Spausdinti šį puslapį

Interjero dekoro elementai Classic Line Decor – ar jau susipažinote su naujienomis?

Interjero dekoro elementai Classic Line Decor – ar jau susipažinote su naujienomis? Interjero dekoro elementai Classic Line Decor – ar jau susipažinote su naujienomis?

PATIKIMAS TURTAS, UAB Classic Line Decor

classiclinedecor.com

judekimlauke.lt

Sienų ar lubų dekoravimas tai  paprastas, bet efektingas būdas įsileisti naujovių. Lubinės ir sieninės apdailos juostos iš poliuretano - tai tobulas elementas paįvairinti nuobodžias plynas sienas ir lubas, įnešti į aplinką daugiau spalvų. Jūsų pasirinkti ornamentai suteiks erdvei žaismingumo ir stilingumo. O papildomos detalės, tokios kaip piliastrai, konsolės, ištaikingos kolonos, stilingos rozetės luboms, grindjuostės bei aksesuarai suteiks jūsų būstui prabangos, jaukumo ir užbaigtumo.

„Classic Line Decor“ kolekcija – interjero dekoro elementai iš poliuretano, puikiai tinkantys namų, restoranų kavinių, viešbučių, ofisų, tiek klasikiniam, tiek ir moderniam interjerui. Dekoro elementai atsparūs smūgiams, įbrėžimams, lengvai prižiūrimi, dažomi akriliniais ir vandeniniais dažais.

Pajauskite dekoravimo malonumą su „Classic Line Decor“ – apsilankykite atsinaujinusioje classiclinedecor.com el. parduotuvėje ir įsigykite lubų ir sienų dekoro elementų iš poliuretano. Taip pat siūlomas atnaujintas ir papildytas veidrodžių asortimentas, suteikiantis dar daugiau neribotų galimybių interjero puošybai.

 Specialūs pasiūlymai interjero dekoro elementams el.parduotuvės classiclinedecor.com atsinaujinimo proga.

Bendrovės kolektyvas sukaupęs daugiau nei 10 metų darbo patirtį su interjero puošybos elementais bei subūręs bendradarbiaujančių architektų bei meistrų ratą, pasiruošęs Jums padėti išsirinkti ir įsirengti nepriekaištingą, stilingą ir skoningą namų aplinką.

„Classic Line Decor“ kolekcijos elementai suteiks Jūsų interjerui jaukumo, puošnumo ir užbaigtumo

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio