Spausdinti šį puslapį

Skysti tapetai - aukščiausios kokybės sienų ir lubų dangos iš Japonijos

Skysti tapetai - aukščiausios kokybės sienų ir lubų dangos iš Japonijos Skysti tapetai - aukščiausios kokybės sienų ir lubų dangos iš Japonijos

WOLCOLOR GROUP, UAB

UAB „Wolcolor group“ Lietuvos bei Europos rinkai pristato išskirtines vidaus sienų ir lubų apdailos medžiagas – skystus tapetus, gaminamus šilko, vilnos arba medvilnės pagrindu ir tinkančius beveik visiems paviršiams.

Skysti tapetai

UAB „Wolcolor Group“ atstovaudama dvi skirtingas japonų kompanijas „T. Murakami & Co“ ir „Fujiwara Chemical Co“, Ltd. „T. Murakami & Co“ gamina sienų ir lubų dangas iš medvilnės ir vilnos pagrindo, dar kitaip žinomo prekiniu ženklu „WALLDECOR“. Tuo tarpu kita japonų kompanija „Fujiwara Chemical Co“, Ltd. gamina sienų ir lubų dangas šilko pagrindu. Prekinis ženklas žinomas „ORIENTAL COAT“ pavadinimu, pasižymi ypač aukšta kokybe ir kruopščiai atrinktomis sudedamosiomis dalimis.

Skysti tapetai

Japoniška sienų ir lubų danga „WALLDECOR“, tai alternatyva dažytoms ir tapetuotoms sienoms. Į sudėtį įeina natūralios medžiagos: medvilnė, vilna, maistinis želatinas, ąžuolo žievė, gėlių lapeliai, žėrutis ir kitos sudedamosios dalys. Gamintojai įvairiai derindami komponentus, siūlo 26 skirtingas medžiagos rūšis ir papildomas modifikacijas. Ši medžiaga turi puikią išvaizdą, lengvai ir paprastai užtepama ant dengiamo paviršiaus. „WALLDECOR“ sudėtyje nėra kenksmingų cheminių junginių, tai ekologiškas produktas.

Sienų ir lubų danga „ORIENTAL COAT“ yra pagaminta iš šilko skaidulų, o tai suteikia išskirtinę tekstūruotą apdailą. Ši medžiaga taip pat yra puikus šilumos ir garso izoliatorius. „ORIENTAL COAT“ kiekvienas dizainas simbolizuoja Japonijos keturis sezonus: šviežios pavasario spalvos, energinga vasaros šiluma, rudens atspalviai ir laužo švytėjimą žiemą. Pasirinkdami spalvas pagal savo skonį, galite sukurti gražią atmosferą savo namuose, biure ar kitose patalpose.

Skysti tapetai

Prieš dengiant skystais tapetais paviršių, jį pakanka nugruntuoti. Skysti tapetai turi puikią išvaizdą, suteikia patalpoms jaukumo, originalumo, yra labai praktiški, lengvai uždedami ant dengiamo paviršiaus. Tekstilinės dangos yra puikus garso ir šilumos izoliatorius. Be to jos yra elastingos, todėl jomis patogu dengti nelygias ir įtrūkusias bei trūkinėjančias sienas. Dėka jose esančio želatino, dangos pasižymi antistatinėmis savybėmis. Šio tipo sienų dangos gali būti naudojamos dekoruojant glaistytas, betonuotas, plytų mūro, dengtas gipso kartonu, medines, dažytas aliejiniais dažais ir kitokias sienas.

Skysti tapetai



Skystų tapetų WALLDECOR ir ORIENTAL COAT privalumai:

3E – ekologiška medžiaga (pagaminta iš ekologiškų, gamtoje randamų medžiagų), ekonomiška (pigus sienos paruošimas), energiją taupanti (šlumą izoliuojanti);

Itin greitas ir lengvas paruoštų paviršių padengimas;

Plati spalvinė įvairovė bei galimybė maišyti ir kombinuoti dekorus;

Gerina šilumos ir garso izoliaciją, sienos „kvėpuoja“, nesugeria dulkių į save;

Spalva neišblunka, atspari sienų įtrūkimams;

Elastinga, antistatinė medžiaga;

Galima panaudoti dar kartą, t.y., pernešti ant kitų sienų ar į kitas patalpas;

Šiuolaikinis dizainas, nepakartojami spalviniai deriniai, tinka tiek gyvenamosioms tiek visuomeninės  paskirties patalpoms;

Dirbant su šia medžiaga, nevargina jokie nemalonūs kvapai ar galvos skausmai - tai švarus, dulkių nesukeliantis darbas, o ir remonto metu nėra jokių bėdų, kad bus išteptos grindys, baldai ar kiti daiktai.

Skysti tapetai

Skysti tapetai - tai ilgaamžė, ekologiška, turinti garso izoliacinių ir antistatinių savybių sienų ir lubų danga.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio