Spausdinti šį puslapį

Perkame mišką su žeme, mišką be žemės iškirtimui, teikiame visas miškininkystės paslaugas iš vienų rankų!

Perkame mišką su žeme, mišką be žemės iškirtimui, teikiame visas miškininkystės paslaugas iš vienų rankų! Perkame mišką su žeme, mišką be žemės iškirtimui, teikiame visas miškininkystės paslaugas iš vienų rankų!

RAŽELIŲ MIŠKAS, UAB

www.miskininkyste.lt

UAB "Raželių miškas teikia visas miškininkystės paslaugas miškų savininkams: ilgalaikės miško priežiūros sutartys, nemokamos konsultacijos miškininkystės klausimais, miško vertinimas ir kirtimas, miškotvarkos ir želdinimo projektų rengimas, miško tvarkymo planų sudarymas, kirtimo dokumentų ruošimas, miško supirkimas, sodinimas ir jaunuolynų ugdymas.

Superkame mišką su žeme, perkame mišką išsikirtimui ir superkame įvairių rūšių medieną. Ilgametė darbo patirtis leidžia siūlyti geriausias kainas. Dirbame laikydamiesi apibrėžtų teisės aktų, ypatingą dėmesį skiriame miško priežiūrai ir gamtosauginių reikalavimų realizacijai. Darbams naudojame profesionalią techniką. Garantuojame darbų sklandumą ir greitą atsiskaitymą.

misko-prikimas-ir-prieziura2

Perkame mišką su žeme - įvertinsime Jūsų miško valdą ir pateiksime geriausią pasiūlymą!

Perka(me) mišką su žeme visoje Lietuvoje, superkame įvairaus amžiaus ir skirtingo tankumo miškus. Ilgametė darbo patirtis leidžia pasiūlyti geriausias kainas ir užtikrinti sklandų pardavimo ir pirkimo procesą.

Miško pirkimas su žeme – tai teisiškai reglamentuotas procesas, kurio metu sudaroma notarinė sutartis. Konkretaus miško vertinimas paremtas medynų rūšies, augavietės, valdos dydžio, miško geografinės padėties rodikliais, tačiau svarbiausias mūsų tikslas – užtikrinti nenutrūkstamą ir efektyvų miško ekosistemos gyvavimą, todėl konkretų mišką vertiname ne tik kaip medienos šaltinį, bet atsižvelgiame ir į pridėtinę, t. y. ekologinę ir socialinę, miško vertę.

misko-prikimas-ir-prieziura3

Perkame mišką išsikirtimui

Turite mišką ir norite gauti iš jo pajamų? Susisiekite su mumis! Įvertinsime miško būklę, iškertamos medienos kiekį ir pasiūlysime geriausią kainą. Mūsų kolektyvą sudaro ilgametę patirtį turintys specialistai, atliekamiems darbams naudojame profesionalią ir patikimą techniką, todėl garantuojame sklandų ir operatyvų darbą.

Perka(me) mišką išsikirtimui, teikiame profesionalias konsultacijas, tiksliname miško valdos ribas, ruošiame miškotvarkos projektus, rėžiame biržes, žymime kirstinus medžius, padedame gauti kirtimo leidimus, tvarkome kirtimo darbams reikalingus dokumentus. Mišką kertame laikydamiesi miškų naudojimo ir tvarkymo įstatymų. Ištraukiame ir išvežame medieną, teikiame iškirsto miško atsodinimo ir miško priežiūros paslaugas. Siūlome puikias iškirstos medienos kainas. Garantuojame darbų sklandumą.

misko-prikimas-ir-prieziura4

Ilgailaikė miško priežiūra - pasirašykite ilgalaikę miško priežiūros sutartį ir pamirškite rūpesčius!

Mūsų specialistai suteiks kvalifikuotą pagalbą visais miško valdos priežiūros klausimais.

Ilgalaikė miško priežiūra – tai miško priežiūros sutartys, suteikiančios miško valdos priežiūros ir apsaugos garantiją. Drauge su miško savininku planuojame prevencinius ir sanitarinius darbus, suteikiame išsamią informaciją apie miško būklę.  Atliekame prevencinius miško apsaugos darbus, teikiame sanitarinės miško apsaugos paslaugas, suteikiame informacijos apie medienos kainas ir jų pokyčius, garantuojame darbų sklandumą ir geriausius rezultatus. Miško priežiūros darbus atlieka patyrę specialistai arba jų prižiūrimi darbuotojai. Tinkamai prižiūrimas miškas įgyja didesnę socialinę, ekologinę ir komercinę vertę.

misko-prikimas-ir-prieziura5

Miško vertinimas - ilgametė darbo patirtis užtikrina darbų operatyvumą ir tikslumą

Miško vertinimas – tai praktinės patirties ir specifinių žinių reikalaujantis darbas, paremtas atskirų faktorių derme, pvz., medžių rūšimi, jų tankumu, aukščiu ir amžiumi, miško geografine padėtimi, atstumu nuo kelio, reljefu ir t. t. Miško vertė kinta ir dėl komercinių rinkos sąlygų, pvz., ekonominės situacijos ar medienos įkainių.

Nemokamos konsultacijos miškininkystės klausimais

Nemokama konsultacija miškininkystės klausimais ir ilgametę darbo patirtį turinčių specialistų rekomendacijos leis greičiau ir lengviau įgyvendinti numatytus projektus, sutvarkyti reikiamus dokumentus, džiaugtis sveiku, stipriu ir tvarkingu mišku.

Didesnę nei 10 metų patirtį turintys konsultantai atsakys į visus Jūsų klausimus, susijusius su miškotvarka ir miškininkyste, geranoriškai ir išsamiai paaiškins, kodėl verta priimti vieną ar kitą sprendimą ir kuris veiklos kelias generuos aukščiausius rezultatus. Nebijokite klausti – informacija suteikiama nemokamai!

Konsultuojame: miško naudojimo ir jo priežiūros klausimais, miško kirtimo klausimais, miško pardavimo klausimais, miško atsodinimo klausimais, projektų rengimo, dokumentų ir leidimų gavimo klausimais.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio