Spausdinti šį puslapį

Visos miškininkystės paslaugos iš vienų rankų

Visos miškininkystės paslaugos iš vienų rankų Visos miškininkystės paslaugos iš vienų rankų

RAŽELIŲ MIŠKAS, UAB

www.miskininkyste.lt

Miško pardavimas, kirtimai ir valdos priežiūra reikalauja ilgametės patirties, daugybės laiko ir žinių. Kad pasirūpintumėte miško apsauga, išvengtumėte teisinių rūpesčių ir būtumėte tikri atliekamų procesų sklandumu, bendraukite su kvalifikuotais šios srities profesionalais.

„Raželių miškas“ teikia visas miškininkystės paslaugas ir nemokamas konsultacijas miškų savininkams. Įmonė teikia ilgalaikes miško priežiūros paslaugas, atlieka miško pirkimo, vertinimo, kirtimo, sodinimas ir jaunuolynų ugdymo darbus. Rengia miškotvarkos ir želdinimo projektus, sudaro miško tvarkymo planus, ruošia miško kirtimo dokumentus.

„Raželių miškas“ superka mišką su žeme, perka mišką išsikirtimui bei superkame įvairių rūšių medieną. Ilgametė darbo patirtis leidžia siūlyti geriausias kainas.

Įmonė ypatingą dėmesį skiria darbų kokybei, nuolatos investuoja į modernią techniką ir mokymus, stengiasi išlaikyti tradicijas ir puoselėja aplinkosaugos idėjas. „Raželių miškas“ darbuotojai aktyviai domisi miškininkystės naujovėmis ir plečia žinių ribas. Vykdoma veikla atitinka Lietuvos Respublikos įstatymus – „Raželių miškas“ garantuoja darbų skaidrumą ir teisiškai tvarkingus dokumentus.

misko-prikimas-ir-prieziura3

„Raželių miškas“ teikiamos miškininkystės paslaugos

  • „Raželių miškas“ siūlo nemokamas konsultacijas visais miško naudojimo, priežiūros, tvarkymo, kirtimo ir pardavimo klausimais.
  • Įmonė superka įvairaus amžiaus, tankumo ir rūšių miškus visoje Lietuvoje. „Raželių miškas“ specialistai objektyviai įvertina miško būklę ir siūlo aukštas kainas. Garantuojamas greitą ir sklandus pirkimo-pardavimo procesas.
  • „Raželių miškas“ aukštomis kainomis superka visų rūšių medieną, lapuočių ir spygliuočių medžius, rąstus ir popiermedį. Įmonė užtikrina greitą ir sklandų supirkimo procesą.
  • Teikiamos ilgalaikio miško priežiūros paslaugos ir profesionali pagalba visais miško priežiūros ir apsaugos klausimais. Bendrovė planuoja sanitarinius ir prevencinius darbus, informuoja savininką apie miško būklę.
  • „Raželių miškas“ teikia miško vertinimo paslaugas. Ilgametę darbo patirtį turintys specialistai nustato miško vertę, atsižvelgdami į komercinius ir ekonominius rodiklius.
  • „Raželių miškas“ sudaro Lietuvos Respublikos teisės aktais paremtus miškotvarkos projektus, apibrėžia miško naudojimo sąlygas, numato miško kirtimus ir valdos atkūrimo darbus.
  • Įmonė konsultuojame visais miško želdinimo klausimais, rengia miško želdinimo projektus ES paramai gauti ir siūlo projektų įgyvendinimo paslaugas.
  • „Raželių miškas“ rengia miško tvarkymo ūkinių priemonių planus ir numato optimaliausias miško tvarkymo priemones: miško sodinimą, jaunuolynų ugdymą, kirtimus ir kt.
  • Teikiamos profesionalios miško kirtimo paslaugos. „Raželių miškas“ specialistai padeda suruošti Lietuvos Respublikos įstatymus atitinkančius dokumentus kirtimo leidimui gauti.
  • Įmonė atlieka visus miško kirtimo darbus (pagrindinius, sanitarinius, ugdomuosius ir kt.). Naudojama moderni ir patikima technika, užtikrinamas sklandus ir operatyvus darbas.
  • „Raželių miškas“ atlieka visus miško atkūrimo ir sodinimo darbus. Įmonė ruošia žemę, parenka ir atveža sodinukus, rūpinasi medyno apsauga, padeda gauti paramą.

 

misko-prikimas-ir-prieziura4


„Raželių miškas“ siūlo nemokamą konsultaciją visais miško naudojimo, priežiūros, tvarkymo, kirtimo ir pardavimo klausimais.

Nuo pirmosios įmonės įkūrimo dienos „Raželių miškas“ teikia profesionalias miškininkystės paslaugas. Didelis dėmesys klientų poreikių realizacijai, gerų santykių palaikymas, atsakomybė, pagarba ir efektyvių rezultatų siekimas leido bendrovei užimti lyderiaujančias pozicijas ir siūlyti optimalų kainos ir kokybės santykį. „Raželių miškas“ -  socialiai atsakinga bendrovė, kuri rūpinasi gyvenamosios aplinkos tausojimu.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio