Spausdinti šį puslapį

Kamštinės grindys Floover - geriausios kamštinių dangų ir pvc dangų savybės

Kamštinės grindys Floover - geriausios kamštinių dangų ir pvc dangų savybės Kamštinės grindys Floover - geriausios kamštinių dangų ir pvc dangų savybės

SOLUM LT, UAB grindų salonas

Kamštinės grindys Floover - geriausios kamštinių dangų ir pvc dangų savybės. Solum grindų salonas atstovauja gamintoją iš Ispanijos “Floover”. Tai PVC, kamštinės dangos ir laminuotų grindų hibridas. Visas "Floover" gaminamas pozicijas galite pamatyti "Solum" grindų salone, o pozicija iš Floover Leather kolekcijos LE1603 yra sudėta su identiškomis grindjuostėmis salono hole, todėl jūs bet kada galite ją apžiūrėti.

Visos "Floover" grindys susideda iš 5 sluoksnių: 

1 sluoksnis: permatomas PVC, kurio storis 0,3 mm įprastoje kolekcijoje ir 0,5 mm Floover Plius kolekcijoje. Šis sluoksnis yra ypač atsparus ir technologiškai paruoštas apsaugoti atspausdintą dekorą.

2 sluoksnis: atspausdintas dekoras;

3 sluoksnis: vinilas, kuris Floover produkcijai suteikia elastingumą ir komfortą;

4 sluoksnis: HDF plokštė su "click" sistema, kuri suteikia greitą ir patogią produkcijos instaliaciją. Leidžia išvengti klaidų montuojant. Suteikia produktui stabilumą ir tvirtumą;

5 sluoksnis: kamštis, kuris yra labai gera garso ir šilumos izoliatorius. Taip pat jis padeda išlyginti mažus nelygumus pagrinde. Todėl Floover produkcijai nereikia idealaus pagrindo. Jo nelygumai gali būti ne didesni nei 3mm.

floover-grindys

 

kamstines-grindys

 

KAMŠTINĖS GRINDYS

Floover kamštinės grindys yra visiškai natūralus produktas sukurtas naudojant naujausias technologijas. Naujas dizainas apjungiantis geriausias kamštinių dangų ir pvc dangų savybes. Tolimose šiltose šalyse, išsidėsčiusiose Viduržemio jūros vakaruose – Ispanijoje, Portugalijoje, Graikijoje, kai kuriuose Alžyro, Maroko, Tuniso rajonuose, Italijos ir Prancūzijos pietuose, - auga kamštiniai ąžuolai (Quercus Suber L), kurių žievė turi unikalią korinę struktūrą. Kiekviename kubiniame centimetre yra nuo 30 iki 42 milijonų šios struktūros akučių.

Kamštis

Oras užima 89% šios žaliavos tūrio. Tokia struktūra sąlygoja puikias kamščio savybes: lengvumą, atsistatymą po suspaudimo, šilumos ir garso izoliaciją, atsparumą drėgmei, ypatingą atsparumą trinčiai. Iš kamštienos pagamintos dangos yra antistatiškos, antialergiškos, nepūvančios, nepelyjančios, bei nekaupiančios dulkių. Kamštinės dangos yra ekologiškos. Jas gaminant bei naudojant nėra kertami medžiai ar kitaip eikvojami gamtos resursai. Gamybai yra naudojama tik subrendusių kamštinių ąžuolų žievė, kuri tuoj pat regeneruoja ir susidaro nauja žievė. Taigi, rinkdamiesi kamštinę dangą ne tik gaunate komfortišką, jaukią bei lengvai prižiūrimą dangą bet ir tausojate aplinką.

 

kamstines-grindys-tigre

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio