Spausdinti šį puslapį

Metalinių medalių gamyba ir kūrimas pagal individualius užsakymus

Metalinių medalių gamyba ir kūrimas pagal individualius užsakymus Metalinių medalių gamyba ir kūrimas pagal individualius užsakymus

Cerame, UAB

cera.lt

UAB „Cerame“ ir gamina įvairius keraminius, metalinius, plastikinius suvenyrus – medalius, ženkliukus, varpelius, pakabukus, plaketes. Išskirtinės kokybės medaliai ir kiti suvenyrai gaminami įvairioms organizacijoms bei įmonėms Lietuvoje, Anglijoje, Vokietijoje, Belgijoje, JAV, Norvegijoje, Japonijoje ir kitose šalyse.

Pagal klientų pageidavimą, metaliniai medaliai gali būti štampuojami iš vario, žalvario, cinko lydinio arba liejami iš alavo ir vario lydinio. Jie yra įvairių formų ir dydžio, paprasto (2D) arba tūrinio (3D) graviravimo, dengiami aukso, sidabro, žalvario, vario, nikelio, juodinto nikelio, chromo dangomis. Medalių paviršius gali būti matinis, poliruotas, su tekstūra. Jie emaliuojami arba tamsinami (antiqua) – iškilios vietos  būna šviesesnės, o įgilintos tamsesnės.

Klientui pageidaujant gaminami su ąselėmis ir medžiaginėmis juostelėmis pakabinimui. Medaliai gali turėti kompiuteriniu – lazeriniu  būdu darytus individualius užrašus ir įpakuojami į dėžutes.

Metalinių medalių dangos

metaliniai-medaliai-metaliniu-medaliu-gamyba1

UAB „Cerame“ ne tik gamina, bet ir suteikia įvairiapuses nemokamas konsultacijas, ruošia projektus ir etalonus pagal užsakovo pageidavimus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio