Spausdinti šį puslapį

Kaip teisingai išsirinkti romanetes savo namų langams? 4 pagrindiniai žingsniai:

Kaip teisingai išsirinkti romanetes savo namų langams? Kaip teisingai išsirinkti romanetes savo namų langams?

Dekoria.lt (Lado investicijos, UAB)

www.dekoria.lt

www.yellowtipi.lt

Romanetės vis labiau populiarėjanti alternatyva įprastoms užuolaidoms. Tai  praktiška ir graži langų dekoracija, kai naudojant specialų mechanizmą šios užuolaidos susilanksto į gražias klostes ir susikelia į virš lango esantį plotą, arba susiklostuoja lange. Šios langų puošmenos yra idealus sprendimas, kai gyvename nedidelėse erdvėse, arba patalpose kur yra daug langų. Prieš renkantis savo namams romanetes, įvertinkite kelis dalykus, kad rezultatas jus ilgai džiugintų:

1 ŽINGSNIS: KUR KABINSITE ROMANETES? 

Romanetes galima kabinti ant sienos, lango nišoje, ant lango rėmo, ant karnizo. Jei langą dažnai atidarinėjate, patartina romanetes kabinti ant sienos/karnizo arba ant lango rėmo. Kai  romanetės montuojamos lango rėme, nereikia naudoti jokio gręžimo, užtenka specialių laikiklių, kuriais galima romanetę lengvai pritvirtinti prie rėmo.  Jei langų neatidarinėjate, tokiu atveju jums puikiai tiks ir romanetės montavimas lango nišoje.

Kaip teisingai išsirinkti romanetes savo namų langams?

2 ŽINGSNIS: IŠSIRINKITE ROMANETĖS MODELĮ.

Įvertinti kiek turite vietos lango viršuje ar nišoje, tai vieta romanečių mechanizmui ir klostėms. Tada nuspręskite ar geriau rinktis romanetes, kurios pilnai susiklostuoja (Capri romanetės), ar turėdami vietos galite rinktis romanetę  su dekoratyvine kloste apačioje (Padva /Florence romanetės), jei Jūsų langus jau puošia karnizai, galite rinktis romanetes, kurios kabinamos ant karnizų (Verona romanetės). Pačiomis puošniausiomis romanetėmis galime pavadinti austrijetes, jos pasižymi įspūdinga dekoracija apačioje. Labai praktiškas ir įdomus sprendimas yra dieninės ir naktinės romanetės viename (Duo romanetės).  Šios dvigubos romanetės atlieka skirtingas funkcijas, viršuje yra naktinis audinys, kuris paslėps patalpas nuo dienos šviesos, o apačioje – dieninė užuolaida. Abi romanetės valdomos viena nuo kitos nepriklausomais virveliniais mechanizmais, todėl vieną romanetę galima pakelti, o kitą nuleisti. 

Kaip teisingai išsirinkti romanetes savo namų langams?

Kaip teisingai išsirinkti romanetes savo namų langams?

Kaip teisingai išsirinkti romanetes savo namų langams?

3 ŽINGSNIS: KAMBARYS, KURIAME KABINSITE ROMANETĘ.

Jei renkatės romanetes miegamojo kambariui, pagalvokite, ar pageidaujate, kad romanetės kambarį visai užtemdytų,  nes tokiu atveju geriausias pasirinkimas „Blackout“  audiniai, kurie visai nepraleidžia saulės šviesos, taip pat jums puikiai tiks ir kiti storesni ar tamsesni audiniai, kurie praleidžia nedaug saulės šviesos į kambarį. Jei mėgstate namuose šviesą,  tada rinkitės plonesnius, praleidžiančius dienos šviesą audinius, kurie tik šiek tiek pristabdo šviesos patekimą į patalpą. Nebijokite kabinti romanečių virtuvėje, romanetes, priklausomai nuo audinio naudojimosi instrukcijų, galima plauti rankomis, jums tereikia nuimti nuo audinio mechanizmo priedus.

4 ŽINGSNIS: SPALVA IR TEKSTŪRA. 

Pirmiausia peržvelkite savo namų interjerą. Kokį estetinį vaidmenį turi atlikti romanetės? Jei rinksitės švelnias audinių spalvas, panašias į jau namuose esančių tapetų ar sienų spalvas, jūsų romanetė įsilies į bendrą interjerą. Tačiau gal pageidaujate, kad romanetės taptų pagrindiniu kambario interjero akcentu? Tokiu atveju rinkitės ryškias, kontrastuojančias su aplinka romanetes,  įspūdingesnius raštus. Modernioje aplinkoje puikiai atrodys geometriniai raštai, zig zag, kvadratai, juostos. Klasikinėje aplinkoje visada madingi yra gėlių raštai, sunkesni, prabangesni audiniai. Skandinaviškame interjere pasirinkite vienspalvius, blankesnius audinius su švelniais raštais.

Apsilankykite www.dekoria.lt ir sužinokite daugiau apie romanetes.

Dekoria.lt  - tai viena didžiausių Lietuvoje, įvairių tekstilės gaminių internetinė parduotuvė.  Pas mus rasite daugiau nei 50.000 TEKSTILĖS GAMINIŲ. Mes esame tekstilės įmonė turinti 20 metų patirtį, todėl užtikriname jums aukščiausią gaminių kokybę ir geriausią aptarnavimą. Daugumą gaminių siuvame pagal jūsų pateiktus išmatavimus, o kainą paskaičiuojame automatiškai internetinėje parduotuvėje www.dekoria.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio