Spausdinti šį puslapį

Oro kondicionieriai Cooper&Hunter - patikimumas, unikalios techninės savybės, modernus dizainas ir labai platus asortimentas

Oro kondicionieriai Cooper&Hunter - patikimumas, unikalios techninės savybės, modernus dizainas ir labai platus asortimentas Oro kondicionieriai Cooper&Hunter - patikimumas, unikalios techninės savybės, modernus dizainas ir labai platus asortimentas

City-Line LT, UAB

Įmonė UAB „City-line LT“ supažindina su „Cooper&Hunter“ kondicionieriais, kurie vis nepaliauja būti populiariausi tiek UAB „City-line LT“ įmonėje, tiek ir visame pasaulyje dėl savo patikimumo, unikalių techninių savybių, modernaus dizaino ir labai plataus asortimento.

Oro kondicionieriai yra paprastai valdomi ir naudojami. Dėl savo puikaus dizaino, oro kondicionieriai „Cooper&Hunter“ puikiai atrodys Jūsų bute. Visi modeliai parduodami su nuotolinio valdymo ar laidiniu pulteliu, kuriuo galite lengvai nustatyti norimą komforto temperatūrą. „Cooper&Hunter“ oro kondicionierius panaikins Jūsų bute bakterijas ir pašalins nemalonius kvapus.

Nepriekaištinga kokybė ir pirmavimas novatoriškų technologijų kūrimo srityje – tai „Cooper&Hunter“ vizitinė kortelė. Bendrovės specialistų sukurti projektai „Šiuolaikinių gaminių strategija“ ir „Pasaulinė kokybės kontrolė“ padėjo pasiekti, kad kondicionavimas ir oro kondicionieriai siektų aukščiausius kokybės rodiklius (gedimų skaičius įgalioto techninės priežiūros centro duomenimis neviršija 0,2 %).

„Cooper&Hunter“ kondicionieriai gaminami bendroje „Gree“ ir „Daikin“ gamykloje, įsikūrusioje Džuchajaus mieste, esančiame 40 km atstumu nuo Honkongo. Gamykla patenka į geriausių pasaulyje gamintojų penketuką. Aukštą gamybos proceso kokybės lygį patvirtina „Forbes“ skelbiamas FAB-50 reitingas (skiriamas Azijos ir Ramiojo vandenyno šalių bendrovėms). Mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos centro technologinius sprendimus klimato reguliavimo srityje ekspertų profesionalų asociacija įvertino apdovanojimais „World Advanced Level“ ir „World TOP Level“. Gaminant įrangą su užsakovais glaudžiai bendradarbiauja daugiau kaip 300 laboratorijų. Bendras gamybos pajėgumas – 27 mln. klimato reguliavimo įrangos vienetų: 20 kategorijų, 400 serijų, daugiau kaip 7 tūkstančiai modelių.

C&H („Cooper&Hunter“) Inverter oro kondicioneriai gaminami laikantis aukščiausio, IV kartos standarto, pagal kurį montuojama energiją efektyviau vartojanti įranga (A+++ energijos vartojimo efektyvumo klasė). Energiją taupančios C&H technologijos vertos ypatingo dėmesio. Buitinių ir pramoninių šilumos siurblių modeliai efektyviai eksploatuojami nuo -25 iki +48 °C temperatūroje.

Taigi, prekės ženklo žinomumas dar nereiškia, jog oro kondicionierius ir kondicionavimas bus aukščiausios klasės. Tam, kad oro kondicionierius tarnautų efektyviai, o oro kondicionavimas patalpose būtų komforto garantas, būtina pasidomėti kokias technines savybes bei charakteristiką garantuoja Jūsų pasirinktas oro kondicionierius.

UAB „City-line LT“ nuo 2006 m., sėkmingai dirba visoje Lietuvoje oro kondicionavimo, šildymo, vėdinimo srityse. Pagrindinis bendrovės tiklas yra efektyviai parinkti tinkamą įrangą, užtikrinti kokybišką montavimą, bei techninę priežiūrą. Greitai reaguojame ir konsultuojame visais klausimais, teikiame rekomendacijas kokią įrangą geriausiai tiktų Jūsų būstui ar patalpoms. Vienodai vertiname darbą su pavieniais klientais ir bendradarbiavimą su rangovais.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio