Spausdinti šį puslapį

Pabėgimo kambarys RŪSYS - ar sugebėsi ištrūkti, pasitelkęs tik protą, pastabumą ir užuominas?

Pabėgimo kambarys RŪSYS - ar sugebėsi ištrūkti, pasitelkęs tik protą, pastabumą ir užuominas? Pabėgimo kambarys RŪSYS - ar sugebėsi ištrūkti, pasitelkęs tik protą, pastabumą ir užuominas?

Pabėgimo kambarys RŪSYS

Visame pasaulyje didelio populiarumo sulaukę Pabėgimo kambarys – jau ir Kauno senamiestyje. „RŪSYS“ – pabėgimo kambarys Kaune, turintis 4 skirtingus kambarius suaugusiems ir 2 kambarius vaikams. Jums reikės ištrūkti iš užrakinto kambario per 60 min! Kad rastumėte raktą Jums reikės spręsti užduotis, ieškoti įvairių užuominų, galvoti, kaip panaudoti rastus daiktus!

Jums paruošti 6-i skirtingi kambariai, skirtingos temos, skirtingas sunkumas bei jaukios salytės pergalei atšvęsti!

Pabėgimo kambarys Rusys

Pabėgimo kambarys „Virusas“

Kambarys įrengtas pagal siaubo filmo/ligoninės tematika, kurią puikiai atitinka kambaryje randami daiktai, aksesuarai ir papuošimai. Galvosūkiai pakankamai nesudėtingi, norint ištrūkti iš kambario teks atrakinti įvairiais spynas, naudotis elektronika. Kambaryje rasite daugybę daiktų ir nebūtinai jie visi turės būti panaudoti, nemažai detalių yra tiesiog papuošimai. Kambaryje laiką matysite planšetiniame kompiuteryje, o su organizatore bendrausite racijomis.

Kambario interjeras, užduotys puikiai atitinka tematiką, kai kuriose erdvėse gali būti nejauku, truputį baisu, ypač merginų kompanijoms. Galvosūkiai nesudėtingi, tinkantys tiek įvairioms šventėms, tiek draugų susibūrimui smagiai praleisti vakarą. Kambarys puikiai tiks tiek tiems, kurie pabėgimo kambariuose lankosi pirmą kartą, tiek ir šios pramogos entuziastams, ką veikti jame ras kiekvienas.

Pabėgimo kambarys „Adamsų milijonas“

Pabėgimo kambarys „Adamsų milijonas“ slepia paslaptį – per paskutinį giminės susitikimą jų namuose dingo vienas milijonas pinigų! Jūsų tikslas – išsiaiškinti kas yra to kaltininkas ir išnešti sveiką kailį iš paslaptingo ir galbūt apsėsto Adamsų šeimynėlės namo.

Kambaryje rasite daugybę įvairiausių detalių ir mažų kambarėlių. Jūsų laukia tiek mechaninės, tiek elektroninės užduotys, kurias norėdami išnarplioti turėsite pasitelkti loginį mąstymą. Surasti vagį ir ištrūkti iš kambario jūs turite lygiai 60 minučių. Kambaryje galima dalyvauti nuo 14 metų, jis puikiai tinka tiek suaugusiems, tiek šeimoms. Galima tuo pačiu metu sujungti su viruso pabėgimo kambariu ir žaisti 8-12 žmonių kompanijai. Žaidimo sudėtingumas – vidutinis.

Pabegimo kambarys rusys

Pabėgimo kambarys „Faraono kapas“

Pabėgimo kambarys faraono kapas pakvies jus atverti senoje Egipto piramidėje pasislėpusį žymaus faraono kapą. Ar jums pavyks atverti šio valdovo kapą iš ištrūkti iš kambario per 60 minučių? Ši faraono amžino poilsio vieta yra prakeikta – niekam iki šiol nepavyko iš jos ištrūkti gyviems. Visi jie tapo eiliniais faraono kapo sargais. O ar jums pavyks gyviems išnešti kudašių? Ar faraono dvasia jums nesutrukdys? Kambaryje rasite tiek mechaninių užduočių, tiek elektronikos. Viskas paremta logika, o kambario sudėtingumas yra vidutinis. Kambaryje rekomenduojama lankytis esant 3-6 žmonių kompanijai.

Pabėgimo kambarys „Bermudų trikampis“

Plaukdami senu laivu kartu su draugais ir kapitonu įplaukėte į Bermudų trikampį, kuris yra kupina paslapčių ir neramumų vieta. Laivas pamažu pradeda grimzti žemyn, o kapitonas neatlaikęs spaudimo nusižudo. Jūsų tikslas – ištrūkti iš skęstančio laivo ir išgelbėti savo draugus. Laive rasite nemažai keistų ženklų – užuominų, kurios padės rasti išėjimą ir ištrūkti iš laivo. Tačiau ar spėsite tai padaryti, kol laivas galutinai nenugrimzdo į nežinomybę?

Jūs turite 60 minučių ištrūkti iš pabėgimo kambario, siūlome kambaryje lankytis tik tuomet, kai esate jau išbandę kitus kambarius. Kambaryje rasite tiek elektroninių, tiek mechaninių užduočių. Vienu metu galima žaisti 8-12 žmonių kompanijoms sujungiant su Faraono kapo pabėgimo kambariu.

Pabėgimo kambarys Rusys

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio