Spausdinti šį puslapį

Dirbtinio akmens šlifavimas ir poliravimas be dulkių: novatoriški MIRKA sprendimai

Dirbtinio akmens šlifavimas ir poliravimas be dulkių: novatoriški MIRKA sprendimai Dirbtinio akmens šlifavimas ir poliravimas be dulkių: novatoriški MIRKA sprendimai

RIGALIT LIETUVA, UAB

„RIGALIT Lietuva“ atstovaujanti „KWH Mirka“ Ltd kompaniją klientams siūlo aukščiausios kokybės „Mirka“ mašininio, bei rankinio šlifavimo ir poliravimo medžiagas, bei įrankius.

„Mirka“ yra viena iš Suomių kapitalo „KWH Group“ įmonių ir didžiausia dengtų abrazyvų gamintoja Skandinavijoje. Novatoriškas požiūris, moksliniai tyrimai ir technologinė plėtra leido kompanijai tapti lanksčių abrazyvų inovacijų lyderiu taip pat sukurti patentuotą šlifavimo sistemą, kuri leidžia klientams mėgautis tikru paviršių šlifavimu be dulkių.

Dirbtinio akmens gaminių gamintojai ir restauruotojai, naudodami „Mirka“ šilifavimo be dulkių sistemą gali šlifuoti poliruoti ir šlifuoti daug greičiau ir be jokių dulkių.

„Mirka“ sukurto „Abranet“ šlifavimo tinklelio tūkstančiai skylučių leidžia pasiekti neįtikėtiną dulkių nusiurbimą. Maksimalus atstumas nuo kiekvienos šlifavimo dulkės į artimiausią dulkių ištraukimo angą yra vos 0,5 mm. Naudojant „Abranet“, dulkės yra pašalinamos iškart, ir nesitrina tarp šlifuojamo paviršiaus ir abrazyvo pagrindo, kol randa kelią į dulkių nutraukimo angą. Tai reiškia, kad abrazyviniai grūdeliai efektyviau šlifuoja paviršių. Kadangi dulkės yra nuolat nutraukiamos nuo paviršiaus, jos nesklinda ir nesikaupia aplinkoje. Dėl to, kad dulkės iškart pašalinamos nuo paviršiaus tinklelis ilgiau išlieka agresyvus, o tai didina šlifavimo greitį, gerina kokybę. Kadangi jūs visada galite matyti, kas yra nušlifuota, galite kuo puikiausiai išvengti prašlifavimo ar nepakankamo nušlifavimo.

„Abranet“ išsprendžia daugelį įsisenėjusių problemų, kaip antai vadinamųjų „dulkių tablečių“ susidarymą ar „popieriaus užsinešimą“. Kadangi dulkėms nebėra pagrindo ant kurio jos galėtų kauptis dingsta „dulkių tablečių“ susiformavimo galimybė ir tinklelis ilgiau neužsikemša dulkėmis, sumažinamos šlifavimo medžiagų sąnaudos.

Siekdami pasiekti geriausią rezultatą, naudokite „Mirka“ abrazyvus, poliravimo pastas, įrankius ir aksesuarus.

Dirbtinio akmens šlifavimas

„Mirka“ siūlo plačią, aukštos kokybės produktų gamą, kuri apima  visas šlifavimo operacijas. Asortimente pažangūs produktai skirti efektyviai spręsti specializuotos gamybos (medienos, automobilių pakartotinės apdailos, kompozitų) problemas tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

„Mirka“ produkcija gaminama Suomijoje ir apie 90% produkcijos yra eksportuojama ir parduodama daugiau nei 80 šalių. „Mirka“ savo atstovybes turi Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, JAV, Švedijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Ispanijoje, Meksikoje, Singapūre, Estijoje, Brazilijoje, Kinijoje, Rusijoje, Kanadoje, Norvegijoje ir Danijoje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio