Spausdinti šį puslapį

Parodos Lietuvoje 2016 m. VASARIS

Parodos Lietuvoje 2016 m. VASARIS Parodos Lietuvoje 2016 m. VASARIS

Parodos Lietuvoje 2016 m. VASARIS: STUDIJOS 2016 - 2016 m. vasario 4 - vasario 6 d.; CONVENE 2016 - 2016 m. vasario 10 - vasario 11 d.; VILNIAUS KNYGŲ MUGĖ 2016 - 2016 m. vasario 25 - vasario 28 d.; SVEIKATOS DIENOS 2016 - 2016 m. vasario 26 - vasario 28 d.; SPORTO MUGĖ 2016 - 2016 m. vasario 26 - vasario 28 d.

Renginio pavadinimas / renginio data:  Renginio aprašymas: Renginio vieta: Daugiau informacijos:

STUDIJOS 2016

2016 m. vasario 4 - vasario 6 d.

XIV tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda.

Tūkstančiai abiturientų ir jaunų žmonių kasmet svarsto ir kuria ateities planus, ieškodami tinkamiausio sprendimo kur mokytis. Jiems ir skirta tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda STUDIJOS, supažindinanti su studijų galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis profesijomis ir specialybėmis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste.

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, 3, 4, 5 salės (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

www.litexpo.lt

CONVENE 2016

2016 m. vasario 10 - vasario 11 d.

Baltijos jūros regiono paroda – kontaktų mugė CONVENE 2016 po vienu stogu suburs konferencijų ir renginių organizavimo paslaugų teikėjus, užsienio bei Lietuvos renginių organizatorius.

Tai vienintelis tokio pobūdžio renginys Baltijos regione, suteikiantis puikią progą paslaugų sektoriui pristatyti savo paslaugas konferencijų ir kitų renginių organizatoriams. Renginyje prisistatys Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Švedijos, Suomijos, Danijos miestai, viešbučiai, agentūros, netradicinės renginiams tinkamos vietos, renginių organizatoriai, maitinimo, transporto paslaugas ar techninius sprendimus siūlančios bendrovės, informacinių technologijų produktų kūrėjai ir pan. CONVENE – tai ne tik išskirtinė galimybė sustiprinti esamus bei užmegzti naujus ryšius su potencialiais partneriais ar klientais, tačiau ir augti profesine prasme. Programos metu vyksianti edukacinė programa leis geriau pažinti naujausias tarptautinių renginių organizavimo verslo tendencijas bei suprasti klientų poreikius.

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

www.litexpo.lt

VILNIAUS KNYGŲ MUGĖ 2016

2016 m. vasario 25 - vasario 28 d.

Vilniaus knygų mugė - pagrindinė leidėjų, autorių ir skaitytojų susitikimų ir bendravimo vieta, reikšmingas kultūros renginys Lietuvoje, didžiausia knygų mugė Baltijos šalyse. Mugėje svarbiausia - tai skaitytojas, autoriai, knygos, bendravimas ir kultūriniai renginiai. Mugės dalyviai – leidyklos, knygų prekybininkai, užsienio šalių kolektyviniai stendai, mokslo institutai, aukštųjų mokyklų leidybos centrai, visuomeninės organizacijos, kultūros centrai, žiniasklaidos priemonės, muziejai ir galerijos, kt. Pagrindinis Vilniaus knygų mugės bruožas - plati kultūrinė programa, kuri per keturias dienas pristato apie 400 įvairaus žanro renginių. Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Lietuvos leidėjų asociacija LLA, LKI Lietuvos kultūros institutas

www.litexpo.lt; www.vilniausknygumuge.lt

SVEIKATOS DIENOS 2016

2016 m. vasario 26 - vasario 28 d.

Sveikatingumo, sveikos gyvensenos ir medicinos paroda. Pagrindinės parodos temos:
Sveikata, medicina, konsultacijos; Sveika mityba, maisto papildai, konsultacijos;
Gydymo įstaigos, reabilitacija, slauga; Privati gydymo praktika; Plastinė chirurgija; Odontologija; Optika; Grožio paslaugos, kosmetika, gydomoji kosmetika; SPA, masažai, poilsio centrai, sporto klubai; Asmens higienos prekės, konsultacijos; Natūrali medicina, vaistažolės; Sveikatinimo bendruomenės; Akademinės institucijos.

Aukštaičių g. 51 (Futbolo maniežas), Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt

SPORTO MUGĖ 2016

2016 m. vasario 26 - vasario 28 d.

„Sporto mugė 2016“ – sporto prekių, inventoriaus, paslaugų, sporto mokyklų, sporto centrų, klubų, būrelių, organizacijų, mugė. Sporto mugės tikslai:
Supažindinti lankytojus su sveikos gyvensenos principais, aktyvaus gyvenimo būdo ir naujų pomėgių galimybėmis; Sporto prekių, inventoriaus ir paslaugų naujovėmis; Pristatyti Lietuvoje sporto prekių inventoriaus ir aprangos pasiūlą, veikiančias sporto mokyklas, klubus, būrelius, suteikti sporto mokykloms nemokamai treniruočių ir mokymų zonas.  
 
Aušros g. 42, (Lietuvos sporto universiteto maniežas) Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

Lietuvos sporto universitetas

www.parodos.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio