be miško pirkimo, bendrovė rengia miškotvarkos projektus - objektyvią ir tikslią informaciją apie Jūsų mišką. Miškotvarkos projektas yra reikalingas kiekvienam miško savininkui, norinčiam turėti objektyvią informaciją apie savo miško valdą ir joje racionaliai ūkininkauti. Savininkas, turėdamas  parengtą savo miško valdos miškotvarkos projektą, gali spręsti apie savo valdos vertę, vykdyti reikalingus kirtimus, miško atkūrimo darbus, kitas priemones, reikalingas valdos vertei padidinti. Sudarius miškotvarkos projekto rengimo sutartį UAB „Dzūkijos mediena“ taksatoriai vyksta į valdą ir ją inventorizuoja. Savininko dalyvavimas yra pageidautinas, bet neprivalomas.

Jei galvojate apie miško su žeme arba kirtimui pardavimo galimybes, ar jau nusprendėte jį parduoti - susisiekite su įmonės UAB „Dzūkijos mediena“ atstovu telefonu 8 698 55 325 ir kartu priimsite geriausią sprendimą.

 

perkame-miska-su-zeme-statu-miska-iskirtimui-vykdome-misko-kirtimus1

 

UAB „Dzūkijos mediena“ yra  įkurta 2008 m., nuo 2011 m. įmonė kas mėnesį pagamina ir rinkai pateikia apie 10–14 tūkst. kub. m apvaliosios medienos. Valdydama daugiau nei 2500 ha miško žemės plotus, bendrovė gali rinkai pasiūlyti nemažus apvaliosios medienos kiekius, pajėgi užtikrinti stabilų medienos tiekimą medienos pirkėjams bei palankias kainas ir sąlygas medienos pardavėjams.

Bendrovė medienos pervežimams naudoja nuosavus miškavežius, per mėnesį perveža nuo 10 000 iki 14 000 kub. m apvaliosios medienos. Nuo 2012 m. gruodžio mėnesio pradėjome gaminti ir tiekti biokurą iš miško kirtimo atliekų bei šakų. Mėnesio pajėgumai: 3000-3500 kub. m (arba 9000 erdmetrių) biokuro masės.

perkame-miska-su-zeme-statu-miska-iskirtimui-vykdome-misko-kirtimus2

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio