Spausdinti šį puslapį

Puspriekabės ir savivarčiai Wielton grūdinėms kultūroms transportuoti

Puspriekabės ir savivarčiai Wielton grūdinėms kultūroms transportuoti Puspriekabės ir savivarčiai Wielton grūdinėms kultūroms transportuoti

Wielton S.A. atstovybė

Wielton – įmonė gaminanti puspriekabes ir priekabes iš aukštos kokybės plieno Lietuvos ūkininkams siūlo puspriekabes ir savivarčius transportuoti grūdams. Penkiolika metų dirbanti Lietuvos rinkoje Lenkijos kapitalo įmonė, gaminanti savo produktų rėmus tik iš kokybiško S700, SSAB plieno bei naudojanti tik naujausias technologijas gamyboje, atitinka pačius griežčiausius ES saugumo reikalavimus.

Puspriekabės ir savivarčiai Wielton grūdinėms kultūroms transportuoti

Mūsų šalyje Wielton įmonė jau dešimtmetį yra lyderė, kuri daugiausia parduoda savivarčių ūkininkams, norintiems, kad jų derlius saugiai būtų transportuojamas tiek tarptautinių, tiek vietinių pervežimų metu. Pasak įmonės atstovų, geriausias Wielton puspriekabių ir savivarčių grūdams vežti įvertinimas yra tada, kai ūkininkas supranta, jog Wielton gaminiuose gali pakrauti daugiau produkcijos nei kaimynas, kuris savo derlių transportuoja kitos įmonės puspriekabėmis ir savivarčiais.

Wielton produktai mažiau sveria, naują techniką, kurioje yra panaudotos tik naujausios technologijos ir aukštos kokybės plienas, reikia mažiau remontuoti, o tai reiškia, kad didėja darbo našumas.

Puspriekabės ir savivarčiai Wielton grūdinėms kultūroms transportuoti

Wielton įmonė tai pat parenka ūkininkams puspriekabes ir savivarčius pagal jų vežamą krovinį. Wielton atstovai pasistengs, kad su jų parinktais produktais ūkininkai galėtų kuo efektyviau nuvežti krovinį atsižvelgdami į transportuojamų grūdinių kultūrų rūšį ir kiekį. Specialiai biriems produktams Wielton gali pasiūlyti puspriekabes su bortu gale, kurios mažiau sveria. Tai pat Lietuvos ūkininkams siūloma įsigyti puspriekabes, kurias galima atidaryti ir kaip duris, ir kaip bortą. Puspriekabių tūris svyruoja nuo 24 m3 iki 65 m3. Wielton specialistai pritaikys papildomą puspriekabių ir savivarčių įrangą pagal kliento poreikius.

Wielton puspriekabės ir savivarčiai grūdinėms kultūroms transportuoti atitinka įvairius klientų poreikius, o įmonės specialistai pasistengs, kad kroviniai būti transportuojami pačiais optimaliausiais būdais ir saugiai pasiektų kelionės tikslą.

Puspriekabės ir savivarčiai Wielton grūdinėms kultūroms transportuoti

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio