Spausdinti šį puslapį

Komandos formavimo renginiai – PAKALNĖS 13 pabėgimo kambariuose

Komandos formavimo renginiai – PAKALNĖS 13 pabėgimo kambariuose Komandos formavimo renginiai – PAKALNĖS 13 pabėgimo kambariuose

PAKALNĖS 13 košmarų kambarys

Žmonės pakliuvę į ekstremalias situacijas dažnai neatpažįsta savęs. Poveikis būna dvejopas: kūną sukausto baimė arba priešingai – pagreitėja reakcijos greitis, mąstymo kokybė ir kūnas tampa stipresnis. Siekiant geriau įvaldyti ir pažinti šiuos viduje užkoduotus gebėjimus, „Pakalnės 13“ sukūrė unikalią programą. Kadangi yra įrengti košmariskasis pabėgimo bei lazerių kambariai, pasitelkta koučingo specialisto pagalba – sukurti praktiniai mokymai, skirtus komandos dvasiai ir motyvacijai stiprinti.

Mokymuose yra 80 proc. ekstremalios praktikos ir 20 proc. gyvos teorijos. Tai – puiki proga susivienijus geriau pažinti savąją komandą, sustiprinti motyvaciją kasdieniame darbe bei konkuruoti su kitomis jau anksčiau dalyvavusiomis komandomis.

„Pakalnės 13“ siūlomi žaidimai įmonėms:

Košmaro kambarys. Tik nusiėmęs raištį nuo akių supranti, kad esi įkalintas narve ar surakintas grandine, o aplinkui likimo broliai ir seserys – Tavo komanda. Tuomet aplanko stiprus bendrumo jausmas, nes ne tik priklausai nuo kolegos, bet ir pats sprendi visos komandos likimą. Kadangi viskas aplinkui įsigėrę siaubu ir ore tvyro nežinomybė, pirmiausia reikia suvaldyti neramų protą. Išsilaisvinus pačiam, reikia tai padėti padaryti draugui. Tik po to kartu ieškoma skaičių nuo kodinės spynos tam, kad galėtų pabėgti visi. Taip prasideda ekstremalus ir linksmas komandinis darbas su daug galvosūkių, užduočių ir raktų.

Laser room. Ar teko kada apiplėšti banką, apeinant apsauginius lazerio spindulius?Tai – puiki proga pasitreniruoti kartu su komanda įveikiant šį kambarį. Maksimali koncentracija, taktika bei tempas leis pasijusti reikšminga komandos dalimi. Bendras tikslas ir kolegų palaikymas suteikia šiai rungčiai komandinės energijos pliūpsnį, o taškų skaičiavimas leis pasilyginti su anksčiau šioje rungtyje dalyvavusiomis komandomis. Siekti bendrų rezultatų niekada dar nebuvo taip smagu.

Challenge room. Tai yra žaidimų ciklas, priversiantis Jus išlįsti iš savo komforto zonos ir pradėti mąstyti be ribų. Nors šie iššūkiai gali atrodyti lengvai atliekami, tačiau pirmas žvilgsnis dažniausiai būna apgaulingas. „Pakalnės 13“ paruošė užduotis, kurių pagalba Jūs galėsite pasitikrinti savo komandos tvirtumą ir gebėjimą dirbti drauge.

Ice room. Išradingai sukurtas kambarys su krūva kamuoliukų. Kamuoliukai šaudomi specialiai sukurtomis katapultomis į dėžes. Ši linksma pramoga skatina atrasti reikiamą taktiką, taip pat padeda uždirbti taškų komandai. Žaidimo metu skatinamas rezultato siekimas bei lyderystės įgūdžiai.

20 min room. Tai yra klasikinis ir daugeliui gerai žinomas žaidimas grupėje, kurio teminės užduotys yra perdarytos į skatinančias komandinę lyderystę. Taip ne tik puikiai praleidžiamas laikas, bet ir sužinoma nemažai tikslinės informacijos. Žinios pritaikomos kasdieniniuose komandos darbuose – taip skatinamas asmeninis tobulėjimas. Žaidimo eiga aptariama su mokymų specialistu, vyksta komandinės įžvalgos ir individualios komandos stiprinimo konsultacijos.

World Tower. Šiame žaidime svarbiausia pasitelkti vaizduotę, kad būtų sukurtos naujos įdomios konstrukcijos. Žaidimo metu dalyviai lavina kantrybės, atkaklumo bei koncentracijos įgūdžius.

„Pakalnės 13“ komanda sėkmingai dirba jau dvejus metus. Įrengtos 300 kv. m. dydžio patalpos, kuriose patirsite nekasdieninius, ilgai atmintyje išliekančius pojūčius: netikėtumą, baimę, džiaugsmą, dėmesio sutelkimą bei pergalės skonį.

„Pakalnės 13“ rūpi Jūsų progresas, todėl dalyviai kviečiami įsitraukti į tęstinį procesą, kuris:

  • Leidžia suvokti rolę savo darbinėje komandoje;
  • Skatina komandinių ryšių atsiradimą;
  • Gerina bendravimą, didina tarpusavio pasitikėjimą;
  • Suteikia galimybę darbuotojams ir darbdaviams neformalioje aplinkoje „susižaisti“.

Renginio trukmė:

  • Nuo 3 iki 4 val.;
  • Nuo 3 iki 4 val. + 3 val. (laisvas laikas pasirinktinai).

Paslaugos pasirinktinai:

  • „Tango dance“ su profesionaliu Tango šokių mokytoju iš Italijos;
  • Fotografijos paslaugos;
  • Vienu metu komandos formavimo žaidimuose gali dalyvauti net 30 žmonių.

Jei vienas motyvuotas žmogus gali nulemti verslo sėkmę, pabandykite įsivaizduoti, ką gali padaryti visa komanda?

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio