Spausdinti šį puslapį

Šiltinimo sistema Ceresit Impactum - maksimali pastato apsauga ir Premium termoizoliacines savybes

Šiltinimo sistema Ceresit Impactum - maksimali pastato apsauga ir Premium termoizoliacines savybes Šiltinimo sistema Ceresit Impactum - maksimali pastato apsauga ir Premium termoizoliacines savybes

UAB „Spalvų sala“ pristato itin atsparią smūgiams išorinę sudėtinę šilumos izoliacijos sistemą - Ceresit Impactum. Ceresit Impactum sistema apsaugo pastatą kaip šarvas, užtikrina saugumą net ir sudėtingiausiomis oro sąlygomis bei esant stiprių mechaninių pažeidimų rizikai. Visa tai garantuoja itin ilgaamžišką ir estetišką izoliuotą fasadą.

Šiltinimo sistema Ceresit Impactum

Ceresit Impactum - tai itin patvarus ir atsparus šilumos izoliacijos sprendimas, sustiprintas anglies, stiklo ir poliakrilamido pluoštais, užtikrinantis:

  • Didžiausią apsaugą nuo mechaninių pažeidimų (atsparumas net iki 100 J smūgiams);
  • Didžiausią apsaugą nuo sudėtingų oro sąlygų;
  • Didžiausią elastingumą ir atsparumą šiluminiams įtempiams;
  • Geriausias šilumos izoliacijos savybes;
  • Ilgalaikį patvarumą;
  • Didelį atsparumą UV spinduliams;
  • Didelį hidrofobiškumą ir atsparumą biologinei taršai (gili struktūrinė hidrofobizacija);
  • Labai žemą vandens įgertį;
  • Didelį atsparumą nešvarumams;
  • Puikias darbines savybes;
  • Greitą ir patogų įrengimą (tinkavimo mišinys R2U – be gruntuojamųjų dažų);
  • Galimybę dažyti fasadą tamsiomis ir sodriomis spalvomis (HBW rodiklis ‡ 5%).

Sistemai Ceresit Impactum svarbūs du produktai:

Ceresit CT 100 Impactum – dispersiniai klijai ir armuojamasis mišinys armuojamajam sluoksniui formuoti;

Ceresit CT 79 Impactum – elastomerinis tinkas.

 

  • Šiltinimo sistema Ceresit Impactum



Kartu su kitomis sudedamosiomis sistemos dalimis naudojami abu šie produktai užtikrina itin didelį sistemos lankstumą ir atsparumą smūgiams. Dėl šių savybių pastatas įgauna labai patvarų ir atsparų smūgiams fasadą, tad liks nepakitęs labai daug metų.

Rekomenduojamas pagrindas: akytasis betonas (sausas) gerai vėdinamuose pastatuose, keraminės plytos ir keraminiai blokai

Rekomenduojami pastatai: individualūs namai, daugiabučiai iki 11 aukštų (iki 25 m) ir visuomeniniai pastatai

Ypač rekomenduojama pastatams, esantiems vietovėse, kurioms būdingi dideli temperatūros skirtumai, sudėtingos oro sąlygos ir stiprus UV spindulių poveikis, pastatams aukšto oro drėgnio srityse ir didelio oro užterštumo teritorijose (netoli kelių, pramoninių zonų)

Ypač rekomenduojama cokoliams, pastatų fasadams ir įėjimams.

UAB „Spalvų sala“ Lietuvoje atstovauja gerai žinomus prekinius ženklus, tokius kaip CERESIT, THOMSIT, MAKROFLEX, MOMENT, METYLAN, SADOLIN, PINOTEX, CASCO, SCHONOX, SYNTEKO, RILAK, BAUMASTER, HARDY, KURZEMES ATSLĖGA, SEAL, BIOLAR, HAMMERITE, IZOLEX, VINCENTS, VISAGE, IMAPCTUM ir kitus. Taip pat platinamos Ejot, Koelner, Weber, Knauf, Savex ir kitų gamintojų prekės. Įmonė prekiauja dažais, lakais, gruntais įvairiems paviršiams dengti, skiedikliais, tirpikliais, klijais, glaistais, medienos apsaugos priemonėmis, sandarinimo bei šiltinimo medžiagomis, įvairiais grindų, mūro, tinko mišiniais. Taip pat užsakovo pageidavimu „Spalvų sala“ gamina spalvotus dažus ar tinkus pagal gamintojo arba kitas gerai žinomas spalvų paletes.

UAB „Spalvų sala“ pagrindinė veiklos sritis yra didmeninė prekyba statybos medžiagomis. Siūlomas tik kokybiškas, gerai žinomų prekinių ženklų asortimentas. Visos prekės gaunamos tiesiai iš gamintojų, todėl UAB „Spalvų sala“ Jums gali pasiūlyti patrauklias kainas. Itin didelis dėmesys yra skiriamas kokybiškam ir operatyviam klientų aptarnavimui bei darbuotojų mokymui ir skatinimui.

Mažmeninę prekybą UAB „Spalvų sala“ pradėjo 2000 metais. Šiuo metu bendrovė yra atidariusi 5 parduotuves šiuo metu – Telšiuose, Šiauliuose, Kaune ir dvi Vilniuje. Parduotuvėse rasite platų dažų, lakų, gruntų įvairiems paviršiams dengti, skiediklių, tirpiklių, klijų, glaistų, medienos apsaugos priemonių, sandarinimo bei šiltinimo medžiagų, įvairių grindų, mūro, tinko mišinių ir kt. prekių asortimentą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio