Spausdinti šį puslapį

Maisto papildai energijai ir gyvybingumui NEOLIFE - suteikite energijos savo ląstelėms...

Maisto papildai energijai ir gyvybingumui NEOLIFE - suteikite energijos savo ląstelėms Maisto papildai energijai ir gyvybingumui NEOLIFE - suteikite energijos savo ląstelėms

GNLD produktai gerai savijautai ir gyvybingumui: maisto papildai, odos ir kūno priežiūra, namų priežiūra

„NeoLife“ reiškia „naujas gyvenimas“, kuris simbolizuoja galią, suteikiančią jūsų organizmui maistinių medžiagų, kurių reikia norint gyventi energijos ir gyvybingumo kupiną gyvenimą. Turėdama daugiau kaip 50 metų produktų vartojimo istoriją, „NeoLife“ siūlo aukščiausios kokybės iš sveikų produktų pagamintus maisto papildus, kurie yra sukurti gamtos ir pagrįsti mokslo

Kompanijos GNLD pagrindiniai produktai yra svarbūs norint sukurti gyvybingumo ir geros savijautos pamatą. Šie produktai, pagrįsti ląstelių mitybos principu, jų tikslas - maitinti ląsteles svarbiausiomis maistinėmis medžiagomis. Pradėkite nuo šių produktų, kurie sudarys jūsų programos pagrindą, ir papildykite kitais produktais, kurie skirti specialiems tikslams.

Maisto papildai energijai ir gyvybingumui NEOLIFE - suteikite energijos savo ląstelėms...

Mūsų mityba turi poveikį mūsų energijai ir gyvybingumui: Sveiki grūdai, vaisiai ir daržovės, žuvis

DAUG MAISTINIŲ MEDŽIAGŲ TURINTYS SVEIKI PRODUKTAI YRA SVARBŪS. Žymiausios įstaigos, tokios kaip Pasaulio sveikatos organizacija, Amerikos ligų kontrolės ir prevencijos centras, taip pat Europos sąjungos institucijos sutinka,kad kontroliuoti svorį,būti fiziškai aktyviems ir vartoti daug maistinių medžiagų turinčius sveikus grūdus, vaisius, daržoves bei žuvį yra būtina energijai ir gyvybingumui. Paprastai turėtumėte gauti reikalingų maistinių medžiagų iš maisto, tačiau jei taip nėra, „NeoLife" siūlo sprendimą.

REALYBĖ tokia, kad daugelis iš mūsų esame apvertę geros savijautos piramidę viršūne žemyn! Vartojame per daug netinkamo ir per mažai naudingo maisto.

„PRO VITALITY+" GALI PADĖTI apversti gyvenimo būdo piramidę aukštyn. Siek tiek pakeitę mitybą ir gyvenimo būdą bei vartodami „Pro Vitality+" sveiko maisto papildus, galime apversti savo gyvenimo būdo piramidę aukštyn ir džiaugtis didesne energija ir gyvybingumu.

• 90% iš mūsų nesuvalgome rekomenduojamų 5-13 vaisių ir daržovių porcijų.
• Kasdien suvartojama mažiau nei 1 sveikų grūdų porcija; daugelis mūsų nesuvartojame net tokio kiekio.
• Siekiant prailginti produktų galiojimo laiką, iš sveikų grūdų pašalinami gerieji lipidai ir steroliai.
• Daugelis žmonių nevalgo žuvies, nes bijo joje galinčių būti sunkiųjų metalų ir teršalų.
• Didžioji žmonių dalis negauna rekomenduojamos vidutinės pagrindinių būtiniausių vitaminų ir mineralų normos.

Maisto papildai energijai ir gyvybingumui NEOLIFE - suteikite energijos savo ląstelėms...

„Pro Vitality+" MAISTO PAPILDAI - Maistinės medžiagos iš sveiko maisto jūsų gyvybingumui

Vitaminai C ir E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos
• EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą. (Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 250 mg EPR ir DHR.)
• Vitaminai A, C ir D padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.
• Geležis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
• Cinkas padeda palaikyti normalią odos, plaukų ir nagų būklę.

Kiekvienoje pakuotėje:

„TRE-EN-EN" GRŪDŲ KONCENTRATAS, kurio sudėtyje yra gerųjų lipidų ir sterolių.

„CAROTENOID COMPLEX" - Karotenoidai iš morkų, pomidorų, špinatų, raudonųjų paprikų, persikų, braškių ir abrikosų padeda jūsų ląstelėms.

„OMEGA-3 SALMON OIL PLUS" - Ypatingai veiksmingas žuvų aliejus su standartizuotu visų aštuonių omega-3 riebalų rūgščių (tame tarpe ir EPR bei DHR) kiekiu.

„ESSENTIAL VITAMIN & MINERAL COMPLEX" - Per 50 metų sukaupta patirtis ir žinios mitybos srityje, pradedant „Formula IV” leido sukurti šį maisto papildą su 18 būtiniausių vitaminų ir mineralų, galinčių padėti užpildyti neretai šiandien pasitaikančias mitybos spragas.

Maisto papildai energijai ir gyvybingumui NEOLIFE - suteikite energijos savo ląstelėms...

„Tre" - Tai ne tik sultys!

„TRE"- TAI BIOAKTYVUS MAISTINIŲ MEDŽIAGŲ EKSTRAKTAS, kuris įteikia turtingą, jauninančią gamtos dovaną. „Tre" tai ne tik sultys, tai ekstraktas iš rinktinių, pačių stipriausių unikalių gamtoje esančių vaisių, kurie turtingi bioaktyvių medžiagų, vadinamų polifenoliais, turinčiais nepaprastą savybę skatinti gerą savijautą. Mokslas parodė, kad polifenoliai atlieka daug svarbių vaidmenų palaikydami ir skatindami gerą fizinę savijautą. Standartizuota ir koncentruota „Tre“ maistinių medžiagų įvairovė- tai tikra gamtos plano išraiška žmogaus mityboje.

„TRE" YRA:

Stiprus, unikalus grynų ekstraktų derinys iš granatų, kopūstpalmių vaisių ir žaliosios arbatos, papildytas originaliu GNLD Jnflox" uogų mišiniu su resveratroliu ir alfa lipo rūgštimi, natūraliai pasaldintas agavų nektaru.

Stiprus, standartizuotas aktyvių medžiagų kiekis - granatų vaisių punikalagenų ir žaliosios arbatos polifenolių.

Skanus ir koncentruotas: nuo pat pirmojo gurkšnio pajausite jo gaivinantį skonj ir energijos teikiančią galią.

Gaivinantis ir išmanus: „Tre"- tai gaivinantis ekstraktas, palaikantis žemą glikemijos lygį.

Paragaukite „Tre" jau šiandien!

Maisto papildai energijai ir gyvybingumui NEOLIFE - suteikite energijos savo ląstelėms...

„NeoLifeShake" - Kasdienei mitybai ir svorio kontrolei
Baltymai yra pagrindinė mūsų organizmo ląstelių sudedamoji dalis ir yra būtini ląstelių maitinimui. Mūsų kūnas naudoja baltymus audinių kūrimui ir atstatymui bei kitoms ypatingai svarbioms funkcijoms. Iš tiesų, baltymai svarbūs normaliai kaulų būklei palaikyti ir padeda išsaugoti raumenų masę, taip pat padeda auginti raumenų masę.

KIEK BALTYMŲ JUMS REIKIA?

Kasdienei mitybai: JAV Žemės ūkio departamentas (USDA) bei dauguma Europos Sąjungos sveikatos institucijų rekomenduoja kiekvieną dieną vartoti 0,8 g geros kokybės baltymų vienam kūno svorio kilogramui. Didesni kiekiai yra reikalingi augantiems vaikams ir paaugliams, nėščiosioms ir žindančioms moterims bei tiems,kas bando sumažinti svorį.

Svorio kontrolei: Tyrimai rodo,kad baltymų prisotinta mityba padeda malšinti alkį ir suteikia sotumo jausmą,kad būtų lengviau tęsti svorio kontrolės programą.

PATENTUOTAS BALTYMŲ MIŠINYS:

• Biologiškai papildytas 22 aminorūgštimis, įskaitant 9 svarbiausias
• Moksliškai pažengęs geriausių aminorūgščių mišinys
• Soja
• Pienas
• Kazeinas
• Išrūgos (gausu šakotosios grandinės amino rūgšties leucino)
• Aukštas PDCAAS (baltymų kokybės įvertinimas)
• Turtingas baltymų šaltinis: 18 g vienoje porcijoje- 26 g,kai sumaišytas su nugriebtu pienu

PATENTUOTAS SKAIDULŲ MIŠINYS

Turtingas skaidulų šaltinis: 5 g vienoje porcijoje. Iš natūralių maisto šaltinių - sojos,avižų ir kampuotosios siampupės. Skatina sotumo jausmą

„NEOLIFE" YPATINGUMAS:

• „Protogard" aminorūgštis, procesas padidina - saugo maistinę vertę
• Subalansuota medžiagų apykaita-tobulas baltymų, angliavandenių bei riebalų santykis
• 26 svarbiausi vitaminai ir mineralai
• Patogu naudoti-lengvai suplakamas su pienu ar vandeniu
• Reguliuojama glikemijos reakcija: Mažina riebalų kaupimą - skatina riebalų deginimą
• Sudėtyje turi BCAA (šakuotosios grandinės aminorūgštys)
• Skatina sotumo jausmą

GNLD - tarptautinė kompanija, turinti daugiau kaip 50 metų patirtį ir dirbdama daugiau nei 50-yje šalių, yra įsipareigojusi padėti žmonėms kontroliuoti savo gerovę ir suteikti geresnį gyvenimą, siūlant aukščiausios kokybės produktus ir geriausią verslo galimybę tiesioginėje prekyboje. Kompanija nuo 1958 metų rūpinasi visos šeimos gera savijauta, siūlydami sveiko maisto „NeoLife“ maisto papildus, mokslo pagrindu sukurtas „Nutriance“ asmens priemones ir draugiškus aplinkai „Golden“ namų priežiūros produktus. GNLD produktai yra paremti gamtos ir pagrįsti mokslo. Mes naudojame tik geriausios kokybės natūralias maistines medžiagas - žmogaus maisto grandinės sudedamąsias dalis, kurių svarba pagrįsta žymiausių pasaulio mokslininkų ir mitybos specialistų mokslinių tyrimų.

GNLD produktai gerai savijautai ir gyvybingumui: maisto papildai, odos ir kūno priežiūra, namų priežiūra

Daugiau informacijos:

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio