Spausdinti šį puslapį

Faneruotos durys Jūsų biurui ir namams - klasikinis ir modernus dizainas, didelis pasirinkimas!

Faneruotos durys Jūsų biurui ir namams -  klasikinis ir modernus dizainas, didelis pasirinkimas! Faneruotos durys Jūsų biurui ir namams - klasikinis ir modernus dizainas, didelis pasirinkimas!

DORVILA, UAB Durų-vartų salonas

www.dorvila.lt

Jei ieškote vidaus durų, kurios turi pasižymėti ilgaamžiškumo, tvirtumo, bei puikaus estetinio vaizdo savybėmis, drąsiai galite rinktis UAB "Dorvila" siūlomas faneruotas duris, su aukščiausios kokybės natūralia medžio faneruote. Turėdama virš 50 metų medžio apdorojimo patirtį italų kompanija "ALPI" gamina išskirtine kokybe pasižyminčią natūralią medžio faneruotę bei drožtinį medžio lukštą.

Bendrovėje kuriamos medžio struktūros atkartoja rečiausius, gamtoje sutinkamus medžius ir šaknis. Kiekvienais metais koncernas pristato subtilių spalvinių derinių kolekcijas, kurias, atsižvelgiant į pasaulinės mados tendencijas, kuria profesionalūs dizaineriai. Faneruotų durų dizainas patvirtina unilkalias medžio natūralumo galimybes — ramią ir solidžią klasiką keičia lakoniškas ir jaunatviškas modernumas. Faneruotos vidaus durys gaminamos ir pagal užsakovo pateiktus eskizus.

faneruotos-durys-jusu-biurui-ir-namams1

faneruotos-durys-jusu-biurui-ir-namams2

faneruotos-durys-jusu-biurui-ir-namams3

 

faneruotos-durys

 

Įmonės UAB "Dorvila" nuo pat įkūrimo pradžios 1995 m. iki dabar pagrindinė veikla - didmeninė ir mažmeninė prekyba lauko, bei vidaus durimis. Augant ir įvairėjant klientų poreikiams, didėjo ir tebedidėja tiekiamos produkcijos asortimentas: šiandieną bendrovė be durų, taip pat siūlo ir garažo vartus, bei vartų automatiką.

Taip pat įmonė teikia ir visą eilę papildomų paslaugų: konsultacijas, matavimus ir durų montavimą, garantinį ir pogarantinį aptarnavimą, bei užtikrina šių paslaugų nepriekaištingą kokybę.

UAB "Dorvila" dirba su Lietuvos bei užsienio – Estijos, Latvijos, Vokietijos, Rusijos, Lenkijos, Baltarusijos, Suomijos ir kt. įmonėmis. Bendrovės klientai yra tiek Lietuvoje gerai žinomos statybinės firmos įmonės ir kitos kompanijos, tiek fiziniai asmenys, kurie yra vieni iš pagrindinių produkcijos vartotojų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio