Spausdinti šį puslapį

Košmarų kambarys PAKALNĖS 13 - galvosūkių, užduočių, paslapčių ir naujų potyrių vieta

Košmarų kambarys PAKALNĖS 13 - galvosūkių, užduočių, paslapčių ir naujų potyrių vieta Košmarų kambarys PAKALNĖS 13 - galvosūkių, užduočių, paslapčių ir naujų potyrių vieta

PAKALNĖS 13 košmarų kambarys

Kartu su draugais, šeimos nariais, kolegomis pasinerkite į nepakartojamų nuotykių ir paslapčių rūsį. Norėdami išsilaisvinti iš kambario pasitelkite intuicija ir pasinaudoję rastomis užuominomis, spręskite galvosūkius. Skamba lengvai? Prižadame jog į žaidimą bus įtrauktas kiekvienas žaidėjas, nes komandinis darbas yra raktas į laisvę.

Košmarų kambarys „Pakalnės 13“ kviečia išjudinti savo pilkąsias smegenų ląsteles, pasijusti tikrais detektyvais, bei gauti maksimalią adrenalino injekciją. Leiskitės į nepakartojamų nuotykių ir paslapčių rūsį, iš kurio ištrūkti padės tik šaltas protas!

Kaip tai vyksta? Jūs su savo draugais pateksite į baisiausią savo sapną, kuris baigsis tik tuomet, kai kantriai išsiaiškinsite visas užuominas ir išspręsite galvosūkius. Norint išsilaisvinti iš košmarų kambario, teks pasitelkti intuiciją bei atkreipti dėmesį į mažiausias aplinkos detales. Pagrindinis žaidimo tikslas – per 60 minučių išvaduoti draugą ir rasti kelią iš košmarų kambario. Tik išsprendę žemesnio lygio mįsles galėsite žengti į dar painesnį ir šiurpesnį užduočių kambarį. Beje, „Pakalnės 13” – ne tik puikus pasirinkimas šauniam draugų susitikimui, bet ir nepakartojama mergvakario, bernvakario, gimtadienio ar kalėdinio vakarėlio idėja!

Košmarų kambarys PAKALNĖS 13 - galvosūkių, užduočių, paslapčių ir naujų potyrių vieta


PAKALNĖS 13 darbuotojų kolektyvui turi puikų pasiūlymą - Team building programą - užduočių, galvosūkių ir pramogų ciklą, stiprinantį komandinio darbo įgūdžius. Team Building programa Jums siūlo: Legendinį Košmaro kambarį, naująjį Night Room, interaktyvų protmūšį, įvairius komandinius žaidimus ir estafetes bei nuotraukas atsiminimui. Programa gali užimti iki 30 žmonių vienu metu.

Košmarų kambarys PAKALNĖS 13 - galvosūkių, užduočių, paslapčių ir naujų potyrių vieta

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio